Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 31 Οκτωβρίου

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 31 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας και να μη γίνεστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας. Τις πιέσεις που μπορεί να δεχτείτε αντιμετωπίστε τις με στωικότητα. Σε μια συζήτηση με τα οικογενειακά σας πρόσωπα θα λυθούν παλιά προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα μπορέσετε να κάνετε αυτό που θέλετε εσείς και θα περάσουν όμορφα και όσοι θα είναι μαζί σας. Ακόμα και αν υπάρξουν μικροπροβλήματα, έχετε τον τρόπο σας να διορθώσετε τα πράγματα. Πρέπει επιτέλους να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να μην πετάτε στα σύννεφα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στις δυσκολίες θα βγείτε αλώβητοι με προσπάθεια. Αποφύγετε να πιέσετε ανθρώπους ή καταστάσεις και αρκεστείτε σε αυτά που οι άλλοι είναι διατεθειμένοι να σας δώσουν. Για να αλλάξει ριζικά η διάθεσή σας, πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η εύνοια στα ερωτικά σας και οι ευχάριστες στιγμές δεν αποκλείονται. Εάν ετοιμάζεστε για κάποιο ταξίδι, φροντίστε να οργανώσετε και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Χειριστείτε τις οικονομικές υποθέσεις σας με επιφυλακτικότητα και μην πιστεύετε ό,τι ακούτε.

ΛΕΩΝ: Προσέξτε ιδιαίτερα την οικονομική διαχείριση και ταυτόχρονα τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσετε κάποιες αντιξοότητες που πιθανόν να εμφανιστούν. Μην απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας έχουν αποδείξει έμπρακτα την αγάπη τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η εποχή είναι κατάλληλη όχι μόνο για ενδοσκόπηση, αλλά και για να δράσετε. Τα άτομα της οικογένειάς σας θα σας δώσουν κάτι περισσότερο, ενώ δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες στον συναισθηματικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Με συντονισμένες κινήσεις θα καταφέρετε να είστε πιο αποτελεσματικοί στα οικονομικά και τα προσωπικά σας θέματα. Καλό θα ήταν να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας. Καλός ο αυθορμητισμός, αλλά δεν βοηθά πάντα για να επιτευχθούν οι στόχοι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μετριάστε τις ανησυχίες και τις ανασφάλειες που έχετε και αρπάξτε τις δυνατότητες προόδου και ανανέωσης σε ψυχικό και υλικό επίπεδο. Ακόμα και στα απρόσμενα θα βρείτε κάτι ευχάριστο. Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά και δοκιμάστε καινούργιες μεθόδους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να προσπαθήσετε να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σχέδιά σας και στον συναισθηματικό τομέα να θυμάστε ότι θα είναι καλύτερα να μην επιβάλλετε τις απόψεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακόμα και αν κάποια από τα όπλα σας έχουν αχρηστευτεί, θα μπορέσετε να αναπτύξετε τις κατάλληλες στρατηγικές και να αναπτύξετε τα ταλέντα σας προς όλες τις κατευθύνσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Περιορίστε τον αυθορμητισμό σας και ενισχύστε τη συνέπεια και την οργάνωση, χωρίς να επιτρέψετε στον σκεπτικισμό και μια νότα απαισιοδοξίας σας να σκιάσουν τα όποια καλά υπάρχουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Η συμπαράσταση που περιμένετε θα έρθει από κάποιον στενό συνεργάτη σας ή από τον σύντροφό σας. Στα επαγγελματικά θέματα ακολουθήστε την πεπατημένη και στα συναισθηματικά αφουγκραστείτε τις ανησυχίες του συντρόφου σας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα