Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 8 Ιανουαρίου

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 8 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Μην κριτικάρετε πρόσωπα που σας έκαναν κριτική, γιατί ίσως είχαν τους λόγους τους. Σταματήστε να σκέφτεστε ορθολογιστικά και αφεθείτε στις χαρές που σας δίνει η σχέση σας. Πάψτε να παίζετε με τις λέξεις, αν θέλετε να υπάρχει ειλικρίνεια.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρπάξτε τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, αλλά μην πάρετε αποφάσεις μέχρι να νιώσετε καλύτερα. Σκεφτείτε λογικά σε ουσιαστικά θέματα και συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν υπάρχει λόγος να σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας με άτομα που σας χρησιμοποιούν. Δώστε στο ταίρι σας την ευκαιρία να ορίσει πότε θα συζητήσετε τα κοινά σχέδιά σας. Μην αδιαφορείτε και δυσκολεύετε περισσότερο τα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι συνεργάτες σας παρεμβαίνουν σε κάποιες ενέργειές σας γιατί η στάση σας προκαλεί σύγχυση και εκνευρισμό. Αν έχετε πολλά να πείτε, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσετε με έναν καταιγισμό ερωτήσεων.

ΛΕΩΝ: Να θυμάστε ότι η κούραση και η μοναξιά δεν υπήρξαν ποτέ καλοί σύμβουλοι. Οι αντίθετες απόψεις που έχετε στη σχέση σας θα φέρουν εντάσεις και προστριβές. Είναι η σειρά σας να αποδείξετε στον σύντροφό σας την αγάπη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ηρθε η στιγμή να βάλετε τέλος στα λάθη του παρελθόντος και να μην τα επαναλάβετε. Δημιουργήστε μια ευνοϊκότερη τάξη πραγμάτων για να μπορέσετε να υλοποιήσετε τους στόχους και τα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε τον σύντροφό σας να εκφραστεί και να δείξει με λόγια και έργα αυτά που αισθάνεται. Παλιές διαφωνίες θα δώσουν τη θέση τους σε κοινούς στόχους και οι προθέσεις του θα είναι καλοπροαίρετες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να προβείτε σε έξοδα βασιζόμενοι στους άλλους ή στην τύχη σας. Μόνο με τη διπλωματία θα λήξετε τη διαμάχη που υπάρχει μεταξύ συνεργατών. Αναλύοντας πρωτότυπες ιδέες, προσεγγίστε ανθρώπους που μπορεί να σας βοηθήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην καλομαθαίνετε τους άλλους, γιατί έτσι θεωρούν κάποια πράγματα κεκτημένα. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επαγγελματική ζωή σας με τη βοήθεια των συνεργατών σας. Οταν τα περιθώρια στενεύουν, μην τα θέλετε όλα δικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα κάντε καμία τρέλα που θα σας αλλάξει τη διάθεση. Είναι προτιμότερο να αναβάλετε μια συζήτηση που πιστεύετε ότι η έκβασή της δεν είναι βέβαιη. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας, χωρίς να ξεχνάτε τα αισθηματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη γοητεία σας για να προωθήσετε αυτά που επιθυμείτε. Οι σωστές κινήσεις θα σας βοηθήσουν να διευθετήσετε εκκρεμότητες. Βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας, προτού έρθουν τα έξοδα να σας πνίξουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο,τι δεν σας καλύπτει συναισθηματικά πρέπει να το βγάλετε από τη ζωή σας. Αποφύγετε σημαντικές ενέργειες που αφορούν οικογενειακά και περιουσιακά θέματα. Αναθεωρήστε τις απόψεις σας προτού μετανιώσετε για τις επαγγελματικές αποφάσεις σας.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα