Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 29 Οκτωβρίου

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 29 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Απ' ό,τι φαίνεται, σήμερα είναι πιθανόν να δοκιμαστούν οι σχέσεις σας με διάφορα άτομα από τον επαγγελματικό χώρο σας. Οσον αφορά την προσωπική σας ζωή, με γοητεία και αυτοπεποίθηση μπορείτε να τολμήσετε τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Η υπομονή σας θα ανταμειφθεί με αρκετές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Η κοινή κλωστή που ενώνει τη ζωή σας με τον σύντροφό σας θα γίνει πιο ανθεκτική, εφόσον η σχέση σας έχει τα προσόντα για να παραμείνει ελκυστική, αλλά και να εξελιχθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναβαθμίστε τη σχέση σας προκαλώντας μια ανοιχτή συζήτηση με τον σύντροφό σας, που θα περιλαμβάνει πολλές αλήθειες. Αφήστε τους τύπους όταν μιλάτε μαζί του και δείτε την ουσία, ώστε να προχωρήσει η σχέση σας πιο εύκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείτε να περιορίσετε την υπερένταση και το άγχος κάνοντας θετικές σκέψεις. Για να πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας τολμήστε να αλλάξετε στρατηγική. Αν είστε έτοιμοι να πληρώσετε το κόστος μιας απαγορευμένης αγάπης, προχωρήστε.

ΛΕΩΝ: Αξιολογήστε σωστά εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει, χωρίς να τα βάζετε με τους πάντες. Μην έχετε μόνο απαιτήσεις από τους άλλους, χωρίς να παίρνετε οι ίδιοι πρωτοβουλίες. Είναι πολύ πιθανόν μια ιστορία από το παρελθόν να σας φέρει νοσταλγία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οταν αυτά που αποζητάτε δεν έχουν την έκβαση που θα θέλατε, χρειάζεται να δημιουργήσετε εσείς τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο. Βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας ψυχαγωγούν.

ΖΥΓΟΣ: Το κλίμα είναι αρκετά γόνιμο και οι αλλαγές που επιθυμείτε δεν είναι μακριά. Δείτε τα γεγονότα από άλλη οπτική γωνία, μια που οι αρνητικές σκέψεις δεν σας βοηθούν. Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που θα σας δοθεί για να διασκεδάσετε. Αντί να βάζετε κανόνες στη σχέση σας με τον σύντροφό σας, αφήστε τον να βγάλει το ερωτικό πάθος του. Κάποια έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν θα σας βάλουν σε προβληματισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφού αναγνωρίζετε ότι έχετε αναστολές πάνω σε κάποια θέματα, δεν είναι κακό να ζητήσετε τη βοήθεια των φίλων σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να γεφυρώστε τις διαφορές που έχετε με το οικείο περιβάλλον σας και τα συγγενικά σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε τις ατελείωτες σκέψεις της λογικής να σας κάνουν να χάσετε μια σημαντική ευκαιρία. Εάν δεν πάρετε την απόφαση να δράσετε τώρα, κινδυνεύετε να χάσετε κεκτημένα δικαιώματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η επιχείρηση ξεκαθάρισμα σε ότι δεν είναι ωραίο ή χρήσιμο έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται πιο επιτακτικά. Η στιγμή που αρχίσατε να εκτιμάτε διαφορετικά και κάπως αυστηρά πρόσωπα, καταστάσεις και πράγματα ήρθε.

ΙΧΘΥΣ: Η συνειδητοποίηση μιας έλλειψης που έχετε, μια σημαντική σχέση με τις ιδιομορφίες της ή οι ανακατατάξεις στην επαγγελματική και οικογενειακή σας δομή, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που είχατε ως δεδομένα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα