Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 15 Oκτωβρίου

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 15 Oκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Η κάθε είδους επιβεβαίωση από τους άλλους μπορεί να είναι μια καλή παρηγοριά, αλλά ουσιαστικά θα αναγκαστείτε να στηριχτείτε στα δικά σας πόδια για να νιώσετε σίγουροι.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί όταν δεν σας δίνουν τις απαντήσεις που ζητάτε να κλονίζεται ο εγωισμός σας, όμως ακόμη έχετε πολλά περιθώρια για να ανατρέψετε το ηλεκτρισμένο κλίμα στον εργασιακό χώρο. Φροντίστε να αποσπάσετε από τους συνεργάτες σας την υπόσχεση ότι θα σας στηρίξουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι παρακάμψεις που κάνετε όταν πρέπει να είστε ευθείς σάς αφήνουν ουσιαστικά ακάλυπτους στα μάτια των άλλων. Αλλάξτε τακτική και τολμήστε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Εργαστείτε ήσυχα και μόλις είστε έτοιμοι κινηθείτε και πράξτε τα δέοντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσγειωθείτε σε μια προσωπική σχέση σας και μην είστε τόσο δεκτικοί στα συναισθήματα του άλλου. Εντοπίστε πρώτα τα δικά σας αρνητικά στοιχεία και προσπαθήστε να τα αποβάλλετε. Η σημερινή ημέρα σάς κάνει αρκετά ευάλωτους σε συναισθηματικά θέματα.

ΛΕΩΝ: Η ζωή σας θέλει πρακτικούς χειρισμούς, γι' αυτό μην αφήνεστε στη συγκίνηση της στιγμής και ξεχνάτε τους λόγους που μπορεί να σας οδήγησαν στο να πάρετε σκληρές αποφάσεις. Καταπλήξτε άτομα κύρους που σχετίζονται με τον εργασιακό χώρο σας με θάρρος και αυτοπεποίθηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μόνο η αντικειμενική κρίση μπορεί να σας βοηθήσει. Με το να μεγεθύνετε τις καταστάσεις αυτό που θα καταφέρετε είναι να μην μπορείτε να δείτε αυτό που πραγματικά συμβαίνει. Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις και ασχοληθείτε με αυτά που πρέπει για να έχετε οφέλη αργότερα.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν έχετε πολλά περιθώρια για διαπραγματεύσεις, ακόμη και αν η κάθε μορφή εξουσίας σάς πνίγει επειδή δεν μπορείτε να προβάλετε το δίκιο σας. Αντιμετωπίστε διπλωματικά τις αντίξοες συνθήκες που υπάρχουν στον εργασιακό χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί να γοητεύετε με την παρουσία σας και την άμεμπτη συμπεριφορά σας, αλλά επειδή κάπου μπορείτε να κάνετε και λάθος, προνοήστε προτού σας παγιδεύσουν κακοπροαίρετα άτομα. Δώστε αρκετό χρόνο στον οργανισμό σας και στο σώμα σας να ξεκουραστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφού η ψυχική σας κούραση λόγω της υπερδραστηριότητάς σας βρίσκεται σε όρια επιφυλακής, κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να εκτονωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εντάσεις θα είναι το ίδιο πολλές με τις διεκδικήσεις σας, όμως εσείς είστε αρκετά έτοιμοι να δώσετε τόπο στην οργή εκεί που κρίνετε ότι είναι απαραίτητο. Εκτιμήστε τις προσπάθειες κάποιων καλών συνεργατών σας και δώστε τους πρωτοβουλίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εχετε μια σημαντική στήριξη αυτό τον καιρό από το περιβάλλον σας που σας ανοίγει δρόμους για την εξέλιξή σας και έτσι αρχίζετε να εργάζεστε περισσότερο για το μέλλον παρά για το παρόν σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η αγανάκτησή σας για κάποια άτομα που δεν είναι τόσο ξεκάθαρα και ειλικρινή μαζί σας θα σας κάνει πιο επιφυλακτικούς απέναντί τους, αλλά αυτό εξάλλου το έχετε ανάγκη σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα