Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 28 Ιανουαρίου

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 28 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Σταματήστε τις κατά μέτωπον επιθέσεις και προσπαθήστε να βρείτε λίγη χαρά στη σχέση σας. Εχετε τη δυνατότητα να τη βελτιώσετε και να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Πρέπει να αφήσετε περιθώρια στη ζωή σας για να γευτείτε τις χαρές της προσωπικής σας ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ: Οσον αφορά τα επαγγελματικά θέματα, βοηθούμενοι από τους συνεργάτες σας και άτομα κύρους μπορείτε να φτάσετε ψηλά. Αρχίστε να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας και κατ' επέκταση αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη στο περιβάλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η προσωπική σχέση σας βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και απαιτείται υπομονή και από τους δυο σας για να μην καταστρέψετε ό,τι έχετε επιτύχει έως τώρα. Ενώ η ατμόσφαιρα δεν είναι φορτισμένη, όλο και κάτι σας φταίει και ξεσπάτε τελικά στον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ζητήστε βοήθεια από τους γύρω σας, αν η επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων σάς προκαλεί πανικό. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με άτομα που σας ανταγωνίζονται και μπορούν να σας βλάψουν. Διευθετήστε κάποιες εκκρεμότητες που σας έχουν γεμίσει άγχος.

ΛΕΩΝ: Δείτε ρεαλιστικά τις υποθέσεις σας και ανασυγκροτήστε τη σκέψη σας. Ο ανταγωνισμός με ορισμένα άτομα του εργασιακού χώρου είναι πιθανόν να καθυστερήσει την εξέλιξή σας. Για να προχωρήσετε μπροστά πρέπει πρώτα να ξεπεράσετε κάποιες αδυναμίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σιγουρευτείτε ότι τα μηνύματα που λαμβάνουν οι άλλοι από εσάς είναι τα σωστά, γιατί μάλλον κάτι σας ξεφεύγει. Με λίγο περισσότερο χιούμορ και μεγαλύτερη ψυχραιμία θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε όλες οι δυσκολίες στην προσωπική σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να είστε περισσότερο διαλλακτικοί, χωρίς να επιτρέπετε να σας βάζουν στο μικροσκόπιο. Ο επιθετικός τρόπος σας δεν αφήνει περιθώρια για χαλαρές καταστάσεις. Μην αρνηθείτε τη βοήθεια και την υποστήριξη που θα σας ζητήσουν αγαπημένα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι κρίσεις που περνάτε στον εργασιακό χώρο θα ξεπεραστούν με λογικές σκέψεις και επιχειρήματα. Δώστε χαρά στους γύρω σας, αν μπορείτε, αλλά μην το παρακάνετε. Βρείτε τρόπο να φέρετε ισορροπία στις προσωπικές και τις επαγγελματικές σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεσμευτείτε στα λόγια, αλλά μην προχωρήσετε σε πράξεις, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Συνειδητοποιήστε ποιες είναι οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν αποκλειστικά από εσάς. Προσπαθήστε να μη φέρεστε σκληρά σε άτομα που λειτουργούν συναισθηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν στις ενέργειές σας είστε ταυτόχρονα δραστήριοι και αποτελεσματικοί, όλα θα πάνε καλά. Δεν πρέπει να αποσπάται το μυαλό σας από ασήμαντα γεγονότα. Φανείτε πιο ανεκτικοί με αυτούς που δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, λόγω των συνθηκών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην είστε σκληροί με άτομα που κάνουν προσπάθειες να σας φτιάξουν τη διάθεση, ακόμα κι όταν δεν τα καταφέρνουν. Ρίξτε τους υψηλούς τόνους και μην το παίζετε αφεντικό. Οταν πεισμώνετε, είναι δύσκολο οι άλλοι να σας δικαιώνουν για τις απόψεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η πλούσια φαντασία σας θα σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε άψογα στις καθημερινές ανάγκες σας. Με τη βοήθεια της λογικής και της σύνεσης θα δώσετε λύσεις στα προβλήματά σας. Εχετε τον τρόπο σας να ισχυροποιήσετε τη θέση σας στον επαγγελματικό χώρο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα