Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 2 Oκτωβρίου 2018

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 2 Oκτωβρίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Εάν συνεχίσετε να είστε αδιάφοροι απέναντι στις ανάγκες του συντρόφου σας, θα αρχίσει να αναρωτιέται για διάφορα. Από το να κολλάτε στα ίδια και τα ίδια, ετοιμάστε τα πράγματά σας και πηγαίνετε ένα ταξίδι.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη συζητάτε με ανθρώπους που δεν μπορούν να σας καταλάβουν, αντίθετα θα σας μπερδέψουν περισσότερο. Μην περιμένετε βοήθεια από ανθρώπους που δεν βοηθούν κανέναν χωρίς προσωπικό όφελος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά με τον σύντροφό σας, μοιραστείτε τις φιλοδοξίες και τις επιθυμίες του. Μην αφήνετε κενά εκεί που δεν πρέπει και πείτε αυτό που έχετε να πείτε χωρίς ενοχές. Δείτε τη θετική πλευρά της κοινωνικότητας και μην κόψετε κάθε είδους συναναστροφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι σκοποί σας θα επιτευχθούν μόνο αν έχετε σταθερότητα στους στόχους σας. Πάρτε κάποιες σημαντικές αποφάσεις και εμφανιστείτε στο προσκήνιο. Αναζητήστε τις αντίστοιχες λύσεις σε θέματα που σας είχαν προβληματίσει.

ΛΕΩΝ: Κάντε μια προσπάθεια να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας και θα ανακαλύψετε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο. Αισθανθείτε εναρμονισμένοι με το περιβάλλον σας και θα περάσετε μια υπέροχη βραδιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ηρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε πιο ρεαλιστικά τη ζωή σας, καθώς τώρα έχετε αρχίσει να βλέπετε και τις δύο όψεις του νομίσματος στις υποθέσεις σας. Πρέπει να αλλάξετε τακτική και να μην κάνετε συνέχεια τους ήρωες.

ΖΥΓΟΣ: Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και σύνθετες, αλλά δεν θα είναι δύσκολο να συγκροτηθείτε. Χρησιμοποιήστε την εργασία ή τις συναναστροφές σας, ώστε να αναπληρώσετε τις εσωτερικές ελλείψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας βοηθήσει, για να μπορέσετε να κινηθείτε σωστά. Για να μην καταρρεύσετε, φροντίστε να βρείτε χρόνο για χαλαρές δραστηριότητες. Μην αφήσετε τους άλλους να αποφασίσουν για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πιστεύετε πως πρέπει να αφεθείτε σε ό,τι νιώθετε υγιές, οπότε ξεκόψτε από καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν τις αποφάσεις σας. Για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που έχετε στη σχέση σας, πρέπει να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα θέματα που έχετε να προωθήσετε θα είναι αρκετά και ειδικά αυτά που ως τώρα δεν είχατε θέσει σε πρώτη προτεραιότητα. Θα παρακινηθείτε να γίνετε πιο πρακτικοί και να δραστηριοποιηθείτε για το συμφέρον σας σε όποιο επίπεδο χρειάζεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κεντρίστε την προσοχή των άλλων μέσα από τις νέες επιλογές σας και ανανεώστε συμφωνίες με προοπτική το δικό σας όφελος. Θα υπερισχύσουν θέματα που ζητούν άμεση τακτοποίηση, αλλά αξίζει τον κόπο, αφού είστε κοντά στη λύση.

ΙΧΘΥΕΣ: Παρακάμψτε όσα σας κρατούν πίσω, μια και η ανοχή σας εξαντλείται και δεν αποκλείεται οι αντιδράσεις σας να αιφνιδιάσουν τους άλλους. Η απομάκρυνσή σας από καταστάσεις και ανθρώπους που σας πληγώνουν είναι ό,τι καλύτερο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα