Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 1 Φεβρουαρίου

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 1 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας ασφάλεια, προστασία, ηρεμία και τρυφερότητα, αφήνοντας στην άκρη την αυταρέσκειά σας. Οσο και αν σας τρομάζει ή σας καταπιέζει η περίπλοκη σχέση σας, απελευθερώνει έναν παθιασμένο έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν καθίσετε και ακούσετε τι έχουν να σας προτείνουν τα οικογενειακά σας πρόσωπα, θα γλιτώσετε από περιττά έξοδα. Αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις και μην προκαλείται προβλήματα με τη συμπεριφορά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οργανώστε τις κινήσεις σας με τέτοιον τρόπο ώστε να μη χρειαστεί να χάνετε χρόνο με αναβολές και καθυστερήσεις. Μέσα από ουσιαστικό διάλογο δώστε στον σύντροφό σας να καταλάβει ποια είναι αυτά που σας πληγώνουν στη συμπεριφορά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος. Αξιοποιήστε τη μέρα σας χαλαρώνοντας και αρχίστε μια βδομάδα όλο ευκαιρίες. Το ότι κάποιοι θα σας κριτικάρουν δεν είναι δικαιολογία για να κάνετε πίσω ή να το βάλετε στα πόδια.

ΛΕΩΝ: Οι πολύμηνες προσπάθειές σας θα δείξουν τώρα τα αποτελέσματά τους και θα σας γεμίσουν χαρά. Γεμίστε με ψυχικά αποθέματα και ξαναβγείτε στη ζωή έτοιμοι για όλα. Βάλτε την αυτοπεποίθησή σας μπροστά στις πιέσεις που δέχεστε στον επαγγελματικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει ρεαλιστικά για να βρει έξυπνους τρόπους να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα. Οι υποχρεώσεις που θα προκύψουν από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα είναι πολλές.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να δώσετε μερικές ευθύνες και στους άλλους και να μην τα αναλαμβάνετε όλα μόνοι σας. Αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας για να βγείτε με αγαπημένα πρόσωπα που το έχουν ανάγκη. Είναι κρίμα να κουράζετε τους άλλους χωρίς λόγο και να βλέπετε παντού φαντάσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην απαντήσετε σε σχόλια που θα ακούσετε με προκλητικότητα και επιθετικότητα. Σε τυχόν έλλειψη κατανόησης από το περιβάλλον σας φανείτε τυπικοί και ευγενικοί. Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία για κέρδος που θα προκύψει μέσα από την εργασία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χειριστείτε ένα οικονομικό θέμα με λεπτότητα και διακριτικότητα. Σήμερα μπορείτε να κάνετε θαύματα συνδυάζοντας την καλή διάθεση με την αισιοδοξία που σας διακρίνει. Μην αφήσετε παρορμητικές ενέργειες να σας προκαλέσουν πρόβλημα στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντιμετωπίστε τα άτομα του περιβάλλοντός σας με την αφοπλιστική ειλικρίνειά σας. Θα είστε πιο επικοινωνιακοί, με αποτέλεσμα να σας συμπαθήσουν και άτομα που δεν περιμένατε, ενώ η διάθεσή σας να τα βρείτε με φίλους, συγγενείς ή τον σύντροφό σας θα είναι έντονη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιβάλλεται να πείτε ανοιχτά στους συνεργάτες σας τις απόψεις που έχετε για τα εργασιακά θέματα. Χρησιμοποιήστε σωστά τις διευκολύνσεις που θα σας δοθούν, χωρίς να βάλετε μπροστά την απληστία, και θα κατακτήσατε τους στόχους σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα αλλάξουν τόσα στη ζωή σας που είναι σκόπιμο αυτή τη φορά να κοιτάξετε πίσω και να θυμηθείτε τις εμπειρίες σας μία προς μία, ώστε να προχωρήσετε απαλλαγμένοι από λάθη. Μην αφήσετε κάποιους επιτήδειους να σας φορτώσουν λάθη ή ευθύνες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα