Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 11 Ιανουαρίου

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 11 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Στα οικονομικά σας δεν θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, αλλά δεν θα ανήκετε και στους παραπονεμένους. Μη σας αποθαρρύνουν οι τυχόν αναποδιές. Η αναδιοργάνωση σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο, πέρα από την κούραση, θα έχει και τα θετικά της.

ΤΑΥΡΟΣ: Πείτε αυτό που θέλετε στον σύντροφό σας την κατάλληλη στιγμή για να διαλύσετε κάποιες αμφιβολίες που έχετε για τη σχέση σας. Βρίσκεστε αρκετά κοντά ο ένας με τον άλλον και καταλαβαίνετε και οι δύο ότι ασπίδα σας είναι η ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείξτε αξιοπρέπεια ό,τι κι αν σας πουν και κρατήστε το επίπεδο μιας σχέσης. Αν δεν φανείτε ψύχραιμοι, οικονομικές υποχρεώσεις θα γίνουν αιτία για ομηρικούς καβγάδες. Επειδή η επικοινωνία θα είναι κάπως δύσκολη, προσέξτε μη λάβετε λανθασμένα μηνύματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα ξεσπάσματα του συντρόφου σας οφείλονται στη μεγάλη πίεση που δέχεται από εσάς. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο καταπιεστικοί μαζί του. Μπορεί τα άγχη σας να αφορούν την εργασία σας, αλλά έχει ανάγκη να του δώσετε περισσότερη σημασία.

ΛΕΩΝ: Μπαίνετε σε νέα φάση στη ζωή σας και, όπως είναι λογικό, κάθε αρχή και δύσκολη. Παρότι ξεπεράσατε τις μεγάλες τριβές, μην παραβλέψετε κάποια κενά που υπάρχουν ακόμα. Μην επαναπαύεστε στη ρουτίνα της καθημερινότητας, αλλά αξιοποιήστε τις ικανότητές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείτε να αλλάξετε ό,τι δεν λειτουργεί σωστά στον χώρο της εργασίας σας, χωρίς πάντως να δίνετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε. Διευρύνετε τους ορίζοντές σας και θα δείτε καθαρότερα τις νέες προοπτικές που ανοίγονται στα επαγγελματικά σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην κάνετε κατάχρηση της υπομονής των συνεργατών σας και μη μετέχετε σε συζητήσεις που είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσουν σχόλια. Ξεκαθαρίστε ποια πράγματα δεν σας ταιριάζουν ή σας ενοχλούν όχι μόνο στις προσωπικές σχέσεις σας αλλά και στις επαγγελματικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διατηρήστε τις αντοχές σας σε υψηλά επίπεδα, χωρίς να επηρεάζεστε από άτομα που προσπαθούν να επιβάλουν τις απόψεις τους. Μην αρνηθείτε τις προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί είναι πιθανόν να βγουν λανθασμένα συμπεράσματα για το άτομό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο σύντροφός σας βγαίνει από μια σκοτεινή περίοδο και χρειάζεται την αμέριστη υποστήριξή σας. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια της μέρας και αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις στον χώρο της εργασίας σας, γιατί είναι επικίνδυνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ψυχική επαφή που αισθάνεστε με ορισμένα πρόσωπα είναι αρκετή για να νιώσετε καλύτερα. Αν μείνετε σταθεροί στις αποφάσεις σας, μπορούν να σας δώσουν περισσότερα. Μη τα θεωρείτε όλα δεδομένα και βολεύεστε, γιατί το μέλλον επιφυλάσσει εκπλήξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε κάτι για να εντοπίσετε τους λόγους που πυροδοτούν τη ζήλια σας, χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος. Το έτερον ήμισυ είναι επιφυλακτικό απέναντί σας, γιατί θέλει να σας κρατήσει μακριά από καταστάσεις στις οποίες δεν χρειάζεται να εμπλακείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Δείτε το μέλλον με αισιοδοξία και αποφύγετε τη θλίψη που σας προκαλεί το παρελθόν. Κάντε κάτι που να σας ευχαριστεί πραγματικά και θα βρείτε τη δύναμη να προχωρήσετε. Κρατήστε σταθερή στάση μέχρι να βελτιωθούν οι συνθήκες και σκεφτείτε καλά το κάθε σας βήμα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα