Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 20 Σεπτεμβρίου

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 20 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Επιδιώξτε να έχετε καλό κλίμα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, γιατί έτσι θα ξεπεράσετε πιο εύκολα τα προβλήματα στην εργασία σας. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που θα αφορούν την επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην επιτρέψετε σε επαγγελματικά σας θέματα να μονοπωλούν τον χρόνο και τη ζωή σας. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, γιατί σίγουρα το έχετε ανάγκη. Η διπλωματία είναι ο καλύτερος τρόπος για να βγείτε από τη δύσκολη θέση την ώρα της έντασης.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τυπικώς ή ουσιαστικώς, κλείνει ένας μεταβατικός κύκλος, όχι ιδιαίτερα εύκολος, στην πορεία του οποίου έγιναν λιγότερα από αυτά που εσείς θέλατε και περισσότερα από αυτά που επιθυμούσαν οι άλλοι, όποιοι και να ήταν αυτοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντιμετωπίστε λάθη και εκκρεμότητες εξαντλώντας κάθε περιθώριο εκεί που η πρώτη λύση φαίνεται διαφωνία. Η μέρα δεν αποκλείει το κέρδος, απλώς θα πρέπει να κουραστείτε περισσότερο για να το αποκτήσετε και να το υπερασπιστείτε.

ΛΕΩΝ: Θα σας προσφερθούν οι ευκαιρίες που θέλετε για να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στη ζωή σας. Χρειάζεται να κατασταλάξετε σε νέα μέτρα και σταθμά, αποφεύγοντας τις ακραίες καταστάσεις και τις υπερβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι πιέσεις θα είναι μεγάλες και δεν θα είναι τόσο εύκολο να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας και επιτρέψτε στους άλλους να σας βοηθήσουν. Διαλέξτε καλύτερο τρόπο από τον εγωισμό για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες.

ΖΥΓΟΣ: Μην παρασυρθείτε σε ακραίες αγορές προσπαθώντας να καλύψετε την αγοραστική σας μανία. Πολλές φορές η ευαισθησία σας δεν σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα λογικά. Για να νιώσετε καλά, εξισορροπήστε τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας ανάγκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κινηθείτε από μόνοι σας και μη ζητάτε μονίμως τη συμπαράσταση των άλλων σε ό,τι θέλετε να κάνετε. Πρέπει οπωσδήποτε να βρείτε χρόνο για να τα βρείτε με τον εαυτό σας, αλλά και με τους ανθρώπους που εκτιμάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην κουράζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας με τις υπερβολικές απαιτήσεις σας. Νέες προοπτικές στη ζωή σας θα σας φέρουν πιο κοντά με άτομα κύρους, που θα σας αναβαθμίσουν στην ιεραρχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν θα ήταν άσχημο να κάνετε μια προσπάθεια για να μπορέσετε να συνυπάρξετε αρμονικά με τους γύρω σας. Με προγραμματισμό και πειθαρχημένη εργασία θα φέρετε σε πέρας όλες τις ανειλημμένες υποχρεώσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία της υποθέσεις σας, ζητώντας τη βοήθεια δικών σας ανθρώπων που δεν θα σας την αρνηθούν. Πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος.

ΙΧΘΥΣ: Οταν είστε φορτισμένοι συναισθηματικά, δεν χρειάζεται να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις. Επιβάλλεται να δείξετε μεγαλύτερη κατανόηση στους προβληματισμούς των γύρω σας. Καινούργιες κοινωνικές επαφές θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

 
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα