Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 7/3/2019

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 7/3/2019

 ΚΡΙΟΣ

Ενώ η μέρα σας καλεί για χαλάρωση, εσείς σκέφτεστε ακόμα τα ζητήματα που σας στεναχωρούν και σας προκαλούν έναν εκνευρισμό. Οι σχέσεις σας, λοιπόν, με τους γύρω σας στηρίζονται σε λεπτές ισορροπίες, τις οποίες πρέπει να διατηρήσετε, ώστε να μην χαθεί ο έλεγχος.

ΤΑΥΡΟΣ

 

Σήμερα, υπάρχει η τάση να αποκαλύψετε κρυφές καταστάσεις που υπήρξαν στο παρελθόν και να δώσετε, μία νέα πτυχή στα πράγματα. Προσπαθήστε να μείνετε συγκροτημένοι και να μην παρασυρθείτε από αποκυήματα της φαντασίας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Οι κοινωνικές επαφές, θα σας δώσουν μία χαρούμενη διάθεση και θα παραβρεθείτε με άτομα κοινού ενδιαφέροντος. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία, η οποία από την μία θα σας χαλαρώσει και από την άλλη, θα σταθεί σταθμός για το μέλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Η κατάσταση στο οικογενειακό σας περιβάλλον και στην προσωπική σας ζωή, βρίσκεται σε μία ταραχή και εσείς είστε διατεθειμένοι σήμερα, να επανορθώσετε. Οι ενέργειες σας, στηρίζονται στην επιθυμία να έρθετε πιο κοντά και να εκτιμηθείτε περισσότερο

 

ΛΕΩΝ

 

Η μέρα, αυξάνει την επιθυμία να βρεθείτε στην φύση μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε ευχάριστα μαζί τους. Μην αφήνετε να περάσει ανεκμετάλλευτη, δώστε τον καλύτερο σας εαυτό, αποφεύγοντας τις παρεξηγήσεις μεταξύ σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Η στάση που διατηρείτε απέναντι στα οικονομικά σας, είναι για να τα βάλετε σε μία τάξη, όσο και δύσκολο να σας φαίνεται. Βάλτε σε ενεργοποίηση την πρακτική σας σκέψη και την οργάνωση, που σας δημιουργεί νέες μεθόδους για να τα αντιμετωπίσετε.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Η συντροφικότητα, είναι ένα στοιχείο που φέρνει πιο κοντά το ταίρι σας και εκμηδενίζει τις εντάσεις που υπήρξαν στο παρελθόν. Η μέρα, θα σας χαρίσει πολλές τρυφερές στιγμές φτάνει να υπάρξει αλληλοκατανόηση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Η καθημερινότητα, δεν θα σας αφήσει να λειτουργήσετε ελεύθερα και να βρείτε την ευτυχία που σας αξίζει. Προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και να σκεφτείτε τα πράγματα με την δική σας οπτική, χωρίς παρεμβολές από τρίτους.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεση να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε είναι έντονη και σας οδηγεί, σε ελευθερία κινήσεων, η οποία εκπέμπει έντονα την προσωπική σας λάμψη στο γύρω περιβάλλον. Τα άτομα που θα συναναστραφείτε, θα διασκεδάσουν και θα ζήσουν μία έντονη ημέρα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έντονη ευαισθησία, σας στρέφει προς το οικείο περιβάλλον και στην απομάκρυνση από πολλές δραστηριότητες. Η φροντίδα και η θαλπωρή που έχετε ανάγκη, θα βελτιώσουν τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Σήμερα, μπορείτε να συναντηθείτε με άτομα από το παρελθόν και να συζητήσετε για υποθέσεις που έχετε αφήσει στη μέση. Αυτό θα δώσει μία ευχάριστη νότα στην ημέρα σας και θα αναβιώσετε καταστάσεις που ήταν ευχάριστες.

ΙΧΘΥΕΣ

 

Οι προσδοκίες να αναβιώσετε τα αρχικά συναισθήματα μέσα στην σχέση σας, είναι έντονες και οι σκέψεις σας, θα είναι προσηλωμένες σε αυτό. Οι ρομαντικές κινήσεις, θα εκφράσουν την αγάπη σας προς τον σύντροφο και όλα θα εξελιχθούν ευχάριστα και διασκεδαστικά.

Πηγή: astrakaizodia.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα