Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 4 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Η καθημερινότητά σας θα είναι έντονη, γεμάτη συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές που θα καταναλώνουν όλο τον χρόνο σας. Παρά την καλή επικοινωνία σας θα δυσκολευτείτε αρκετά να πετύχετε τα σχέδιά σας, αφού θα εξακολουθούν να υπάρχουν εμπόδια που θα απαιτούν από εσάς λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Σημαντικές χαρές από τον εργασιακό σας χώρο θα σας γεμίσουν αυτοπεποίθηση. Ενα νέο οικονομικό σχέδιο αλλά και ο έλεγχος της άσκοπης σπατάλης είναι οι δύο στόχοι που θέλετε να περάσουν στη σκέψη σας ως καινούργιος τρόπος ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η οργάνωση της σκέψης και η ενίσχυσή της από τον ορθώς διαρθρωμένο λόγο θα επιτρέψουν τη σωστή αντιμετώπιση των στόχων σας. Είναι σημαντικό να ξέρετε τι πρέπει να προωθήσετε και τι πρέπει να αποφύγετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διάθεσή σας για επέκταση δεν θα περιοριστεί μόνο στο υλικό επίπεδο, αλλά θα αναζητήσετε τρόπους για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας και να αυξήσετε τις εμπειρίες σας, που όπως πιστεύετε η αξία τους δεν είναι μόνο προσωρινή αλλά και μελλοντική.

ΛΕΩΝ: Συγκεντρώστε την προσοχή σας στα χρηματοοικονομικά ζητήματα και ενδεχομένως να νιώσετε ότι έφτασε ο καιρός να οργανώσετε τελείως διαφορετικά τον προϋπολογισμό σας ή να κάνετε πιο σφιχτή διαχείριση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξεγερθείτε ενάντια σε καθετί που σας προκαλεί το αίσθημα ότι καταπιέζεστε. Χωρίς να αναλάβετε δεσμεύσεις ή να βάλετε δύσκολους στόχους, παρατηρήστε όσα συμβαίνουν μέσα σας και αυτό μπορεί να γίνει η αρχή ενός νέου τρόπου σκέψης και ύπαρξης.

ΖΥΓΟΣ: Εμβαθύνετε στις γενικές σας σχέσεις και ανακαλύψτε την ουσία τους. Η ανάγκη μιας αμοιβαίας προσέγγισης, ώστε ο ένας να βασίζεται στον άλλον, θα σας ωθήσει να ανακαλύψετε τον ρόλο που σας ταιριάζει, αλλά και τον ρόλο που παίζει καθένας με εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η φιλική οικειότητα που θα έχετε με κάποιους θα βοηθήσει τόσο στην εμπιστοσύνη όσο και στην κατανόηση. Βέβαια, μπορεί οι επαφές σας να καλυτερεύουν, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην οδηγήσετε τα πράγματα σε υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συναντήσεις που θα κάνετε θα φανούν χρήσιμες για να ανοίξετε νέους ορίζοντες. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη καμία ευκαιρία και αδράξτε τη δυνατότητα που σας δίνεται να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η προσωπική σας γοητεία θα παίξει και αυτή τον ρόλο της στον επαγγελματικό σας τομέα. Η διάθεσή σας για κέρδος θα σας ωθήσει να βρείτε νέους τρόπους διαχείρισης των χρημάτων σας, ενώ σύντομα θα οδηγηθείτε σε οικονομική ανάκαμψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απερισκεψίες ή κακοπροαίρετα σχόλια θα μπορούσαν εύκολα να διαταράξουν την ισορροπία στις σχέσεις σας, οπότε μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη. Αναγκαία στις σχέσεις σας δεν είναι μόνο η σιγουριά, αλλά και η αντοχή τους στον χρόνο.

ΙΧΘΥΕΣ: Αν και δεν είστε σε πολύ ανθηρή εποχή, θα σας δοθούν η δυνατότητα και η βοήθεια για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Διατηρήστε ως το τέλος της μέρας ακμαίο το ηθικό σας, καλή την υγεία σας και μια καλή κατάσταση στις σχέσεις σας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα