Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 1 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε εμπιστοσύνη σε κάποιον συνεργάτη σας και θα πετύχετε κάτι σημαντικό που νομίζατε ότι μόνο εσείς μπορείτε να διεκπεραιώσετε. Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητα σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρκετά άτομα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον σας θα σας στηρίξουν υλικά και ηθικά. Θα αντεπεξέλθετε με ευκολία στις δυσκολίες από ευθύνες που έχετε αναλάβει σχετικά με οικογενειακές υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Λεκτικές συγκρούσεις εγκυμονούν κινδύνους αν δεν τις αντιμετωπίσετε με διπλωματία και ευγένεια. Μην παρασυρθείτε από ζήλιες της στιγμής και ξεσπάσετε πάνω στον σύντροφό σας. Φροντίστε να μην κάνετε τα ίδια λάθη, καθώς δεν έχετε πια τα περιθώρια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προετοιμαστείτε ψυχολογικά και περάστε την υπόλοιπη μέρα με τη συντροφιά των φίλων σας. Μη φερθείτε με επιπολαιότητα στα λεγόμενα ενός δικού σας ανθρώπου, αλλά δεχθείτε τις υποδείξεις του.

ΛΕΩΝ: Μην κλείνετε την πόρτα σε κάθε νέα γνωριμία και περιορίζεστε σε ανθρώπους αποκλειστικά δικούς σας. Παρά την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα λόγω της επιφυλακτικότητας των άλλων, μια συμφωνία θα έχει αίσιο τέλος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να αποδείξετε την αξία των στόχων σας, υποστηρίξτε με όλες σας τις δυνάμεις τις απόψεις σας. Στηρίξτε ηθικά έναν συνεργάτη σας για να αποδώσει περισσότερο απ' ό,τι φαντάζεστε μια συνεργασία σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην επενδύσετε σε καινούργια ερωτικά ενδιαφέροντα προτού τελειώσετε μέσα σας με παλιές αγάπες. Προωθήστε τις ιδέες σας συμπληρώνοντάς τες και με αυτές των συνεργατών σας που θα σας φανούν πολύτιμες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρώτα βρείτε τα κοινά σημεία επαφής με τον σύντροφό σας και μετά αποφασίστε για το μέλλον της σχέσης σας. Επειδή σήμερα η ψυχολογική σας κατάσταση προβλέπεται περίεργη, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη ρισκάρετε τη σχέση με έναν καλό συνεργάτη σας, γιατί έχει κουραστεί από τους παράλογους εγωισμούς σας και θα αντιδράσει. Χαλαρώστε και μη τα βάζετε με τους άλλους, επειδή υπάρχει κάτι που βασανίζει το μυαλό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προτού σπαταλήσετε τα χρήματά σας, σκεφτείτε τις μέρες που θα έρθουν με ουσιαστικότερες ανάγκες. Μια συμβουλή από φίλο σας θα σας κάνει να δείτε ότι έχετε άδικο στη στάση που κρατάτε απέναντι στον σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν θα σας λείψουν οι πιέσεις, οι αιφνιδιασμοί ή τα απρόοπτα συναισθηματικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Αυτό που προέχει είναι να υπερασπιστείτε τους στόχους σας, κινούμενοι μεθοδικά και προβλέποντας περιστασιακούς κινδύνους.

ΙΧΘΥΕΣ: Η αναστάτωση και ο εκνευρισμός θα είναι τα βασικά σας χαρακτηριστικά και είναι ευνόητο ότι θα υπάρξουν αρκετές καθυστερήσεις, λάθη και παρανοήσεις τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα