Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 13 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Τώρα που έχετε απελευθερωθεί από κακές νοοτροπίες μπορείτε να περάσετε πολύ καλά. Κινηθείτε ελεύθερα και φροντίστε να αποκτήσετε οικειότητα με το περιβάλλον σας. Απολαύστε τις στιγμές που περνάτε με τον σύντροφό σας και χαλαρώστε μαζί του.

ΤΑΥΡΟΣ: Η γοητεία σας αυξάνεται και ο αισθησιασμός σας θα έχει την τάση να σας παρασύρει. Με σωστή επικοινωνία θα είστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε τη μέρα με κέφι, ελπίδες και θετικές σκέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα θα παίξει σημαντικό ρόλο στα θέματα που αφορούν τις στενές σχέσεις σας και μια μικρή διαφοροποίηση των αξιών που θέτετε θα σας ωφελήσει. Μην ανακατευτείτε σε διαφωνίες μπροστά σε άτομα που θα σας κριτικάρουν με διάφορους τρόπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε κάθε στιγμή, αν και σημασία θα έχουν κάποιες λεπτομέρειες στις επαφές σας ή στις διαπροσωπικές σχέσεις σας. Υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή σας, οπότε μην το παρακάνετε με την εργασιομανία σας.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να κατανοήσετε τους τρόπους για να καλλιεργηθούν όμορφες καταστάσεις. Ξεχωρίστε τα άτομα που ταιριάζουν με εσάς και αλλάξτε το πρόγραμμά σας. Η κούραση που νιώθετε, εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεών σας, ίσως σας κάνει να παραφερθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Περιορίστε τις ευαισθησίες σας που λειτουργούν ανασταλτικά, προωθήστε τις θετικές σκέψεις και προσπαθήστε να μην είστε εύθικτοι με τα πάντα. Φροντίστε να κερδίσετε χρόνο, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσετε να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε κάτι για τον εαυτό σας και για την υγεία σας. Πάρτε πρωτοβουλίες και σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας και μην αφήνετε τους άλλους να σας κατευθύνουν. Μια επίσκεψη σε καλούς φίλους σας θα σας βοηθηθείτε να χαλαρώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι απαραίτητο να κάνετε κάποιες ανακατατάξεις στην προσωπική σας ζωή. Αν αποφασίσετε να ζήσετε το παρόν, να είστε σίγουροι ότι θα είστε καλύτερα μελλοντικά. Κάποιες ενστικτώδεις κινήσεις σας είναι πιθανόν να αποδειχθούν μοιραίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χρειάζεται να κάνετε νέες γνωριμίες, γιατί μόνο έτσι θα μάθετε πολλά από άτομα που θα βοηθήσουν στην αναγνώρισή σας αλλά και στην προβολή σας. Οι συγκυρίες είναι αυτές που θα ωθήσουν κάποια άτομα από τον εργασιακό χώρο σας να σας στηρίξουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη χάνετε τον χρόνο σας μένοντας άπρακτοι, όταν είναι απαραίτητο να ενταχθείτε σε παρέες και να ζήσετε νέες καταστάσεις. Θα διαπιστώσετε γρήγορα τις θετικές εξελίξεις, καθώς θα σας πλησιάσουν ενδιαφέροντα πρόσωπα κι εσείς θα ακτινοβολείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με σωστή αναζήτηση και καλή θέληση θα μπορέσετε να βρείτε την ποιότητα που αποζητάτε. Σκόπιμο θα ήταν να μη σνομπάρετε κανέναν και να είστε ανοιχτοί προς όλους. Ο εκνευρισμός δεν πρόκειται να σας βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να μη χάνετε την ουσία των πραγμάτων μετριάστε την τελειομανία σας. Εμπιστευτείτε τη μοίρα που θέλει το καλό σας και αφήστε τα πάντα να πάρουν τον δρόμο τους. Με γνώμονα τη λογική θα ξεμπερδέψετε από υποθέσεις που σας έχουν κουράσει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα