Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 3 Δεκεμβρίου

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 3 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Κατασταλάξτε ως προς τις κινήσεις που θέλετε να κάνετε, γιατί σημασία έχει να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και αυτό θα γίνει μόνο αν πειραματιστείτε. Συμβιβαστείτε με τις υπάρχουσες συνθήκες και μη λειτουργείτε με γνώμονα τη συναισθηματική ανασφάλειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσεγγίστε άτομα τα οποία έχετε ανάγκη και τα οποία θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την κρίση. Μη δέχεστε αδιαμαρτύρητα ψευδείς δηλώσεις που κάνουν άτομα τα οποία δεν γνωρίζετε καλά. Πάρτε πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό σας χώρο και εντυπωσιάστε τους συνεργάτες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο σύντροφός σας βρίσκεται πολύ κοντά στο να πάρει μια μεγάλη απόφαση για τη σχέση σας. Κατανοήστε πως έχει τη δική του προσωπικότητα και δεν γίνεται να κάνει ό,τι θέλετε εσείς. Προτιμήστε τη σιωπή από τη φλυαρία, για να μην εκθέσετε δικούς σας ανθρώπους με πράγματα που θα πείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προστατέψτε από κακόβουλα άτομα τις σχέσεις που σας ενδιαφέρουν πραγματικά. Αλλάξτε τον προσωπικό σας χώρο για να ανανεωθείτε και να ανεβείτε ψυχολογικά. Η μεταβατική επαγγελματικά περίοδος που διανύετε θα σας κάνει να στραφείτε σε εναλλακτικές λύσεις.

ΛΕΩΝ: Μόνο η διπλωματία και η ευγένεια θα σας οδηγήσουν εκεί που επιθυμείτε. Δεν χρειάζεται να το παρακάνετε με παράλογες απαιτήσεις και εγωισμούς. Οι πολλές συζητήσεις, ειδικά όταν δεν έχουν υγιή βάση, δεν οδηγούν πουθενά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν πρόσωπα της οικογένειάς σας χωρίς να γίνεστε παρεμβατικοί. Διαχωρίστε δουλειά και σπίτι και μη μεταφέρετε προβλήματα του ενός τομέα στον άλλο. Χαλαρώστε -έστω για λίγο- με κάτι που σας ευχαριστεί και μην είστε υπερδραστήριοι.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να παρασυρθείτε σε ριψοκίνδυνες οικονομικές ενέργειες. Οι στόχοι σας πρέπει να έχουν λογική βάση. Μια κοινωνική εκδήλωση θα σας δώσει αρκετές νέες ιδέες. Κάντε τις κινήσεις που επιθυμείτε, αλλά αποφεύγοντας να μπλεχτείτε όπου υπάρχει ρίσκο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προετοιμαστείτε για μια αντιπαράθεση στα εργασιακά σας θέματα με τους συνεργάτες σας. Πάρτε την απόφαση να χαρείτε την κάθε ημέρα που έρχεται χωρίς να γυρίζετε στο παρελθόν. Προτού κρίνετε και καταδικάσετε τους άλλους, ακούστε όλες τις απόψεις για να μην είστε άδικοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενας ουσιαστικός διάλογος θα σας ανακουφίσει, ενώ η σωστή πληροφόρηση θα σας βοηθήσει σημαντικά. Προσέξτε τις αποφάσεις που θα πάρετε και μην αφήσετε τα πείσματά σας να σας παρασύρουν σε υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακούστε τους συνεργάτες σας με προσοχή και εκφραστείτε με πάθος για τα θέματα που επιθυμείτε. Η εσωτερική πίεση να φτάσετε τους στόχους σας θα σας βγει σε εκνευρισμό, ο οποίος δεν θα σας επιτρέπει να δείτε καθαρά τις προθέσεις των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χαλαρώστε παρέα με τους φίλους σας και η ακαταμάχητη γοητεία σας θα σας βοηθήσει πάλι. Θα γεμίσετε διλήμματα και προβληματισμούς για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, αλλά με ψυχραιμία και χαμηλούς τόνους θα καταφέρετε να βγείτε από τα αδιέξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ: Πολλά από τα οικογενειακά σας προβλήματα πρόκειται να λυθούν πολύ σύντομα. Ανεξαρτήτως του τι πρέπει να κάνετε και τι είστε έτοιμοι να κάνετε, δείτε με ενθουσιασμό προτάσεις που θα σας γίνουν από συνεργάτες σας, ακόμα και αν τις θεωρείτε συντηρητικές.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα