Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 22 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Η ανταλλαγή συναισθημάτων και σκέψεων είναι ο πιο βατός δρόμος, για να επανέλθει η ζεστασιά στη σχέση σας. Μη ριψοκινδυνεύσετε τη σταθερότητά της μπαίνοντας στο παιχνίδι της πρόκλησης από ερωτικούς πειρασμούς.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν έχετε να πείτε κάτι σε έναν συνεργάτη σας, πείτε το κατά πρόσωπο και όχι από πίσω του. Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά από τα εμπόδια που συναντάτε. Με τολμηρές και πρωτοποριακές κινήσεις θα μπορέσετε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνειδητοποιήστε και βάλτε το καλά στο μυαλό σας, ότι αυτά που θέλετε είναι εύκολο να αποκτηθούν. Βγάλτε στην επιφάνεια τον δυναμισμό σας για να βοηθηθείτε ότι θα ξεπεράσετε μια δύσκολη κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προστατέψτε τον σύντροφό σας από τις περίεργες αντιδράσεις σας, τις οποίες λαμβάνει σαν απόρριψη. Ξεκαθαρίστε τις θέσεις σας, γιατί μόνο έτσι θα μάθετε τι έχετε και τι δεν έχετε μεταξύ σας. Μην αφήσετε στην τύχη τους θέματα υψίστης σημασίας που σας απασχολούν καιρό.

ΛΕΩΝ: Προσαρμοστείτε όσο μπορείτε στο περιβάλλον, ακόμη και αν είναι λιγότερο πρακτικό από αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Η δυναμική παρουσία σας είναι αφοπλιστική μπροστά στη μετριοπαθή στάση των γύρω σας. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μη φοβάστε για το αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τολμήστε την αλλαγή που σκέφτεστε, αν αισθάνεστε ότι ήρθε η ώρα να αποδεσμευτείτε. Μην αφήσετε τη σύγχυση που θα επικρατεί να σας κάνει να πάρετε λανθασμένες αποφάσεις. Για να μη γίνετε στόχος σε κακές κριτικές, προβληθείτε διακριτικά και με διπλωματία.

ΖΥΓΟΣ: Ασχοληθείτε πιο εντατικά με εργασίες που σας είναι ανιαρές, γιατί πρέπει να τις τελειώσετε. Επιτρέψτε στον σύντροφό σας να εκφραστεί και μην τον πιέζετε ψυχολογικά. Οι προσπάθειες που κάνετε σε κάποια θέματα θα εκτιμηθούν από άτομα που δεν περιμένατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και απομακρύνεστε από άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα. Δεχθείτε κοινωνικές προσκλήσεις που θα σας προσφέρουν καθοριστικές γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φτιάξτε τη διάθεσή σας και μην κουράζετε τους γύρω σας με τις μελαγχολικές τάσεις σας. Μια εποικοδομητική συζήτηση θα σας απαλλάξει από πολλά ερωτήματα. Ακούστε τις ουσιαστικές ανάγκες σας, για να μπορέσετε να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ζήλια και η καχυποψία δεν θα σας βοηθήσουν, αλλά θα ωθήσουν τον σύντροφό σας αλλού. Αυτά που θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από το περιβάλλον σας, είναι το χιούμορ και η εξυπνάδα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να φανείτε θετικοί στις αλλαγές που θα σας παρουσιαστούν. Φροντίστε να πηγαίνετε με τη ροή των γεγονότων, για να μη μείνετε πίσω από τις εξελίξεις. Μην κερδίζετε μάχες μόνο στο παρασκήνιο, αλλά και στο προσκήνιο, αν χρειαστεί.

ΙΧΘΥΕΣ: Κατά έναν συμπτωματικό τρόπο η μέρα θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε την ψυχολογική διάθεσή σας και θα σας ωθήσει να προβείτε σε μια θετική αναδιαμόρφωση της ζωής σας. Ενταχθείτε καλύτερα μέσα στο κοινωνικό σύνολο μέσα από τις συναναστροφές σας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα