Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 5 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Η καθημερινότητά σας γίνεται πιο ανάλαφρη, ενώ το πάθος και η αγάπη υπάρχουν και θα συνεχιστούν. Μη βιαστείτε να δώσετε απαντήσεις τώρα που μπορείτε να αναζωογονήσετε τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο σύντροφός σας εξισορροπεί το συναίσθημα με τη λογική και αυτό αποβάλλει προσωρινά το άγχος σας. Νιώθετε στριμωγμένοι όταν κάποια πράγματα πρέπει να λεχθούν με το όνομά τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προστατέψτε τον εαυτό σας από την ψυχική εξάντληση που σας δημιουργεί το ταίρι σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σας πιάνει ανασφάλεια και φόβος για τα αισθήματά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρχίζετε να βλέπετε τη σχέση σας πιο αισιόδοξα και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για αυτήν. Επιτέλους κοπάζουν οι εντάσεις που σας είχαν προκαλέσει τρίτα πρόσωπα και το μεταξύ σας κλίμα φτιάχνει.

ΛΕΩΝ: Είστε πρόθυμοι να δείξετε κατανόηση και συμπαράσταση στα προβλήματα των άλλων. Αντιμετωπίστε ψύχραιμα τις καταστάσεις για να καταλαγιάσουν οι φωνές και οι συγκρούσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το πρόβλημα που έχετε στη σχέση σας είναι οι άνθρωποι που επηρεάζουν τον σύντροφό σας. Μην τον προκαλείτε με ανυπόστατες ζήλιες και σταματήστε να ελέγχετε κάθε κίνησή του.

ΖΥΓΟΣ: Οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν και στην πορεία, γι' αυτό να έχετε τον νου σας αφού μπορεί να βρείτε ένα ερωτικό ενδιαφέρον σε μια συνάντηση που μπορεί να έχει επαγγελματικό χαρακτήρα ή ακόμη και σε ένα ταξίδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα αναζητήσετε τρόπους να εξυγιάνετε και να βάλετε σε μια καλύτερη βάση τη σχέση σας που έχει κλονιστεί, αλλά αξίζει να παραμείνει στη ζωή σας ή να την απομακρύνετε αν στάθηκε κατώτερη της αγάπης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν η σχέση σας κρέμεται κυριολεκτικά από μια κλωστή να ξέρετε ότι θα σπάσει οριστικά. Το γαλάζιο σύννεφο που είχατε φτιάξει θα αρχίσει να διαλύεται και δεν θα ήταν ωραίο να πέσετε ξαφνικά, αφού είχατε προειδοποιήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη ούτε μία ευκαιρία για διασκέδαση να σας ξεφύγει. Εάν έγιναν παρεξηγήσεις με τους φίλους σας μη τα βάζετε μόνο με τους άλλους. Βρείτε τρόπους να κάνετε πραγματικότητα ακόμη και τα πιο τρελά σας όνειρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν ελέγξετε τις κυριαρχικές τάσεις που σας χαρακτηρίζουν όλα θα πάνε καλά. Οι δημιουργικές σας δραστηριότητες δεν θα αφήσουν αδιάφορους τους συνεργάτες σας. Κρατώντας αδιάλλακτη στάση κάνετε τους άλλους να υποφέρουν και εσάς να απογοητεύεστε.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να κερδίσετε την ηρεμία στον χώρο σας πρέπει να πείσετε και όχι να επιβληθείτε. Συγκρατήστε την επιθετικότητά σας και διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε οτιδήποτε θεωρείτε ωφέλιμο. Στη σχέση που έχετε με τον σύντροφό σας φροντίστε να μη φτάνετε στα άκρα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα