Τα 3 ζώδια που δεν διστάζουν να κάνουν σοβαρές συζητήσεις για τις σχέσεις τους

Τα 3 ζώδια που δεν διστάζουν να κάνουν σοβαρές συζητήσεις για τις σχέσεις τους

Τόσο στη ζωή όσο και στην αγάπη, το ζώδιο σου επηρεάζει τα ένστικτα, τις επιθυμίες και τη συμπεριφορά σου. Ορισμένα ζώδια αγαπούν την ένταση, αλλά αγαπούν και την ειλικρίνεια και μερικά απλά θέλουν να χαλαρώσουν και να πορευτούν μαζί. Και, φυσικά, αυτό που παίζει μεγάλο ρόλο σε μια σχέση είναι η συζήτηση. Υπάρχουν συγκεκριμένα ζώδια που είναι πιο πιθανό σε σχέση με τα υπόλοιπα, να κάθίσουν και να λύσουν τις όποιες διαφωνίες τους. Και το βασικότερο; Να κάνουν μια ειλικρινή συζήτηση για το τι είδους σχέση έχουν.

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι μερικά ζώδια μπαίνουν με τόλμη στη συζήτηση του «Τι είδους σχέση έχουμε;» ενώ κάποια άλλα μπορεί να μην έχουν τα κότσια να ξεκινήσουν μια τέτοια κουβέντα. Ορισμένα ζώδια, όπως ο Ζυγός και ο Δίδυμος, σχεδόν απολαμβάνουν το δράμα μιας απροσδιόριστης ρομαντικής σχέσης, ενώ άλλα, όπως ο Τοξότης και ο Αιγόκερως, απλά δεν έχουν χρόνο για αυτό το δράμα. Ο Σκορπιός και ο Λέων, σχεδόν ενοχλούνται που θα πρέπει να αφιερώσουν στους συντρόφους τους τον πολύτιμο χρόνο τους, έτσι δεν είναι; Ας δούμε όμως τα τρία ζώδια που μπορούν να θέσουν τα όρια στη σχέση τους, μέσα από μια σημαντική και χρήσιμη συζήτηση.

Tαύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Ο Ταύρος είναι οργανωτικός, σταθερός και αγαπά τα όρια. Είναι τόσο πνευματικός όσο και βαθιά συναισθηματικός, οπότε αν τον πιάσουν τα συναισθηματικά του, είναι πρόθυμος να καταλάβει και να καθορίσει τις παραμέτρους στη σχέση. Ο Ταύρος είναι πιστός, αξιόπιστος και συνεπής και μπορεί να μείνει μέσα σε μια σχέση όπου αισθάνεται ασφαλής. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο είναι ανοιχτός στις δεσμεύσεις και λόγω της αυτοπεποίθησης που έχει, θα είναι αυτός που θα φέρει το ζήτημα στο τραπέζι. Ο Ταύρος θέλει να είναι τα πάντα σε τάξη και συμμετρικά, συμπεριλαμβανομένων των σχέσεών του.

Καρκίνος (21 Ιουνίου-21 Ιουλίου)
Ο Καρκίνος είναι ευαίσθητος, συναισθηματικός και πραγματικά φτιαγμένος για δέσμευση. Μόλις αισθανθεί αρκετά ασφαλής θα αφήσει τον άλλον να διεισδύσει μέσα του. Ο Καρκίνος έχει πλούσια συναισθήματα και προστατεύει τον εαυτό του και αυτούς που αγαπά. Επίσης, δεν θέλει να είναι σε μια σχέση που δεν έχει νόημα. Έτσι για τον Καρκίνο είναι ένα απαραίτητο βήμα η συζήτηση, όταν πρόκειται για να αρχίσει μια σχέση.

Iχθείς (18 Φεβρουαρίου-19 Μαρτίου)
Οι Ιχθείς είναι ρομαντικοί, διαισθητικοί και γενναιόδωροι και θα δώσουν πραγματικά όλο τους το είναι σε όλους τους ανθρώπους προκειμένου να τους κάνουν ευχαριστημένους είτε πρόκειται για τον σύντροφό τους ή τον συνάδελφό τους. Δεδομένου ότι το άτομο που ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις ανάγκες του συντρόφου του, θα επιδιώξει τη δέσμευση φυσικά. Θα δώσει πολύ μεγάλη σημασία στη συζήτηση για τη σχέση του, καθώς θα λύσει τα προβλήματά του με αυτό τον τρόπο και θα παραμείνει πιστός στη σχέση του. Σε αυτό το ζώδιο αρέσει να είναι μέρος μιας σχέσης και δεν θα αφήσει πολύ χρόνο να περάσει πριν βεβαιωθεί ότι ο σύντροφος του θέλει το ίδιο πράγμα.

womenonly

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα