Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Οι διαφωνίες που έχετε με κάποιους συνεργάτες σας θα λυθούν μόνο με ουσιαστικό διάλογο και όχι με ξεσπάσματα οργής. Η βελτίωση στον οικονομικό τομέα θα εξαρτηθεί από τη μείωση των εξόδων σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν νιώθετε ότι στριμώχνεστε ψυχολογικά από τις υψηλές απαιτήσεις του συντρόφου σας, αλλάξτε γραμμή, αλλά διατηρήστε την ψυχραιμία σας, γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για εκκαθαρίσεις. Ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό πριν νιώσετε πλήξη και βρείτε χρόνο για τους φίλους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Λειτουργήστε αυτόνομα, για να καλύψετε τις πιο προσωπικές ανάγκες σας. Καινούργιες συναναστροφές θα αλλάξουν θετικά το τοπίο της καθημερινότητάς σας. Ασχοληθείτε με το να σταθεροποιήσετε μια σχέση που εδώ και καιρό έχετε παραμελήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι επιδράσεις από το άμεσο περιβάλλον στη σχέση σας θα είναι αλυσιδωτές. Ο σύντροφός σας χρειάζεται χρόνο για να καταφέρει να βγει από τα αδιέξοδά του, οπότε μην πανικοβάλλεστε. Μοιράστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας και μην επωμίζεστε εσείς όλες τις ευθύνες.

ΛΕΩΝ: Συμβιβαστείτε στις μεγάλες προσδοκίες σας, καθώς με διπλωματία όλα θα γίνουν καλύτερα. Με τον πολύ ρεαλισμό δεν καταφέρνετε τίποτα, γι' αυτό φανείτε και λίγο ρομαντικοί. Πριν κάνετε καινούργιες κινήσεις, ακούστε και τους δικούς σας ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην κουράζετε το νευρικό σας σύστημα με συζητήσεις που δεν βγάζουν πουθενά. Δώστε χρόνο στους συνεργάτες σας για να σας αποδείξουν αυτά που θέλουν. Μια καινούργια γνωριμία θα σας δώσει ελπίδες για το μέλλον και θα σας ανανεώσει.

ΖΥΓΟΣ: Μη μένετε προσκολλημένοι σε λεπτομέρειες που δεν έχουν καμία αξία. Ζητήστε βοήθεια από τους γύρω σας και μην αναλαμβάνετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Μη βιάζεστε να εξιδανικεύετε ανθρώπους που γνωρίσατε πρόσφατα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι προτιμότερο να αφήσετε την επίλυση δύσκολων προβλημάτων για μια άλλη μέρα. Χαμηλώστε τους τόνους και μην αφήσετε μια συζήτηση να εξελιχθεί σε μάχη. Μελετήστε προσεκτικά τις προτάσεις των συνεργατών σας και κερδίστε το χαμένο έδαφος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εσείς έχετε την ευθύνη των πράξεών σας, οπότε μην επιτρέπετε κριτικές σε ό,τι κάνετε. Οι ευκαιρίες που θα εμφανιστούν θα σας κάνουν να σκεφτείτε πιο σοβαρά μεγάλες αλλαγές. Σώστε τη σχέση σας από τη ρουτίνα και μη γυρίζετε σε καταστάσεις του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις μάχες που δίνετε για να πετύχετε φροντίστε να τις κερδίζετε με δικά σας όπλα. Επιβάλλεται να δώσετε προτεραιότητα σε επαγγελματικής φύσεως προβλήματα. Μελετήστε προσεκτικά τις προτάσεις των συνεργατών σας, καθώς οι αλλαγές θα προκαλέσουν αναστάτωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να αλλάξετε την ψυχική διάθεσή σας, πρέπει να αλλάξετε την εμφάνισή σας. Ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο, πριν νιώσετε πλήξη. Τα ενδιαφέροντά σας πληθαίνουν και σας κάνουν να αισθάνεστε πιο δημιουργικοί.

ΙΧΘΥΕΣ: Τα γεγονότα αυτής της περιόδου σάς θέλουν δυνατούς και πιο τολμηρούς, ώστε να αντέξετε την αλήθεια ακόμα και στην πιο σκληρή μορφή της. Οι αλλαγές στη ζωή σας είναι προκλήσεις που σας καλούν να αναγνωρίσετε τις πραγματικές ικανότητές σας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα