Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 20/4/2019 από την Αλίντα Κανάκη

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό στον 1ο ζωδιακό οίκο και η αποφασιστικότητα, η πρωτοβουλία, η δράση, η προσωπικότητα και η ευημερία έχουν τον πρώτο λόγο. Ήρθε η ώρα της ανταμοιβής για τις κοπιαστικές προσπάθειές σου, φρόντισε όμως να μην εξαφανίσεις αμέσως τα οικονομικά οφέλη που έρχονται. Με συνετή διαχείριση θα μπορέσεις να χτίσεις με την πάροδο του χρόνου ένα οικονομικά ασφαλές μέλλον. Πρέπει να δείξεις κατά πόσο μπορείς, πέρα από δημιουργική να είσαι και πρακτική στις κινήσεις σου. Άκουσε τη διαίσθησή σου που σε καθοδηγεί σωστά. Το συναίσθημα της μοναξιάς ή της ελαφριάς κατάθλιψης υποχωρεί από σήμερα σημαντικά και ατενίζεις τη μέρα σου με νέα, ανεβασμένη ψυχολογία. Σύντομα μπορεί να γίνεις αποδέκτης πολλής αγάπης, εάν το επιτρέψεις. Από τη νέα θέση της Αφροδίτης ευνοείσαι περισσότερο αν είσαι Κριός, Δίδυμος, Λέοντας, Ζυγός, Τοξότης και Υδροχόος.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος στον 1ο ηλιακό σου οίκο σου και σε έξαρση σε ευνοεί ιδιαίτερα! Φρόντισε να κάνεις κοινωνικές επαφές ή να φύγεις με φίλους ένα ταξίδι. Συζήτησε τα νέα σου σχέδια με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και κλείσε νέες συμφωνίες. Μην εμπιστεύεσαι όμως τρίτους! Τα μυστικά σου θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείς. Κάποιο πρόσωπο που προϋπήρχε, θα επανέλθει σύντομα…

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 11, 14.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στο Σκορπιό, προσοχή σήμερα μιας και μπορεί να παρερμηνεύσεις πληροφορίες και συζητήσεις και ίσως χάσεις την επαφή με την πραγματικότητα. Τα άστρα σε φέρνουν στο επίκεντρο με επαγγελματικές ίντριγκες. Πρόσωπα σε συκοφαντούν και σε εμπλέκουν σε ιστορίες.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 10, 16.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρες διεξόδους διαφυγής με το τετράγωνο του Άρη στο ωροσκόπιό σου. Ίσως θα πρέπει να βρεις χρόνο για το ταίρι σου, να τονώσεις τη σχέση σου. Αγνόησε με ψυχραιμία κάποια σχόλια του συντρόφου σου για κάποια παλιά σου λάθη. Οικονομικά  βρίσκεσαι εκτεθειμένη και καλά θα κάνεις να αποφύγεις συμφωνίες, δάνεια και περιττά έξοδα. Κάνε λιγάκι υπομονή.

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 13, 14.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ημέρα κοινωνικών συναναστροφών η σημερινή με τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Κριό και ίσως κάποιο από τα αγαπημένα σου πρόσωπα να γιορτάζει κάτι. Η γενναιοδωρία σε χαρακτηρίζει σήμερα. Πρόσφερε στον συνάνθρωπό σου που βρίσκεται σε δεινότερη από εσένα θέση και το Σύμπαν θα σε αποζημιώσει πλουσιοπάροχα.

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18.

 

ΛΕΩΝ

Η φαντασία σου είναι ανεξέλεγκτη και είναι σαν να ζεις στον μαγικό σου κόσμο, αποκομμένη από την πραγματικότητα. Πρόσεξε μόνο μην προσγειωθείς ανώμαλα με τον Άρη από τους Διδύμους να επηρεάζει τον 12ο οίκο σου. Ως προς την προσωπική σoυ ζωή η διαίσθησή σου είναι αυτή που θα σε οδηγήσει στο πως θα πρέπει να κινηθείς με το ταίρι σου.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 15, 14.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διατήρησε την ηρεμία και την αισιοδοξία σου και απόλαυσε τη μέρα με καλή παρέα ή ακόμη και μόνη, κάνοντας κάτι που θα σε γεμίσει και θα σε ισορροπήσει με τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Κριό! Φίλοι ενδέχεται να σε φορτίσουν με τα προβλήματά τους, και ενώ η ψυχολογία σου ήταν ανεβασμένη, με την πάροδο της μέρας κινδυνεύεις να πέσεις.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 10, 20.

 

ΖΥΓΟΣ

Με το τετράγωνο του Δία σε ανάδρομη πορεία, συναισθηματικά φορτισμένη η σημερινή μέρα για σένα, μιας και αισθάνεσαι ότι η σχέση σου έχει πάψει να είναι για σένα αυτό που αρχικά ήταν. Μην παίρνεις ωστόσο αποφάσεις εν θερμώ. Φρόντισε τον εαυτό σου, βρες χρόνο για ξεκούραση. Η περίοδος είναι πολύ απαιτητική και θα πρέπει να εκμεταλλεύεσαι κάθε δυνατή χρονική στιγμή για ανασυγκρότηση δυνάμεων.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 17, 14.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μια μέρα που θέλεις να απομονωθείς και να ηρεμήσεις μακριά από κόσμο και σκοτούρες. Έχεις την ανάγκη να κάνεις κάτι επιτέλους για τον εαυτό σου, κάτι που θα μπορούσε να είναι και περισσότερο πνευματικό. Εάν καταφύγεις σε shopping therapy οι σπατάλες που πιθανό να κάνεις δεν θα σου βγουν σε καλό. Περιόρισε τις αγορές σου στα απολύτως απαραίτητα για να μην κλαις σε λίγο καιρό.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 10, 22.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια επίθεση θα δεχτείς από συνάδελφο ή συνεργάτη που θα τη θεωρήσεις άδικη με τη θέση του Άρη και την ανάδρομη πορεία του Δία. Μην εμπλέκεσαι σε διαπληκτισμούς, γιατί δεν αξίζει τον κόπο. Κάποια εμπόδια που θα εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της μέρας, όπως έρχονται έτσι θα φεύγουν. Εσύ όμως έχε την προσοχή σου στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 19, 14

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

O Άρης από τους Διδύμους επηρεάζει το 6ο οίκο σου. Κοίταξε να μείνεις λίγο μόνη με τον εαυτό σου και να προσπαθήσεις να σκεφτείς ποιοι άνθρωποι θέλουν το καλό σου. Μόνο έτσι θα καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι. Τα αισθηματικά σου συνεχίζουν τη θετική τους πορεία, ειδικά σήμερα που νιώθεις λίγο πιο αισιόδοξα. Απόλαυσε μια ερωτική βραδιά, είτε μέσα στη σχέση σου, είτε, αν είσαι μόνη, με κάποιο φλερτ που θα προκύψει.

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 11, 14.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Πλούτωνας στον 12ο οίκο σου ευνοεί την καριέρα σου. Εργασιακά θέματα βρίσκουν το δρόμο τους. Οι ιδέες και το έργο σου σιγά – σιγά εκτιμώνται και αυτό σου δημιουργεί ικανοποίηση. Το πλανητικό σκηνικό ωστόσο θα σου δημιουργήσει εσωτερική πάλη και θα σε κάνει πολύ απαιτητική και υπερβολική σε αυτά που ζητάς. Φέρσου ανάλογα με τις περιστάσεις.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 12, 14.

ΙΧΘΕΙΣ

Η θέση του Κρόνου και του Άρη σε πιέζουν. Δεν κερδίζονται οι αγώνες, ούτε με αναποφασιστικότητα, ούτε και με άσκοπες εκρήξεις θυμού. Δείξε διαλλακτικότητα και εκμεταλλεύσου το ευμετάβλητο του χαρακτήρα σου. Στα αισθηματικά σου δείξε στο σύντροφό σου τον καλύτερό σου εαυτό και δεν θα το μετανιώσεις. Αν είσαι καλλιτέχνης ευνοείσαι να εκφραστείς ελεύθερα και το δημιούργημα σου θα είναι καθηλωτικό…

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 11, 16.

 

Πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα