Ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερου: Τι θα μας φέρει;

Ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερου: Τι θα μας φέρει;

Με τον Ερμή να περνά στον Αιγόκερω μπορούμε να πετύχουμε πολλά τόσο στη δουλειά όσο και στον έρωτα!

ΚΡΙΟΣ
Με τον Ερμή να περνά στον Αιγόκερω η επαγγελματική σου εξέλιξη σε απασχολεί έντονα και με οργάνωση, σωστό προγραμματισμό και αφοσίωση στο στόχο θα έχεις την επιτυχία που ζητάς, ενώ θα έχεις και τη βοήθεια σημαντικών ανθρώπων σε αυτό! Η σημερινή ημέρα ωστόσο έχει ένταση και οι γύρω σου δεν δείχνουν πρόθυμοι να ανεχτούν τα ξεσπάσματά σου, ούτε καν ο σύντροφος και οι πολύ κοντινοί σου άνθρωποι.
 

ΤΑΥΡΟΣ
Με τον Ερμή να περνά στον Αιγόκερω θα θελήσεις να βάλεις τη ζωή σου σε νέες βάσεις και όσο κι αν αγαπάς τα αργά και σταθερά βήματα τώρα έχεις την ευκαιρία να κυνηγήσεις τα όνειρα και τις  φιλοδοξίες σου που με λίγη προσπάθεια εκ μέρους σου μπορούν να πραγματοποιηθούν! Σήμερα ωστόσο ένα παροδικό εμπόδιο σε σχέση με ένα ταξίδι, μια  μετακίνηση ή ακόμη και μια σημαντική συνάντηση σε κάνει να χάσεις το κέφι σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον Ερμή να περνά στον Αιγόκερω τακτοποιείς διάφορες υποθέσεις  (φορολογικές, κληρονομικές, γραφειοκρατικές γενικόκερα) για τις οποίες ξόδευες χρόνο και χρήμα χωρίς αποτέλεσμα ως τώρα. Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε νέα πορεία αφού τα διαχειρίζεσαι με σύνεση και προγραμματισμό. Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει μια μικροπαρεξήγηση με ένα φιλικό σου πρόσωπο για ένα οικονομικό ζήτημα αλλά μη δώσεις συνέχεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον Ερμή να περνά απέναντί σου έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις σχέσεις σου, προσωπικές και επαγγελματικές και να δώσεις λύσεις σε διαφωνίες και αντιπαλότητες που σε κούραζαν και σε στενοχωρούσαν. Στον επαγγελματικό τομέα αποκτάς ισχυρούς συμμάχους που σε βοηθούν και υποστηρίζουν τα σχέδιά σου. Ωστόσο η σημερινή ημέρα έχει αλλαγές και ανατροπές που σε αγχώνουν και σε απογοητεύουν αλλά θα πρέπει να δείξεις ψυχραιμία και αντοχή.

 

ΛΕΩΝ
Με τον Ερμή να περνά στον Αιγόκερω χρησιμοποιείς την εμπειρία των προηγούμενων χρόνων για να κινηθείς σωστά από εδώ και πέρα στο εργασιακό σου περιβάλλον και να έχεις την αναγνώριση που σου αξίζει και δικαιωματικά σου ανήκει. Γενικότερα θα έχεις ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις αλλά μην ενθουσιάζεσαι από υποσχέσεις χωρίς γραπτές δεσμεύσεις. Φρόντισε επίσης να ξεκουράζεσαι και γενικότερα μην παραμελείς την υγεία σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να περνά στον Αιγόκερω ακόμη και εσύ η εργατική και συνεσταλμένη Παρθένος γίνεσαι περισσότερο εκδηλωτική στον ερωτικό τομέα και δεν διστάζεις να ζητήσεις αυτό που θέλεις. Σχέδια, στόχοι και φιλοδοξίες επίσης απασχολούν τις σκέψεις σου και τώρα είναι η στιγμή να κάνεις τον προγραμματισμό σου για την υλοποίησή τους. Σήμερα μπορεί να υπάρξει ανατροπή σε ένα κληρονομικό – οικονομικό ζήτημα και θα πρέπει να προσαρμόσεις ανάλογα τις κινήσεις σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Με τον Ερμή να περνά στον Αιγόκερω, το σπίτι, η οικογένεια και οποιαδήποτε θέματα τα αφορούν είναι η άμεση προτεραιότητά σου. Αλλαγή τόπου κατοικίας, συγκατοίκηση με ένα μεγαλύτερο ηλικιακά πρόσωπο, αγορά σπιτιού όλα είναι πιθανά. Σήμερα, το άγχος που σου δημιουργεί ένα οικογενειακό ζήτημα μπορεί να σε κάνει να φερθείς άσχημα σε πολύ αγαπημένα σου πρόσωπα και να κλονιστούν οι μεταξύ σας σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον Ερμή να περνά στον Αιγόκερω γίνεσαι περισσότερο κοινωνική και επιδιώκεις να βρίσκεσαι με συγγενείς και πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος γενικότερα και μέσα από τις συζητήσεις σας να παίρνεις ιδέες που σε βοηθούν και στα επαγγελματικά σου. Μετακινήσεις πολλές και  μικρές εκδρομές σε φέρνουν σε επαφή με καινούρια πρόσωπα και ένα από αυτά μπορεί να είναι ο έρωτας της ζωής σου! Αν είσαι ήδη δεσμευμένη η σχέση σου δένεται περισσότερο μέσα από αμοιβαίες εξομολογήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Ερμή να περνά στον Αιγόκερω τα οικονομικά σου σε απασχολούν έντονα και είναι η κατάλληλη στιγμή να ρυθμίσεις οφειλές και χρέη αν υπάρχουν αλλά και να βρεις μια δεύτερη πηγή εισοδήματος. Όσο για την ερωτική σου ζωή τώρα είναι η στιγμή να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις και είτε να δεθείς περισσότερο με το σύντροφό σου αν κοντά του νιώθεις ασφαλής, είτε να αναζητήσεις το πρόσωπο εκείνο που θα καλύπτει πραγματικά τις συναισθηματικές σου ανάγκες!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον Ερμή στο ζώδιό σου το να επιτύχεις τους στόχους σου θα είναι ακόμη πιο επιτακτική ανάγκη και είσαι πρόθυμη να δουλέψεις ατέλειωτες ώρες για αυτό. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό για να δεις καινούρια πράγματα, επιπλέον μόρφωση ή εξιδείκευση είναι επίσης στο πρόγραμμα. Φρόντισε όμως να μην παραμελείς και τις άλλες, πιο ευχάριστες πλευρές της ζωής όπως και τον έρωτα που σου προσφέρει την ενέργεια που τόσο χρειάζεσαι!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον Ερμή στον Αιγόκερω γίνεσαι περισσότερο εσωστρεφής και επιλεκτική στις παρέες και τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου. Το διάστημα αυτό θα εξετάσεις με ψυχρή λογική τα δεδομένα και τις προοπτικές που υπάρχουν στο χώρο δουλειάς σου και αν δεν σε ικανοποιούν θα σχεδιάσεις προσεκτικά τα επόμενα βήματά σου που μπορεί να σε οδηγήσουν σε ένα διαφορετικό επαγγελματικό περιβάλλον.
 

ΙΧΘΕΙΣ
Με τον Ερμή να περνά στον Αιγόκερω ασχολείσαι με τις φιλοδοξίες και τους στόχους σου για το μέλλον και δεν αποκλείεται ως προς την πραγματοποίησή τους να σε στηρίξουν και να σε καθοδηγήσουν κάποια πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον. Σήμερα ωστόσο μπορεί να εκπλαγείς δυσάρεστα από ένα φιλικό σου πρόσωπο που σου επιτίθεται χωρίς λόγο και αιτία και ίσως το βγάλεις οριστικά από τη ζωή σου.

tlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα