Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Διευθετήστε τις όποιες εκκρεμότητες έχετε χωρίς να συγκρουστείτε με το κατεστημένο ή να χρησιμοποιήσετε ανορθόδοξες μεθόδους. Ελάτε σε επαφή με άλλα άτομα, με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε φιλικές ή επαγγελματικές σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Πολλά θα αλλάξουν στις συνήθειές σας και τις σχέσεις σας, και θα αναλάβετε νέες υποχρεώσεις. Αρκετές από τις συνεργασίες σας θα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους και θα ωθηθείτε σε συζητήσεις για το πώς θα βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν χρειάζεται να επηρεάζεστε από τις απαιτήσεις των καιρών και να αλλάζετε συνέχεια τρόπο ζωής. Αξιοποιήστε την προσφορά αγάπης που σας δείχνουν κάποια συγκεκριμένα άτομα. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα ήσυχο και ξεκούραστο βράδυ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τη στιγμή που δεν μπορείτε, δεν χρειάζεται να φορτώνεστε τα βάρη των άλλων. Η επέμβαση ενός φίλου σας θα δοκιμάσει τη συναισθηματική σας σχέση. Μην καταναλώνετε την ενέργειά σας σε εργασίες που δεν αποφέρουν ό,τι περιμένετε.

ΛΕΩΝ: Η προσωπική σας σχέση έχει ανάγκη ανανέωσης, γι' αυτό βοηθήστε τη με ένα ταξιδάκι. Οι πιέσεις που δέχεστε δημιουργούνται από εξωγενείς παράγοντες. Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική προτεραιότητα στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και μην αναλώνεστε σε πολλές υποθέσεις. Αντισταθείτε στις προκλήσεις που θα δεχτείτε από κάποια κακόβουλα άτομα. Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να κλείσετε εκκρεμότητες που έχετε από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ: Μην επιτρέψετε στην κούραση που θα νιώσετε να σας αποσυντονίσει. Δείτε με καλό μάτι μια αναποδιά που θα σας τύχει, καθώς θα εμποδίσει τα χειρότερα. Για να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας πρέπει να έχετε αρκετή υπομονή και επιμονή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χαρείτε την καθημερινότητα και μην είστε υπερβολικά ευαίσθητοι. Μην έχετε ενδοιασμούς σε κάτι που ζητάει επίμονα η καρδιά σας. Πιστέψτε στις δυνατότητές σας και προσπαθήστε να επιβάλετε τις απόψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αντισταθείτε στην καταπίεση που θα δεχτείτε από συγκεκριμένα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Την κατάλληλη στιγμή θα είστε εντυπωσιακοί και αγαπητοί στο περιβάλλον σας, αποκομίζοντας οφέλη ή χαρές από τη λάμψη της γοητείας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παραμερίστε τους φόβους σας, γιατί τα διλήμματα δεν βοηθούν να προχωρήσετε σε κανένα επίπεδο. Δείτε αντικειμενικά το μέλλον σας και προγραμματίστε σωστά τον χρόνο σας. Οι αλλαγές στον τρόπο έκφρασής σας θα σας βοηθήσουν στην επίλυση των οικονομικών σας υποθέσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό στην πλειοψηφία του επιδρά θετικά σε συναντήσεις, επαφές και συναλλαγές, έστω και αν κάποιες επιτευχθούν μετ' εμποδίων. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και οφειλές που θα σχετίζονται είτε με επαγγελματικές είτε με οικονομικές σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας στην καριέρα και μη βιαστείτε να κάνετε πουλήσετε κάτι, αν δεν υπάρχει άμεση ανάγκη για χρήματα. Οι συνθήκες εργασίας σας βελτιώνονται αισθητά και διορθώνονται τα προβληματικά σημεία στις συνεργασίες σας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα