Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 22 Νοεμβρίου

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 22 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Η δυναμικότητά σας θα εξωτερικευτεί σε πολλά επίπεδα, ακόμα και στον ερωτικό σας τομέα. Η αυτοπεποίθησή σας θα τονωθεί από τη στήριξη τρίτων, αλλά και από τις δημιουργικές προσπάθειές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ερωτικές ανακατατάξεις που θα γίνουν μέσα σας θα γεμίσουν ουσιαστικά τον χρόνο σας. Η επιθυμία σας να έρθετε όλο και πιο κοντά στην ουσία μιας σχέσης θα σας κάνει να αποφύγετε την ψευδαίσθηση του επιφανειακού.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιστρατεύστε την εντιμότητά σας, για να είστε πιο συνεπείς απέναντι στον εαυτό σας. Μη βασανίζεστε με τις τόσες απαιτήσεις σας και αποστασιοποιείστε από τις σκέψεις που σας οδηγούν στο να κερδίζετε τις εντυπώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το καταστάλαγμα σε νέα δεδομένα θα επιφέρει αλλαγές στις έως τώρα προτεραιότητές σας. Η απαλλαγή σας από πολλά βάρη θα ενισχύσει τη διάθεσή σας για δουλειά και για να θέσετε νέους επαγγελματικούς στόχους.

ΛΕΩΝ: Συνειδητοποιήστε τις δυνάμεις σας και κατ' επέκταση ενδυναμωθείτε τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά. Από θέση ισχύος θα μπορέσετε να κάνετε σωστότερες επιλογές και να διακρίνετε τα κακόβουλα άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές με τους συνεργάτες θα αποδίδουν παραπάνω από όσο περιμένατε, βοηθώντας και τον οικονομικό σας τομέα να έχει ανοδική πορεία. Προσέξτε μην εκτιμήσετε λάθος τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

ΖΥΓΟΣ: Οι έξυπνες λύσεις θα ενισχύσουν το να κάνετε μεγάλα άλματα, χωρίς να πτοηθείτε από τις δυσκολίες. Θα χειρίζεστε τον λόγο τόσο καλά, που δεν θα σας είναι δύσκολο να πείσετε τους άλλους για τις απόψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απαλλαγείτε από καταπιεστικές καταστάσεις εξαιτίας των οποίων δεν μπορούσατε να λειτουργήσετε έως τώρα. Ξεπεράστε τις υπαρξιακές ανασφάλειές σας, πιστέψτε στον εαυτό σας και επανεξετάστε τις αξίες που θέτατε έως σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να αναπτύξετε θετικά συναισθήματα και να καλλιεργήσετε την εμπιστοσύνη και τη φιλία στους ανθρώπους γύρω σας, ώστε να οδηγηθείτε σε μια πιο εποικοδομητική αναδιοργάνωση, που θα σας οδηγήσει σε επιτυχίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καλυτερεύστε την προσωπική σας ζωή, αλλά κάντε και καινούργιες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Ενα οικογενειακό πρόβλημα θα απασχολήσει αρκετούς από σας και θα χρειαστεί να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για την επίλυσή του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνδυάστε τη θεωρία με την πράξη στις υποθέσεις σας και διαμορφώστε ανάλογα τους στόχους σας. Δείξτε συνέπεια στις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας, καθώς οι γενικές δυνατότητες είναι πολύ καλές.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που υπήρχαν στη σχέση με τον σύντροφό σας και να ξεπεράσετε σταδιακά οποιαδήποτε αρνητικά συναισθήματα νιώθατε τον τελευταίο καιρό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα