Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 5 Δεκεμβρίου

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Ηρθε η στιγμή να καταλάβετε πως οι πραγματικοί φίλοι φαίνονται στις δύσκολες στιγμές. Η σύμπνοια που επικρατεί θα σας κάνει να θέλετε να μοιραστείτε ενδιαφέροντα και προβληματισμούς. Τα οικονομικά πρέπει να μπουν στα θέματα που θα έχετε για συζήτηση.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφού γνωρίζετε καλά πως τα προτερήματα του συντρόφου σας υπερτερούν, μπορείτε να προσπεράσετε τις όποιες ιδιοτροπίες του. Αξιοποιήστε κάποιες από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να βελτιώσετε την πορεία της σχέσης σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να έχετε τον τελευταίο λόγο κρατήστε τις αποστάσεις σας μέχρι να δείτε πώς θα εξελιχθεί μια κατάσταση που σας ενοχλεί. Μπορεί οι προθέσεις σας να είναι οι καλύτερες, αλλά ο τρόπος που τις εκφράζετε είναι αντίθετος από αυτό που νιώθετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείξτε έμπρακτα στο ταίρι σας πως δεν φτάνουν οι πρωτοβουλίες για να αποκατασταθούν κάποιες σχέσεις που σας ενδιαφέρουν. Μια σημαντική γνωριμία θα σας δώσει μεγάλη χαρά, αλλά μην ανοιχτείτε σε επενδύσεις με αβέβαιο μέλλον.

ΛΕΩΝ: Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα του σπιτιού σας. Πάρτε αποφάσεις χωρίς χρονοτριβή, ώστε να γίνουν πραγματικότητα τα σχέδιά σας. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και θα βρείτε περισσότερη ανταπόκριση απ' ό,τι νομίζατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην υπόσχεστε σε όλους από κάτι, γιατί σας έχουν βρει βολικούς και δεν το εκτιμούν. Ξεκουράστε το μυαλό σας από τα προβλήματα και αποφύγετε εντατικές εργασίες. Νέες κοινωνικές γνωριμίες θα σας βοηθήσουν στους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ: Αν ακόμα έχετε την απορία γιατί γίνονται αλλαγές στη ζωή σας και όταν δεν τις αποζητάτε, δεχτείτε ότι αξίζετε κάποια σημαντική αναβάθμιση που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε προκαταλήψεις που μειώνουν την αυτοεκτίμησή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η φαντασία σας θα είναι πλούσια κι αν η φύση της εργασίας σας την προϋποθέτει, θα κάνετε θαύματα. Χαλαρώστε από τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε, αλλά μην επαναπαυτείτε, γιατί η ατμόσφαιρα είναι ακόμα τεταμένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ανανεωτικές κινήσεις που θέλετε να κάνετε είναι πολύ καλές και χρειάζεται να τις προωθήσετε δυναμικά για να εδραιωθείτε, βασιζόμενοι πάντα στη λογική και διατηρώντας ένα μέτρο, ώστε να μην ξεφύγετε και χάσετε την ουσία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα γεμίσετε διλήμματα, αλλά μη δειλιάσετε αν πρόκειται να αναδιοργανώσετε τη ζωή σας. Οι συσσωρευμένες εκκρεμότητες που έχετε δεν διευθετούνται από τη μια στιγμή στην άλλη, γι' αυτό αποφύγετε να βασιστείτε σε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πλησιάστε στους στόχους σας ή αποκτήστε έναν καινούργιο. Θα έχετε όλα τα ατού να πετύχετε, αρκεί να ξέρετε πώς να κινηθείτε και τι να αποφύγετε, με απαραίτητη προϋπόθεση οι νέες επιλογές σας να μη φρενάρουν το συναίσθημά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ενώ θα είστε πιο αισθησιακοί, παράλληλα θα έχετε την τάση για καταχρήσεις. Τηρήστε το μέτρο, προσέξτε τον εαυτό σας και μην παρασύρεστε σε υπερβολές. Φροντίστε να έχετε συγκροτημένη, γοητευτική εμφάνιση, που θα περνάει μηνύματα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα