Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 15 Ιανουαρίου

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 15 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Απαγκιστρωθείτε από καταστάσεις που σας δίνουν ψεύτικες ελπίδες. Οι πρακτικές ανάγκες σας και η πολλή δουλειά που έχετε δεν σας επιτρέπουν να έχετε προσωπική ζωή. Αν θέλετε να συνδυάσετε και τα δύο, ελέγξτε τα αποθέματα της αντοχής σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Βρείτε χρόνο για να καλύψετε τις προσωπικές ανάγκες σας και κάντε σωστούς συνδυασμούς για να είστε αποδοτικοί. Φροντίστε τον εαυτό σας σαν να είναι μωρό και θα ανακαλύψετε με μεγάλη χαρά πως οι γνωστές σας ημικρανίες θα μειωθούν σημαντικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τακτοποιήστε σύντομα κάποιες εκκρεμότητες, ώστε να μπουν τα πράγματα σε τάξη και να μην σας πνίγει το άγχος. Ασχοληθείτε επιτέλους με την εξωτερική σας εμφάνιση, καθώς γνωρίζετε πολύ καλά πώς να φαίνεστε εντυπωσιακοί στα μάτια των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ισως κάποιες σχέσεις σας που δεν στηρίζονται στην αγάπη διακοπούν απότομα. Το έχετε βάλει πείσμα να διορθώσετε όλα τα κακώς κείμενα της ζωής σας, πρέπει όμως να ασχοληθείτε και με τις μικροενοχλήσεις που έχετε και τις παραμελείτε εδώ και καιρό.

ΛΕΩΝ: Κάποιες αλλαγές που επιθυμούσατε να πραγματοποιηθούν το συντομότερο δυνατόν μπορεί να αναβληθούν. Θα ήταν πολύ χρήσιμο να ζυγίσετε τα δεδομένα, ώστε να ανακαλύψετε πώς η δική σας στάση αφήνει στους άλλους περιθώρια για παρερμηνείες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανεξάρτητα από το τι λένε οι άλλοι, εσείς έχετε να διανύσετε δρόμο για τις τρέχουσες υποθέσεις σας και τους σκοπούς σας. Η πείρα που έχετε αποκομίσει σας κάνει ικανούς να χαλιναγωγήσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, χωρίς να παρασυρθείτε σε παγίδες.

ΖΥΓΟΣ: Ακολουθήστε τα γεγονότα με έξυπνο τρόπο, ώστε να κινηθείτε καλύτερα και άνετα. Θα είστε συγκρατημένοι στις επαφές σας με τους άλλους και συχνά η συμπεριφορά σας θα επηρεάζεται από τη στάση του προσώπου που θα έχετε κάθε φορά απέναντί σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάρτε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας, αλλά πριν προχωρήσετε σε πράξεις, καλό θα ήταν να ακούσετε και τις συμβουλές κάποιων ανθρώπων που γνωρίζουν καλύτερα κάποια πράγματα και σας έχουν αποδείξει ότι είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε επαφές και συζητήσεις με άτομα που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα θέματά σας. Ισως χρειαστούν από μέρους σας περισσότερες προσπάθειες από τις προβλεπόμενες, γι' αυτό φροντίστε να έχετε υπομονή και να μη χάνετε την ψυχραιμία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα αυξηθεί αισθητά η αισιοδοξία σας, με αποτέλεσμα να θέλετε να περάσετε τα όριά σας. Δεν είναι κακό να προβείτε σε κάποιες αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή σας, όμως σκεφτείτε πρώτα αν αξίζει τον κόπο να κάνετε κάτι τέτοιο και τι θα σας κοστίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρουσιάζονται δυσκολίες και εμπόδια στα επαγγελματικά σχέδιά σας. Δείξτε τα ταλέντα σας και τη δημιουργικότητα που διαθέτετε, αποφεύγοντας να δείχνεστε στα μάτια των άλλων υπερβολικοί και είναι σίγουρο ότι θα κερδίστε τις καλύτερες των εντυπώσεων.

ΙΧΘΥΕΣ: Η μέρα θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στη δική σας συμπεριφορά και λιγότερη στων άλλων. Παρότι θα αντιμετωπίζετε με τον δικό σας, ξεχωριστό τρόπο πρόσωπα και καταστάσεις, το επόμενο χρονικό διάστημα είναι πολύ πιθανόν να αλλάξετε πορεία πλεύσης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα