Το ημερήσιο ωροσκόπιο των ζωδίων για την Κυριακή

Το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου σταθεροποιεί σχέσεις που έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο.

ΚΡΙΟΣ
Πολύ καλύτερη διάθεση έχεις σήμερα με τη Σελήνη να περνά στο ζώδιό σου και να σε κάνει ιδιαίτερα αγαπητή στο περιβάλλον σου! Μια πληροφορία σου αποκαλύπτει ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα. Αν είσαι single, βλέπεις με άλλο μάτι μια γνωριμία που αρχικά δεν σου είχε κινήσει το ενδιαφέρον. Αν είσαι σε σχέση, μια εκ βαθέων συζήτηση σε φέρνει πιο κοντά με τον άνθρωπό σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Οργάνωσε τις σκέψεις και τις κινήσεις σου στα επαγγελματικά σου και θα έχεις και την κατάλληλη υποστήριξη για να τις πραγματοποίησεις. Αν είσαι single, μια νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε μια σχέση σταθερή και μακροχρόνια. Αν είσαι σε σχέση, τώρα είναι η στιγμή να να κάνεις σχέδια με τον αγαπημένο σου για το κοινό σας μέλλον.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευχάριστα θα κυλήσει η σημερινή ημέρα με πολλές μετακινήσεις, ομαδικές δραστηριότητες αλλά και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Αν είσαι single, θα περάσεις όμορφα με φίλους και ίσως σχεδιάσετε ένα ταξίδι για τις γιορτές που πλησιάζουν. Αν είσαι σε σχέση, οι εξομολογήσεις βαθύτερων σκέψεων και συναισθημάτων σας φέρνει πιο κοντά.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εκμεταλλεύσου το χρόνο σου σήμερα και προγραμμάτισε τις υποχρεώσεις της νέας εβδομάδας για να μην αγχώνεσαι τελευταία στιγμή. Αν είσαι single, το σύμπαν σου φέρνει μια σημαντική γνωριμία που θα εξελιχθεί σε κάτι πολύ όμορφο. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου σε κακομαθαίνει με την αγάπη του! Περιμένεις μια πρόταση γάμου και δεν ξέρεις αν θα έρθει;
 

ΛΕΩΝ
Θέματα σπιτιού τακτοποιούνται με ευκολία σήμερα ενώ ευνοούνται και οι οικογενειακές συγκεντρώσεις. Αν είσαι single, αλλά υπάρχει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κάνε εσύ το πρώτο βήμα και επικοινώνησε μαζί του. Αν είσαι σε σχέση, πέρασε την ημέρα χαλαρά με τον αγαπημένο σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια συζήτηση με ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης θα σου δείξει το δρόμο για να πετύχεις αυτό που θέλεις στα επαγγελματικά σου. Αν είσαι single, ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και αυτό διεκδικείς χωρίς να συμβιβάζεσαι με ημίμετρα. Αν είσαι σε σχέση, μια συζήτηση με το σύντροφό σου σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά.
 

ΖΥΓΟΣ
Τα επαγγελματικά σου εξακολουθούν να σε απασχολούν και κάνεις κάποιες αποτελεσματικές κινήσεις που φέρνουν και χρήμα. Αν είσαι σε σχέση, μην εκνευρίζεσαι με την οικονομική διαχείριση του συντρόφου σου. Αν είσαι single, η παρέα με παλιούς φίλους σου φτιάχνουν τη διάθεση.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολούσε καιρό σήμερα βρίσκει τη λύση του και ίσως σε αυτό να σε βοηθήσει ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου. Αν είσαι single, δεν θα είσαι και πολύ κοινωνική σήμερα -αν και με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου δεν θα πρέπει να απομονώνεσαι. Αν είσαι σε σχέση, προτιμάς να αφιερώσεις την ημέρα στο αγαπημένο σου πρόσωπο παρά να βρεθείτε με κόσμο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένα δημιουργικό χόμπι σου μπορεί να γίνει μια συμπληρωματική πηγή εισοδήματος η οποία μάλιστα μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο μόνιμο. Αν είσαι single, γοητεύεσαι από ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας ξαφνιάζοντας τους φίλους σου. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου νιώθει λίγο ανήσυχος με την τόση σου δημοτικότητα!
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τακτοποιείς κάποιες εκκρεμότητες που είχαν μαζευτεί το προηγούμενο διάστημα και ξεκαθαρίζεις και κάποιες οικογενειακές σου υποθέσεις. Αν είσαι single, ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον σου κάνει μια σημαντική γνωριμία. Αν είσαι σε σχέση, μην αφήνεις τη οικογένειά σου να επεμβαίνει στα ερωτικά σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου στηρίζει τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις ενώ προκύπτει και μια επαγγελματική συνεργασία με καλές οικονομικές προοπτικές. Αν είσαι single, στο φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να βρεις τον έρωτα της ζωής σου! Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου θα έχει μια σημαντική επιτυχία που σε γεμίζει χαρά!
 

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα αισθάνεσαι κούραση τόσο σωματική όσο και ψυχολογική και θα αναζητήσεις στήριξη σε πρόσωπα που εμπιστεύεσαι. Αν είσαι single, αναζητάς ένα πρόσωπο που να αγγίξει την ψυχή σου. Αν είσαι σε σχέση, ήρθε η στιγμή να κάνετε κοινά σχέδια για τη ζωή σας.

tlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα