Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 4/5/2019 από την Αλίντα Κανάκη

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 4/5/2019 από την Αλίντα Κανάκη

Το Τρίγωνο Ερμή – Δία είναι μια θετική όψη για τους περισσότερους του ζωδιακού! Φρόντισε να επικεντρώσεις την προσοχή σου σε ένα πράγμα τη φορά και μην προσπαθείς να κάνει εκατό πράγματα ταυτόχρονα. Είναι σημαντικό να συντονιστείς, ώστε η επιτυχία να έρθει και με τη βοήθεια της τύχης. Η μέρα είναι επίσης κατάλληλη για οτιδήποτε μπορεί να διευρύνει τον πνευματικό σου ορίζοντα. Είναι όμως πιθανό να πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες προβληματικές σχέσεις στη ζωή σου. Ένας αγώνας επικράτησης στο χώρο εργασίας ή μια διαμάχη σε οικογενειακό επίπεδο μπορεί να ξεκινήσει σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Θα έχεις εμπνεύσεις σήμερα που θα σε βοηθήσουν να εκτελέσεις με μεγαλύτερη άνεση και επιτυχία το έργο σου με τη θέση του Κρόνου στον 10ο οίκο να σε ευνοεί. Προσοχή όμως στην έξαρση του εγωισμού σου. Οι πιο ευνοϊκές και παραγωγικές ώρες της μέρας είναι οι απογευματινές και οι βραδινές, καθώς θα ανακαλύψεις κάποια στοιχεία που θα σου επιτρέψουν να συνθέσεις το παζλ που σε απασχολεί.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου σε ενδιαφέρει η αρμονία και η ηρεμία του χώρου που εργάζεσαι, αυτό όμως δεν είναι πάντοτε εύκολο να επιτευχθεί. Χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια από την πλευρά σου. Το δεύτερο μισό της μέρας είναι ευνοϊκό για επαγγελματικές συζητήσεις ή επαγγελματικά ταξίδια με τον Ουρανό στο ζώδιό σου να σε ευνοεί.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 15, 14.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην παρεκτρέπεσαι σήμερα και ξεσπαθώνεις λεκτικά, γιατί εσύ είσαι αυτή που θα χάσεις με το τετράγωνο του Άρη να παρεμβάλει εμπόδια στο ωροσκόπιό σου. Χειρίσου το λόγο με προσοχή και επέδειξε αυτοσυγκράτηση. Κοντινά σου πρόσωπα χρειάζονται την έμπρακτη στήριξή σου. Απόφυγε δεικτικά σχόλια και δείξε καλοσύνη!

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου σε ευνοεί! Μια πληκτική και ρουτινιάρικη μέρα μπορεί να τελειώσει με έναν πολύ όμορφο και απροσδόκητο τρόπο. Μια καινούρια γνωριμία θα σε συνεπάρει και θα αρχίσεις να κάνεις όνειρα. Βγες από το καβούκι σου και επικοινώνησε με τους γύρω σου. Η τόσο αυτάρεσκη αυτάρκεια και αυτοτέλειά σου δεν μπορεί να σε οδηγήσει πουθενά.

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 15, 16

 

ΛΕΩΝ

Σε θολά νερά θα κληθείς να κολυμπήσεις σήμερα, κάτι που δεν σε ενθουσιάζει ιδιαίτερα με τον Ουρανό από τον Ταύρο στον 10ο οίκο σου σε πτώση. Αντί όμως να επικεντρώνεσαι στις δικές σου επιθυμίες και ανάγκες, προσπάθησε να δεις την συνολική εικόνα. Κάποια αναπάντεχα συμβάντα θα ταράξουν τη μέρα σου. Ίσως να προκύψουν κάποια προβλήματα οικονομικής φύσης ή να επανέλθουν παλιά οικονομικά βάρη στο προσκήνιο.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 20, 12.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στη λεπτομέρεια κρύβεται το κλειδί της επιτυχία σήμερα με την Σελήνη στον Ταύρο, καθώς μια παράβλεψη ίσως να σου στοιχίσει σε χρήματα, ίσως όμως να βλάψει και τη φήμη σου. Είναι μια εξαιρετικά φορτωμένη μέρα με πολλά πράγματα να συμβαίνουν παράλληλα σε πολλά μέτωπα. Έχεις όμως τη δυνατότητα να καταφέρεις να τα χειριστείς όλα με επιτυχία.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 18

 

ΖΥΓΟΣ

Άφησε κατά μέρος τις φοβίες και τις ανασφάλειές σου και κινήσου με αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα σε θέματα που είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον σου με το τετράγωνο του Πλούτωνα στο ωροσκόπιό σου. Είναι μια πολύ καλή μέρα τόσο για την πνευματική ανάπτυξη και τις σπουδές όσο και για επαφές που μπορούν να φέρουν καινούρια επιχειρηματικά ανοίγματα.

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 22, 12.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή – Δία σε ευνοεί. Η διορατικότητα, η κοινή λογική και το πρακτικό σου πνεύμα είναι τα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά και σου χαρίζουν ένα σημαντικό προβάδισμα στον επαγγελματικό τομέα. Κάτι καινούριο θα έχει καταλυτική σημασία για την εξέλιξή σου! Ίσως να είναι ένα καινούριο πρόσωπο στον επαγγελματικό σου χώρο, ίσως όμως και μια καινούρια χρηματοδοτική πηγή που θα τονώσει τα οικονομικά σου.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.

Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 15, 20

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διατήρησε χαμηλό προφίλ κατά τη διάρκεια της μέρας και απόφυγε την τάση σου για κριτική και σνομπισμό, γιατί θα υποστείς μεγάλες ήττες με τον Ουρανό στον 7ο γενέθλιο οίκο σου. Μια έμπνευση της στιγμής μπορεί να σε βγάλει από τα επαγγελματικά αδιέξοδα που βρίσκεσαι. Κινήσου με πλάνο και συγκεκριμένο στόχο και δεν θα χάσεις.

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 24, 12

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επιχειρηματικά είναι μια πολύ σημαντική μέρα, καθώς μπορούν να ευοδωθούν και τα πιο άπιαστά σου όνειρα με το θετικό τρίγωνο Ερμή – Δία. Από το μεσημέρι και μετά η επικοινωνία μπαίνει σε πρώτο πλάνο. Είναι μια καλή χρονική στιγμή για να κάνεις καινούρια ανοίγματα, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε προσωπικό.

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως να αισθάνεσαι σήμερα ότι σου αξίζουν πολύ καλύτερα πράγματα στη ζωή, από αυτά που έχεις καταφέρει μέχρι τώρα. Εάν δουλέψεις συνειδητά, θα έρθει η ώρα να τα κατακτήσεις με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον 12ο οίκο να σε ευνοεί. Είναι επίσης μια εξαιρετική μέρα για να ασχοληθείς με το σπίτι ή με τα άτομα του σπιτιού και να περάσεις ένα χαλαρό και ήρεμο βράδυ.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 17, 12.

ΙΧΘΕΙΣ

Η ρομαντική σου πλευρά μπορεί να δυναμιτίσει τις επαγγελματικές σου προσπάθειες! Προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπίες, γιατί θα χάσεις το παιχνίδι… με τη θέση του Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία. Η ροπή σου επίσης στην πολυτέλεια και τα ακριβά αποκτήματα θα είναι έντονη, θα πρέπει όμως να την καταπιέσεις, εάν δεν θέλεις να δεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό να ξεφουσκώνει.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 16, 14.

 

Πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα