Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 24 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Προετοιμάστε το έδαφος τώρα που έχετε χρόνο, για να πετύχετε αργότερα αυτά που θέλετε. Απαιτείται να είστε ενήμεροι για τις καταστάσεις που επικρατούν και όχι να τα αφήνετε όλα στην τύχη τους. Στηριχτείτε στην ομαδική δουλειά, για να μπορέσετε να πετύχετε περισσότερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι σπασμωδικές κινήσεις δεν θα βοηθήσουν να πάτε μπροστά στα επαγγελματικά σας. Τελειώστε σχέσεις και συνεργασίες που εδώ και καιρό δεν οδηγούν πουθενά. Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, φροντίστε να είστε πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε με επιμονή με τα οικονομικά σας, ώστε να έχουν εντυπωσιακή άνοδο. Μάθετε να λέτε «όχι» σε όσους προσπαθούν να σας σπάσουν τα νεύρα με τις τρελές απαιτήσεις τους. Δεν χρειάζεται να έρθετε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με κακόβουλα άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε με διπλωματία και εξυπνάδα τις παγίδες που σας στήνουν κάποια άτομα. Ξεκολλήστε από το τέλμα και δείτε πως υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί δρόμοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εμπλακείτε σε οικονομικές υποθέσεις που δεν γνωρίζετε καλά.

ΛΕΩΝ: Οι μεγάλοι σας σκοποί προς το παρόν δείχνουν να αργοπορούν και αυτό σας προκαλεί εκνευρισμό. Δεν αποκλείεται να οξυνθούν κάποια οικογενειακά προβλήματα, γι' αυτό οι σπασμωδικές κινήσεις ή οι βιαστικές αποφάσεις δεν ενδείκνυνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας σε μια υπόθεση που οι γύρω σας την έχουν αποκλείσει ως πολύ δύσκολη. Εάν δεν γίνετε έγκαιρα «επαναστάτες», οι καινοτομίες σας δεν μπορούν να προωθηθούν.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε τις κινήσεις που πρέπει για να νιώθετε καλά με τη συνείδησή σας και αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς. Δώστε κάποιες επιμέρους αρμοδιότητες και στους άλλους, για να μπορέσετε να χαλαρώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιδιώξτε να αποκτήσετε ειδικές γνώσεις πάνω στο αντικείμενό σας, για να πετύχετε περισσότερα. Εχετε την τάση να υπερβάλλετε μονίμως και κάνετε τα απλά να φαίνονται δύσκολα. Το μεταβατικό στάδιο που περνάτε θα κρίνει την αποτελεσματικότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια τάση αδιαφορίας από τον σύντροφό σας θα είναι η αφορμή για να διερευνήσετε τι δεν πάει καλά στη σχέση σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απομονωθείτε λίγο στις σκέψεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν δεν χειριστείτε τα πράγματα με ηρεμία, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας. Δεν αγγίζετε το ανώτατο όριο της ικανοποίησης, αλλά είστε ευχαριστημένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να εδραιωθείτε στον εργασιακό χώρο σας, πρέπει να δουλέψετε με πιο εντατικούς ρυθμούς. Να είστε πιο επιλεκτικοί και να μην πείθεστε τόσο εύκολα από τα μεγάλα λόγια που ακούτε. Να είστε πιο επιφυλακτικοί σε ό,τι κάνετε, γιατί, όταν θα μετανιώσετε, θα είναι πολύ αργά.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να νιώσετε καλά και ήρεμοι, ασχοληθείτε περισσότερο με τις δικές σας ανάγκες. Πρέπει να μάθετε να περιφρονείτε ανθρώπους που προσπαθούν να σας εντυπωσιάσουν. Μην εκφράζετε με λανθασμένο τρόπο τα αισθήματά σας, γιατί δεν θα σας καταλάβει κανείς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα