Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 5 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Η πολιορκία που θα κάνετε στο ταίρι σας για να πάρετε κοινές αποφάσεις θα είναι πιεστική, αλλά απαραίτητη. Μέσα από αντιθέσεις θα κατασταλάξετε σε τρόπους συμπεριφοράς πιο ταιριαστούς στις ανάγκες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν εξακολουθήσετε να φέρεστε ευγενικά στους συνεργάτες σας, θα κερδίσετε την εκτίμησή τους. Περιορίστε τις απαιτήσεις σας, ειδικά τις ακραίες, γιατί έχετε κουράσει τον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη βιαστείτε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, που δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κρατήστε τις αποστάσεις σας από ανθρώπους με κυκλοθυμικές διαθέσεις. Δώστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μείνετε μακριά από άτομα που δεν προσφέρουν ηρεμία στη σχέση σας. Ο σύντροφός σας επηρεάζεται από τον αρνητισμό που δέχεται μέσα στον εργασιακό χώρο του. Πλησιάστε με ωραίο τρόπο ανθρώπους τους οποίους έχετε κουράσει με τη συμπεριφορά σας.

ΛΕΩΝ: Κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις για τις σκέψεις που κάνετε, χωρίς να επιμένετε και να φανατίζεστε από αυτές. Αφού ξέρετε καλά να διαπραγματεύεστε, κάντε το και στη σχέση σας. Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει και μην αφήνετε περιθώρια στους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε χρόνο για να τον περάσετε με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δεν χρειάζεται να αγανακτείτε επειδή άτομα του εργασιακού σας περιβάλλοντος έχουν από εσάς απαιτήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Κάποιες ερωτικές αναζητήσεις θα σας κάνουν να ψαχτείτε πέρα από τα όρια που βάζατε συνήθως. Για να μην μπλεχτείτε σε περιπέτειες ή σε παρασκηνιακές καταστάσεις, προσέξτε τι λέτε και που το λέτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν θέλετε πραγματικά να εξαφανιστεί το άγχος σας, πιστέψτε στον εαυτό σας. Επιδιώξτε μια συζήτηση ρουτίνας, καθώς από αυτή θα σας δοθεί μια μεγάλη ευκαιρία. Το ανήσυχο πνεύμα σας θα βοηθήσει να επιλύσετε θέματα που σας απασχολούν έντονα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενα νέο πρόσωπο θα μπει ξαφνικά στη ζωή σας. Αν χρειαστεί, δώστε μια θεαματική μάχη. Εφαρμόστε τις ιδέες που έχετε στον εργασιακό σας χώρο και να είστε σίγουροι ότι θα είναι αρεστές. Σε οικογενειακά θέματα πρέπει να δείξετε διαλλακτικότητα, και όχι να το παρακάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας εκεί που θέλετε και θα βρείτε ανταπόκριση. Επιβάλετε τις απόψεις σας με ήρεμο τρόπο και τα επιχειρήματά σας θα πείσουν τους συνεργάτες σας. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που σας δίνει η μέρα, καθώς η γοητεία σας θα είναι ο βοηθός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να είστε επιφυλακτικοί σε μια συζήτηση, χωρίς να κουράζετε το μυαλό σας. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί για να διασκεδάσετε. Μην είστε τόσο εύπιστοι, ειδικά όταν συνεργάζεστε με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά.

ΙΧΘΥΕΣ: Δώστε έμφαση στα πρακτικά θέματα. Δείτε την πραγματική διάσταση μιας υπόθεσης την οποία είχατε υποτιμήσει. Η μέρα θα είναι σημαντική τόσο για την επαγγελματική όσο και για τη συναισθηματική πορεία σας τώρα αλλά και στο απώτερο μέλλον.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα