Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 19/4.2019 από την Αλίντα Κανάκη

Σήμερα 19 Απριλίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στις 29o 06΄ του Ζυγού στις 14:12 μ.μ. Αυτή η πανσέληνος έχει ευχάριστες, αλλά και κάποιες δύσκολες όψεις και μπορεί να δεις κάποιες καταστάσεις να λύνονται ή να έχουν μια ένταση. Η διάθεση θα είναι επιθετική, ωστόσο αυτή η διάθεση θα είναι η ιδανική στάση για την κατάκτηση νέων στόχων σταδιοδρομίας ή για την κατατρόπωση ενός πιθανού αντιπάλου σου. Τα αθέμιτα μέσα καλό είναι να αποφεύγονται, καθώς και η χειραγώγηση των άλλων. Τις βραδινές ώρες δώσε προσοχή στα στενά μέλη της οικογένειάς σου καθώς κάποιο πρόσωπο μπορεί να χρειαστεί τη στήριξη και τη βοήθειά σου. Θετικά ευνοούνται: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ

Με την Πανσέληνο σήμερα στο Ζυγό, για να λύσεις διάφορα θέματα μην κινηθείς βιαστικά και επιπόλαια, χάραξε μια σταθερή γραμμή δράσης και οργανώσου. Θα χρειαστεί υπομονή και επιμονή, αλλά θα τα καταφέρεις. Οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου πάνε καλά, ωστόσο απόφυγε συζητήσεις που δεν είναι αυστηρά επαγγελματικές γιατί υπάρχει ο κίνδυνος παρανόησης.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 26, 6.

ΤΑΥΡΟΣ

Με το εξάγωνο της Αφροδίτης και την Πανσέληνο, προβλέπονται νέες γνωριμίες ή σύσφιξη σχέσεων με άτομα που γνώρισες πρόσφατα. Επαγγελματικά ευνοείται η οργάνωση ή η εγκαινίαση χώρων ή η έρευνα αγοράς για αυτοκίνητο. Στα αισθηματικά θα έρθεις αντιμέτωπη με καταστάσεις περίεργες και θα υπάρχει η ανάγκη για ξεκαθαρίσματα. Το συναίσθημα απουσιάζει και το πάνω χέρι παίρνει η λογική!

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 25, 8.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Mε τον Ήλιο να συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται ως δημιουργική με νέες σκέψεις και με καλές επαφές με τρίτους. Ευνοούνται τα ταξίδια αλλά προσοχή στις λεπτομέρειες και στη καλή τους οργάνωση. Ένα επαγγελματικό ταξίδι μπορεί να σου ανοίξει νέες πόρτες. Οι εμπνευσμένες ιδέες σου θα αποτελέσουν το κλειδί της επιτυχίας!

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 28, 6.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στο Ζυγό και το έντονο πλανητικό σκηνικό προσπάθησε να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου και να μην εμπλακείς εύκολα και αβασάνιστα σε ερωτικά καβγαδάκια ή σε δολοπλοκίες σε επίπεδο δουλειάς. Προστάτεψε όσο μπορείς τη σχέση σου από τα κακόβουλα σχόλια των άλλων αν θέλεις να τη διατηρήσεις.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 25, 10.

 

ΛΕΩΝ

Με τον Ουρανό σε πτώση στον Ταύρο, ξεκόβεις από φίλους και κοινωνικό περίγυρο που δεν έχουν τίποτα να σου δώσουν, παρά μόνο να πάρουν από σένα. Ηρέμησε και εκτίμησε σωστά την κατάσταση στα αισθηματικά σου αποφεύγοντας εντάσεις και σκηνές ζηλοτυπίας. Η παρεμβολή κάποιου τρίτου δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα και δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα να περιπλέξει χειρότερα τα πράγματα.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 30, 6.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οργάνωσε τις υποχρεώσεις της μέρας σου καλά και μετά ξεκίνησε τη δουλειά. Οι υποχρεώσεις σου είναι μεν πολλές, με καλή οργάνωση όμως θα τα προλάβεις όλα. Μην αφήνεις τα συναισθήματά σου ανεξέλεγκτα, γιατί θα σε απορυθμίσουν και δεν θα μπορέσεις να κάνεις τίποτε από όσα προγραμμάτισες. Φρόντισε να είναι η μέρα σου παραγωγική.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 25, 12.

 

ΖΥΓΟΣ

Τακτοποίησε τον προσωπικό σου χώρο, ασχολήσου με την οργάνωση του γραφείου σου, γενικά οργάνωσε και καθάρισε το χώρο, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφυσικά. Κάνε χώρο για το αύριο… Ίσως να συναντήσεις σήμερα ένα άτομο που είχες να δεις πολλά χρόνια και να ξαναθυμηθείς τα παλιά. Ίσως πάλι το παρελθόν σου να μπερδεύεται στα μελλοντικά σου σχέδια. Το παρελθόν πάντως είναι σήμερα παρόν με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να επηρεάζει τον 5ο οίκο σου!

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 38, 29, 20, 11, 2, 32, 6.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθάνεσαι ότι προκαλείς το ενδιαφέρον του περιβάλλοντός σoυ σήμερα όπου κι αν βρεθείς. Είναι η ιδανική μέρα για σένα να διασκεδάσεις και εάν προκύψει να κάνεις μια νέα αρχή στον αισθηματικό τομέα. Ο Δίας και η πανσέληνος από το Ζυγό συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου! Η εμφάνισή σου θα διαδραματίσει μεγαλύτερο ρόλο από ό,τι θα φανταζόσουν. Μια ευκαιρία θα παρουσιαστεί και η πρώτη εντύπωση είναι πάντοτε σημαντική.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 39, 30, 21, 12, 3, 25, 14.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άτομα δόλια θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν κάποιες καταστάσεις με τη θέση του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο σου να παρεμβάλει εμπόδια. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική και να φυλάς τα νώτα σου για κάθε ενδεχόμενο. Κάποια οικονομικά θέματα που αντιμετώπισες πριν από λίγο καιρό επανέρχονται με ένταση στο προσκήνιο για μια ακόμη φορά. Δείξε σύνεση και προσπάθησε να κλείσεις αυτό το μέτωπο οριστικά.

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Τυχεροί αριθμοί: 40, 31, 22, 13, 4, 34, 6.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η τύχη σου χαμογελάει και καταφέρνεις να πετύχεις ό,τι και αν προσπαθήσεις. Η πανσέληνος στο Ζυγό σε ευνοεί. Σχεδίασε να αξιοποιήσεις τη μέρα σου με τον πιο θετικό τρόπο που θα μπορούσες. Μπορεί να θέλεις να περνάς καλά μαζί με τα άτομα που επιλέγεις, αλλά πρόσεχε και λιγάκι την τσέπη σου. Τα οικονομικά σου κινδυνεύεις να τα τινάξεις στον αέρα με τις υπερβολές σου.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 26, 6.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε ακόμα καλύτερα, αν ξεμπερδέψεις με κάποια ζητήματα που σε αγχώνουν και αφορούν συζητήσεις με συνεργάτες σου με τη θέση του Άρη να σε ευνοεί! Πρόσεξε την υγεία αλλά και την εμφάνισή σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό. Βρες δημιουργικό χρόνο για τον εαυτό σου.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 27.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα δεχτείς προτάσεις και θα καλυτερεύσουν οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου. Τα άστρα φέρνουν εύνοια στα επαγγελματικά με τη θέση της Αφροδίτης και την πανσέληνο στο Ζυγό να σε ευνοεί. Ίσως να υπάρξει επανασύνδεση ή μια επαναφορά με σύντροφο σου από τα παλιά. Τα άστρα θα ξεκαθαρίσουν παλιούς ανοιχτούς λογαριασμούς σε επαγγελματικό και συναισθηματικό επίπεδο!

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 26, 8.

 

Πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα