Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 27 Σεπτεμβρίου

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 27 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Μην είστε υπερβολικοί στα λόγια και στις υποσχέσεις που θα δώσετε, γιατί αυτή τη φορά θα αναγκαστείτε να πραγματοποιήσετε όσα είπατε και δεν θα σας είναι τόσο ευχάριστο. Οι σωστοί χειρισμοί θα δημιουργήσουν καλύτερες προϋποθέσεις για τον εργασιακό σας χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διχογνωμία σας ίσως καταντήσει βασανιστική, καθώς μπορεί να δημιουργήσει σκάνδαλα που θα χαλάσουν τις σταθερές σας σχέσεις, οι οποίες ήταν πολύτιμες για εσάς. Αναζητήστε τη θαλπωρή του σπιτιού σας για να ξεκουράσετε μυαλό και σώμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αλλάξτε νοοτροπία στον επαγγελματικό σας χώρο και τοποθετηθείτε σε πιο δημιουργική βάση, για να έχετε τη δυνατότητα να είστε πιο ελεύθεροι από πολλές υποχρεώσεις. Ενεργήστε με τέτοιο τρόπο ώστε να τελειώσουν το συντομότερο δυνατό κάποιες εκκρεμότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αποκάλυψη μυστικών θα οδηγήσει σε συγκρούσεις, γι’ αυτό διαφυλάξτε τα καλύτερα. Ο τρόπος που θα αντιμετωπίσετε πολλά θέματα θα εντυπωσιάσει το αντίθετο φύλο, αλλά φροντίστε να μην παρασυρθείτε και κάνετε λανθασμένες σχέσεις, που θα σας κοστίσουν.

ΛΕΩΝ: Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, αποφεύγοντας να κάνετε τολμηρές αλλαγές και επενδύσεις, για να μην υπάρξει πιθανότητα να χάσετε χρήματα. Αποφύγετε κάθε είδους συζήτηση που μπορεί να σας φέρει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να υπάρξει καλυτέρευση στον εργασιακό σας χώρο επεκτείνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις, χωρίς να σπαταλήσετε ιδέες για να αποδείξετε την αξία σας. Σε θέματα τιμής και ήθους (δική σας ή των άλλων) φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί.

ΖΥΓΟΣ: Συζητήστε τα προβλήματα που ακόμα δεν έχετε λύση με τον σύντροφό σας, γιατί, παρόλο που η απειλή διάλυσης της σχέσης σας ανήκει στο παρελθόν, δεν θα πρέπει να επαναπαυθείτε στην ηρεμία που θα υπάρχει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να ξεπεράσετε τα εμπόδια τα οποία υπάρχουν και να βάλετε νέες βάσεις, πιο γερές και πιο μακροχρόνιες, χρειάζονται άλλη αντιμετώπιση τα οικονομικά σας. Μη φερθείτε επιπόλαια σε υποθέσεις που δεν έχετε κατανοήσει καλά ή για τις οποίες δεν γνωρίζετε όλα τα δεδομένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα γεγονότα που εκτυλίσσονται κάνουν την καθημερινότητά σας δύσκολη και η άρνησή σας να απαλλαγείτε από κάποιες κακές σας συνήθειες την κάνουν ακόμα δυσκολότερη. Να είστε πιο σοβαροί με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας που δεν κατανοούν εύκολα το χιούμορ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δοκιμάστε μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας για να απαλλαγείτε από το άγχος και να μπορέσετε να σκεφτείτε πιο δημιουργικά. Δεν χρειάζεται να εμπλέξετε στη ζωή σας άτομα που δεν έχουν να σας δώσουν τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επενδύσετε σε ουτοπιστικά σχέδια πιστεύοντας ότι έτσι θα βελτιώσετε τα οικονομικά σας, εάν πρώτα δεν ελέγξετε τα άτομα που σας συμβουλεύουν ότι είναι τα κατάλληλα. Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις και μη δημιουργείτε συνέχεια σκηνές ζηλοτυπίας χωρίς να υπάρχει λόγος.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορείτε να προσέχετε τις σχέσεις σας για να μην υπάρχουν θύτες ή θύματα και ταυτόχρονα να γίνεστε πιο αποτελεσματικοί στις υποθέσεις σας. Εάν οι πηγές εσόδων που έχετε ανακαλύψει έχουν στερέψει, ξεκινήστε πλάνα για να βρείτε καινούργιες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα