Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 1 Oκτωβρίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Για να απαλλαγείτε από το άγχος που σας έχει κουράσει πρέπει να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που σας το προκαλούν. Αν και ακόμα απαιτείται κόπος και χρόνος για να ολοκληρωθούν οι ιδέες σας, η πορεία προς την υλοποίησή τους θα βελτιώσει τη διάθεσή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αντιμετωπίστε ρεαλιστικά ό,τι σας συμβαίνει και μην αφήσετε τη μελαγχολία να σας παρασύρει. Η απομόνωσή σας κάποιες στιγμές μπορεί να σας οδηγήσει σε ουτοπιστικές σκέψεις. Με αφορμή μια νέα, δελεαστική γνωριμία, θα αποφασίσετε τη διακοπή μιας σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η υποσυνείδητη αντίδρασή σας στις αποφάσεις των συνεργατών σας θα αποδειχθεί στο μέλλον πως ήταν σωστή. Προγραμματίστε με μεθοδικότητα τις μελλοντικές κινήσεις σας και δώστε έμφαση στη συλλογική εργασία για να επιτύχετε τους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μιλήστε με τον σύντροφό σας και ξεκαθαρίστε την κατάσταση, αν νιώθετε ότι θυσιάζεστε και αυτός αδιαφορεί. Οι προβληματισμοί σας θα τον κάνουν να ακολουθήσει το παράδειγμά σας. Αν δείτε πως τα πράγματα περιπλέκονται, βάλτε τη λογική σας να δουλέψει.

ΛΕΩΝ: Μη δίνετε δικαιώματα για σχόλια σε κακόβουλα άτομα και μην ανεχτείτε λόγια που δεν σας τιμούν. Τολμήστε να πείτε «όχι» σε αυτούς που επεμβαίνουν στη ζωή σας. Η συμφιλίωση με τα άτομα του εργασιακού σας χώρου θα είναι η καλύτερη λύση για να πάνε όλα καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν θέλετε να καταλάβετε καλύτερα τους άλλους, ακούστε με προσοχή αυτά που σας λένε. Αποφασίστε να ασχοληθείτε με κάτι πιο δημιουργικό και να είστε γνώστες των δεδομένων. Φροντίστε να μη δώσετε δικαιώματα για σχόλια, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Ασχοληθείτε με καινούργιες δραστηριότητες που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο όμορφα. Μην υποχωρήσετε σε θέσεις και απόψεις για τις οποίες είστε κατασταλαγμένοι εδώ και καιρό. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να βάλετε σε τάξη τις δουλειές που έχετε να κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να μη φτάσετε στο απροχώρητο βρείτε υποστηρικτές ανάμεσα σε φίλους που σας γνωρίζουν καλά. Κάποιες προτάσεις σας θα τύχουν ένθερμης υποστήριξης. Μην παίζετε παιχνίδια που σας βάζουν σε φαύλους κύκλους και τα οποία σας κουράζουν ψυχολογικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η άρνησή σας να δείτε σοβαρά τα πράγματα στη σχέση σας σας απομονώνει. Μην περιμένετε από το ταίρι σας να καταλάβει τους φόβους και τα άγχη σας, αν δεν τα αποκαλύπτετε. Αν μέρα με τη μέρα οι ερωτήσεις για την προσωπική σας ζωή αυξάνονται, βάλτε όρια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να απαλλαγείτε όσο γίνεται πιο γρήγορα από φθαρμένες σκέψεις και ιδέες, και μη φοβηθείτε να κάνετε βήματα μπροστά. Χρειάζεται να κάνετε έναν απολογισμό για να μπορείτε στη συνέχεια να είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε στον σωστό δρόμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με νέο σκεπτικό θα κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις που θα σας αλλάξουν τη ζωή. Βάλτε όρια σε όλα και σε όλους, πριν βρεθείτε στα όρια της νευρικής εξάντλησης. Αν θέλετε να σας αναγνωρίζουν ως επαγγελματίες στο είδος σας, αποφύγετε ερασιτεχνικές ενέργειες.

ΙΧΘΥΕΣ: Πρέπει να αποβάλετε παλιές νοοτροπίες, γιατί από αυτό θα εξαρτηθεί η εξέλιξή σας. Θυμηθείτε πως πρέπει καθημερινά να επιδεικνύετε υπευθυνότητα στον επαγγελματικό τομέα. Είναι μια καλή περίοδος για ανακατατάξεις και ξεκινήματα, όπου χρειάζεται να γίνουν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα