Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 18/5/2019 από την Αλίντα Κανάκη

Ο Ερμής σε τρίγωνο σήμερα με τον Πλούτωνα ευνοεί νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα! Θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές αναφορικά με τις επιδιώξεις μας στον εργασιακό τομέα. Η μέρα σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στον εργασιακό τομέα, ειδικά για όσους αναζητούν δουλειά ή ενδιαφέρονται για κάτι καλύτερο. Όμως είναι προτιμότερο να μη στοχεύουμε πολύ ψηλά, γιατί η απογοήτευση θα μας καταβάλλει μιας και οι εξελίξεις που υπόσχεται το πλανητικό σκηνικό θα έρθουν στο απώτερο μέλλον. Θετικά ευνοούνται: Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς

 

ΚΡΙΟΣ

Η θέση του Ουρανού τονίζει τις προσπάθειές σου. Απόφυγε την υπερβολική σιγουριά και τον αέρα του νικητή που σου δίνει το πλανητικό σκηνικό και με συνέπεια και ρεαλισμό ασχολήσου με τα της δουλειάς σου. Μην παίρνεις παράλογα ρίσκα στον επαγγελματικό τομέα, γιατί θα το μετανιώσεις στο άμεσο μέλλον. Με υπομονή, επιμονή και χαμηλό προφίλ θα καταφέρεις να περάσεις τα σχέδιά σου.

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 17, 16.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα υλικά σου αποκτήματα είναι στο επίκεντρο και ίσως σε απασχολήσουν σκέψεις για την αξιοποίηση περιουσιακών σου στοιχείων που θα μπορούσαν να σου φέρουν ένα επιπλέον εισόδημα με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα. Κινήσου προσεκτικά στον οικονομικό τομέα, γιατί μπορεί να εκμηδενίσεις τις όποιες θετικές εξελίξεις με μια λανθασμένη κίνηση.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.

Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 18.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν θα χαρακτηριζόταν μια ήρεμη μέρα η σημερινή. Στον εργασιακό σου χώρο εντοπίζονται τα περισσότερα προβλήματα, με πιθανή ένταση μεταξύ συναδέλφων ή συνεργατών με το τετράγωνο της Αφροδίτης στο ωροσκόπιό σου. Μια επινόησή σου μπορεί να σου δείξει το δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσεις μελλοντικά στον τομέα της καριέρας σου.

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 19, 16.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το συναίσθημα είναι σε δεύτερη μοίρα σήμερα και με στρατηγική και δυναμισμό βάλε σε εφαρμογή τα σχέδιά σου με τον Άρη να κινείται στο ζώδιό σου. Οι συμπτώσεις κατά τη διάρκεια της μέρας λειτουργούν υπέρ σου! Ο παράγοντας τύχη διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της μέρας σου. Ήρθε η κατάλληλη στιγμή να χαράξεις νέα πορεία ζωής.

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 16, 20.

 

 

 

ΛΕΩΝ

Το κλίμα είναι λίγο πιο χαλαρό από ότι τις προηγούμενες μέρες. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τα συγκριτικά σου πλεονεκτήματα για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Τείνε χείρα φιλίας στους συναδέλφους, με τους οποίους τον τελευταίο καιρό υπήρχαν προστριβές ή παρεξηγήσεις. Από κοινού μπορείτε να πετύχετε περισσότερα με το θετικό τρίγωνο του Ερμή.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 21, 16.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για σοβαρές συζητήσεις και δρομολόγηση αλλαγών σε επαγγελματικά θέματα με τον Ουρανό στον 10ο οίκο σου σε πτώση! Υπάρχουν παγίδες που δεν θα μπορέσεις να διακρίνεις εύκολα. Συναισθηματικές εξάρσεις θα φέρει η μέρα! Καλό θα ήταν να μην αφήσεις την τάση σου για υπερβολή να βλάψει τις συναισθηματικές σου σχέσεις.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Τυχεροί αριθμοί: 38, 29, 20, 11, 2, 16, 22.

 

ΖΥΓΟΣ

Αφιέρωσε χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα και χαλάρωσε με φιλικές παρέες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στον 4ο οίκο σου. Δεν θα ήταν σοφό να πάρεις αποφάσεις για σημαντικά θέματα σήμερα. Ξεμπλόκαρε συναισθηματικά και άνοιξε την καρδιά σου. Η μέρα μπορεί να αποβεί μοιραία για επαγγελματικές συνεργασίες ή σχέσεις που έκλεισαν τον κύκλο τους.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Τυχεροί αριθμοί: 39, 30, 21, 12, 3, 23, 16.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις τα όπλα και τα εφόδια να καταφέρεις πολλά πράγματα σε πολλούς τομείς, στο χέρι σου είναι όμως αν θα κάνεις χρήση όλων σου των συγκριτικών πλεονεκτημάτων. Δεν θα ήταν κακό να ασχοληθείς με τομείς της ζωής σου που έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Τακτοποίησε εκκρεμότητες και κλείσε υποθέσεις που χρονίζουν με τον Πλούτωνα και την Σελήνη στο ζώδιό σου να συνεργάζονται αρμονικά μαζί σου.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 40, 31, 22, 13, 4, 16, 24.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα μπορεί να σου φέρει απαντήσεις σε θέματα καριέρας και να σου δείξει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις για να δώσεις νέα πνοή στα επαγγελματικά σου. Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις προτεραιότητες στα επαγγελματικά σου σχέδια, να επανασχεδιάσεις δράσεις και να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στον τομέα της καριέρας σου με τον Άρη από τους Διδύμους στον 4ο οίκο σου.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 41, 32, 23, 14, 5, 25, 16.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μετάτρεψε το άγχος σε κινητήρια δύναμη και με αισιοδοξία κυνήγησε τα όνειρά σου. Η μέρα ευνοεί επίσης, με την Αφροδίτη στον 5ο οίκο σου, κοινωνικές επαφές που θα σε χαλαρώσουν μετά από μια πιεστική μέρα. Εύνοια καταγράφεται επίσης στα προσωπικά σου σήμερα. Απόλαυσε όμορφες στιγμές με τον ταίρι σου και γεφύρωσε το τυχόν χάσμα που έχει δημιουργηθεί.

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 17, 16.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα συναισθηματικά σου θα βρίσκονται στο επίκεντρο της δράσης σου κατά τη σημερινή μέρα με τον Ήλιο σε θετική όψη στο ωροσκόπιό σου. Ίσως να καταστρώσεις μελλοντικά σχέδια με το σύντροφό σου. Κάποιες καθυστερήσεις που θα υπάρξουν στο δρόμο θα σε πεισμώσουν. Με σωστή τακτική θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια και να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.

Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 18.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Σε απασχολούν σκέψεις γύρω από τα επαγγελματικά σου. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου για να σε οδηγήσει με ασφάλεια. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Η απροσεξία ή η πίεση του χρόνου μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα κάποια μικροατυχήματα σήμερα. Δείξε προνοητικότητα και προσοχή στις κινήσεις σου με τον Άρη στον 5ο οίκο σου.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 18.

Πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα