Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 6 Νοεμβρίου

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 6 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Ασχοληθείτε με τις ανάγκες που έχουν πρόσωπα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Οσο απόλυτοι και αν είστε στις απόψεις σας, σε κάποια θέματα χρειάζεται να κάνετε πίσω. Κάντε σαφείς τις θέσεις σας και μην αλλάζετε γνώμη όσον αφορά τις προσωπικές επιδιώξεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο σύντροφός σας αρχίζει να αποστασιοποιείται, γιατί είστε αντιφατικοί στα λεγόμενά σας. Σκεφτείτε σοβαρά και χωρίς πολλές αμφισβητήσεις αυτά που νιώθει το ταίρι σας. Φανείτε τρυφεροί με τον σύντροφό σας, περνώντας μαζί του μια πολύ όμορφη βραδιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην κόψετε τις επαφές με άτομα κύρους και η ανταμοιβή για όσα έχετε κάνει στη δουλειά σας θα έρθει. Η κοινωνική σας δραστηριότητα και οι επαφές που θα κάνετε θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε ό,τι μπορείτε για να βάλετε σε τάξη άμεσα θέματα που αφορούν τη σχέση σας. Οι ανοιχτές συζητήσεις με τον σύντροφό σας θα βοηθήσουν και τους δύο να χαλαρώσετε. Δεν χρειάζεται να γυρνάτε στο παρελθόν, σε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

ΛΕΩΝ: Οι λύσεις που περιμένετε σε κάποια θέματα θα έρθουν μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Αλλάξτε τρόπο σκέψης και μην είστε στενοκέφαλοι. Με αιφνιδιαστικές κινήσεις θα πείσετε τους συνεργάτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια κοινωνική εκδήλωση θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και να εδραιωθείτε στον χώρο σας. Θα πρέπει να διαπραγματευτείτε με διπλωματία τις περιουσιακές υποθέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Προσέξτε τον τρόπο που θα εκφραστείτε για να μην πληγώσετε άδικα τους γύρω σας. Πάρτε αποφάσεις στον εργασιακό χώρο προτού σας προλάβουν τα γεγονότα. Δείξτε υπομονή με νέους συνεργάτες σας, οι οποίοι αργότερα θα σας βοηθήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να νιώσετε καλύτερα βελτιώστε τις συνθήκες στον επαγγελματικό χώρο σας. Βρείτε χρόνο για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ με τον ερωτικό σας σύντροφο. Ασχοληθείτε και λίγο με την οικογένειά σας, την οποία τελευταία έχετε παραμελήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νέες γνωριμίες και επαφές θα φανούν πολύτιμες στο άμεσο μέλλον. Μη γυρνάτε σε καταστάσεις του παρελθόντος. Με ψυχραιμία θα ξεπεράσετε μια κρίσιμη διαμάχη. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει και αναζητήστε νέες αξίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε η συμπεριφορά σας να μην επιδέχεται παρερμηνείες και οι επαφές και οι συζητήσεις σας να διακρίνονται από σαφήνεια και διαφάνεια. Η τυπικότητα θα σας βοηθήσει να εδραιωθείτε περισσότερο στον εργασιακό χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο επαγγελματικός σας τομέας σάς υπόσχεται πολλά, αλλά και εσείς θα πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση κάθε πρόβλημα ή ευκαιρία που θα υπάρξει, χωρίς να σας παρασύρουν εξάρσεις ενθουσιασμού.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι περιττές κουβέντες βλάπτουν και δεν πρόκειται να σας βοηθήσουν πουθενά. Οι κοινωνικές σχέσεις, ο έρωτας, η εργασία, τα ταξίδια και τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα θα σας γεμίσουν ικανοποίηση και θα σας προσφέρουν έντονες συγκινήσεις, ακριβώς όπως σας αρέσει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα