Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 9 Ιανουαρίου

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 9 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Επωφεληθείτε από τις συνθήκες και δώστε λύσεις σε προβλήματα που εκκρεμούν. Τακτοποιήστε οφειλές που έχετε, γιατί ενδέχεται να πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια έξοδα ή καθυστερήσεις πληρωμών που δεν είχατε προβλέψει.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε τι λέτε και τι κάνετε, γιατί πληγώνετε τους άλλους αλλά και τον εαυτό σας. Θα σας απασχολήσουν έντονα οι καινούργιες συνεργασίες σας, παρόλο που θα έχουν τις καλύτερες προοπτικές και θα αναδεικνύουν άψογα τις επαγγελματικές ικανότητές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκφράστε ακριβώς αυτά που αισθάνεστε, ώστε οι άλλοι να μπορέσουν να σας καταλάβουν. Κάντε μια καινούργια αρχή στην προσωπική ζωή σας και ορίστε εσείς τους κανόνες που σας εξυπηρετούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί ο κόσμος να περνάει περίοδο κρίσης και ανασφάλειας, ωστόσο εσείς, συγκριτικά με τους άλλους, μπορείτε να βρείτε λύσεις για ό,τι σας απασχολεί και να ανανεώσετε συνεργασίες, απόψεις και εντυπώσεις.

ΛΕΩΝ: Πάρτε σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σχέδιά σας και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Ανασυνταχθείτε και με καθαρό μυαλό θα επιτύχετε ό,τι έως τώρα σας φαινόταν ακατόρθωτο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι περίφημες και δεν έχουν λόγο να μην είναι, αφού συνεχίζετε να λειτουργείτε με τους ίδιους ρυθμούς. Δίνετε τα πάντα, τρέχετε για τα πάντα και αγωνιάτε για όλους.

ΖΥΓΟΣ: Ολοι θέλουν να τα έχουν καλά μαζί σας, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν άλλο άτομο που θα δίνει χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα. Κάπου εδώ, όμως, θα πρέπει να αναρωτηθείτε τι κάνετε για τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανακαλύψτε τον αληθινό εαυτό σας, όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται. Κάντε μια βουτιά στον ψυχικό σας κόσμο, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρετε να δείτε τι σας ταιριάζει, τι σας είναι απαραίτητο και τι σας προσφέρει πραγματική ανανέωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μέχρι το τέλος της μέρας θα τα έχετε καταφέρει περίφημα σε ό,τι σχεδιάσατε. Η ομορφιά και η εμφάνισή σας στηρίζονται στη γοητεία που ασκείτε μέσα από την επικοινωνία και στο παιχνίδι των εντυπώσεων ποτέ δεν βγαίνετε χαμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα οικονομικά ξεκαθαρίσματα στον εργασιακό χώρο θα είναι ευνοϊκά για εσάς και θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σε υποθέσεις που σας απασχολούν. Η τύχη δεν σας έχει εγκαταλείψει ποτέ ούτε τώρα θα το κάνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τώρα που αρχίζει ένας καινούργιος κύκλος καταστάσεων, βάλτε νέους στόχους, ελέγξτε τις επιθυμίες σας και μην παρασύρεστε σε ουτοπίες. Αναλάβετε το μερίδιο ευθυνών που σας αναλογεί και μην τα όλα ρίχνετε στους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ: Εγκαταλείψτε κάποιες σχέσεις που επιλέξατε παρορμητικά, γιατί μπορεί να ικανοποιήσατε προσωπικές επιθυμίες, αλλά δεν είναι εύκολο να συνεχίσετε με τον ίδιο ρυθμό. Μη φοβάστε να προχωρήσετε.

 
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα