Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 12 Νοεμβρίου

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 12 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Σε καθετί απρόβλεπτο που σας αποδιοργανώνει, αυτοσχεδιάστε. Με την εσωστρέφεια και τον φόβο δεν θα πετύχετε τίποτε παραπάνω από την αυτολύπηση, οπότε πάρτε δυναμικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια καινούρια πηγή εσόδων μπορεί να σας βγάλει από κάποια δύσκολη οικονομική κατάσταση, γι' αυτό διευθετήστε εκκρεμότητες του παρελθόντος. Προσπαθήστε να ξεχάσετε και να αποβάλλετε από πάνω σας καταστάσεις που σας πόνεσαν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνήθως με σκέψη και όχι με δράση πραγματοποιείται η φυγή σας από διάφορες καταστάσεις. Αντιστρέψτε λίγο τη συνήθειά σας και αποδράστε έστω και λίγο για να αλλάξετε παραστάσεις. Διώξτε τις απαισιόδοξες σκέψεις και μην αφήσετε τη ρουτίνα να σας χαλάσει τη διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενδέχεται να σας κουράσουν οι πολλές μετακινήσεις, αλλά μην αρνηθείτε οτιδήποτε θεωρείτε πως μπορεί να είναι υπερβολικό για να το κάνετε τη δεδομένη στιγμή. Απομακρυνθείτε από άτομα που σας κουράζουν και μη γίνετε αποδέκτης αρνητικών επιρροών.

ΛΕΩΝ: Η ροή των γεγονότων δεν πρόκειται να αλλάξει επειδή εσείς το θέλετε, αλλά χρειάζεται να δώσετε αρκετές μάχες για να πετύχετε αυτό που επιθυμείτε. Φτιάξτε τη δική σας πραγματικότητα, εμπιστευόμενοι και το ένστικτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εντάσεις και οι εκνευρισμοί γύρω σας θα δίνουν και θα παίρνουν. Δώστε την ανάλογη σημασία για κάτι που θέλετε πολύ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να βγάλετε στην επιφάνεια την επιθετικότητά σας.

ΖΥΓΟΣ: Ενα καινούριο ξεκίνημα θα σας δώσει το κίνητρο για να απαλλαγείτε από βάρη του παρελθόντος. Νιώστε πιο ελεύθεροι και δείτε την καθημερινότητά σας πιο αισιόδοξα. Περάστε τη μέρα όσο πιο όμορφα γίνεται, χωρίς να αποφεύγετε τις αλλαγές που μπορεί να φέρουν κάτι καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βοηθήστε τον εαυτό σας αν θέλετε να σας βοηθήσουν και οι άλλοι. Οταν νιώσετε στριμωγμένοι, πάρτε πρωτοβουλίες που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφού ήδη έχετε διαπιστώσει ότι όταν η ευτυχία φτάσει σε ένα ορισμένο ύψος αρχίζει την καθοδική πορεία, κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις προτού κάνετε οτιδήποτε. Επιτρέψτε στον ρομαντισμό να σας ζεστάνει την καρδιά δίχως να ξεπερνάτε τα όριά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενεργήστε με προθυμία αλλά και με προσεκτικές κινήσεις, γιατί όποιος παίρνει προληπτικά μέτρα είναι σε καλύτερη θέση από αυτόν που είναι τολμηρός. Δηλώστε τα όρια που έχετε για αποφάσεις και μην τα καταπατήσετε για κανέναν λόγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμυστηρευτείτε τα μυστικά σας σε λίγους και εκλεκτούς. Δεν χρειάζεται να αναλύετε τα πάντα στους πάντες, γιατί αν βρεθείτε εκτεθειμένοι δεν θα φταίνε οι άλλοι. Για να αποφύγετε τη ρήξη με κάποιους φίλους σας, ρίξτε τους τόνους σε μια συζήτηση μαζί τους.

ΙΧΘΥΕΣ: Εφόσον στο τέλος η μόνη γνώμη που επικρατεί και μάλιστα τίθεται και σε εφαρμογή είναι η δική σας, μη θέλετε μονίμως να ακούτε πολλές γνώμες από παντού. Τακτοποιήστε το γρηγορότερο ό,τι σας αγχώνει, ώστε να περιορίσετε τα νεύρα σας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα