Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 17 Σεπτεμβρίου

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 17 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Κινηθείτε όσο μπορείτε ήσυχα και διακριτικά, χωρίς να δίνετε αφορμές για σχόλια σε συγγενικά σας πρόσωπα, γιατί στο τέλος εσείς θα βγείτε χαμένοι. Κλείστε υποθέσεις που σας έχουν κάνει να μη βρίσκετε την ησυχία σας και ενισχύστε τη διάθεση συνεργασίας.

ΤΑΥΡΟΣ: Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και συνειδητοποιήστε πως κάποιες νοσηρές καταστάσεις πρέπει να πάρουν ένα τέλος και δεν μπορείτε να τις διαιωνίζετε άλλο. Βάλτε μπροστά την πείρα σας για να χειριστείτε πιο σωστά μια καινούργια υπόθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα λόγια δεν είναι ποτέ αρκετά, γι' αυτό φροντίστε να καταλάβετε όσο υπάρχει καιρός τι ακριβώς νιώθετε για τον σύντροφό σας και να του το δείξετε έμπρακτα. Οργανώστε και βάλτε σε τάξη κάποιες σκέψεις που θα βοηθήσουν την εξέλιξή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε προτεραιότητες και μην πελαγοδρομείτε, γιατί αν θέλετε να κάνετε πολλές δουλειές μαζί, το πιθανότερο είναι να μην ολοκληρώσετε καμία από αυτές σωστά. Επειδή έχετε ανάγκη τις δημόσιες σχέσεις, φροντίστε να μη γίνεστε αντικοινωνικοί.

ΛΕΩΝ: Βρείτε έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας με τους συνεργάτες σας, καθώς οι συνεχείς αντιπαραθέσεις δεν βοηθούν τις σχέσεις σας να προχωρήσουν ένα βήμα παραπάνω. Αν σήμερα χαλάσει μια παλιά συνεργασία σας, το μόνο που θα φταίει θα είναι τα νεύρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ολα τα σενάρια είναι πιθανά, γι' αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Μόνο αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, θα μπορέσετε να έχετε ό,τι επιθυμείτε. Η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά και σπίτι, γι' αυτό φροντίστε να περνάτε όμορφα στην καθημερινή σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να μην προκαλείτε τους άλλους με τη στάση σας, ειδικά τώρα που είστε πολύ ευάλωτοι σε κάθε είδους κριτική. Για να αποφασίσετε την κατεύθυνση που θα ακολουθήσετε σε ένα επαγγελματικό θέμα ζητήστε τη βοήθεια ενός στενού συνεργάτη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συμμετοχή σας σε συλλογικές δραστηριότητες και οι φίλοι σας θα συμβάλουν στο προσωπικό σας κέρδος, αλλά και στη βελτίωση της ψυχολογικής σας διάθεσης. Μην πληγώσετε τους άλλους με πικρά και σκληρά λόγια που κι εσείς δεν τα πιστεύετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι οικονομικές δοσοληψίες και τα περιουσιακά σας θα είναι σε πρώτο πλάνο, γι' αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα πάρετε. Αν νιώθετε μπερδεμένοι, αλλά θέλετε να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά, αποφασίστε να κάνετε ένα ταξίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να αλλάξουν οι συνθήκες προς το καλύτερο και να μη σας συντροφεύουν σε κάθε σας βήμα τα προβλήματα, κάντε υποχωρήσεις, ώστε να βελτιωθούν οι σχέσεις σας. Τηρήστε αποστάσεις, αν υπάρχουν κάποιοι από το περιβάλλον σας που σας εκνευρίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ζητήστε βοήθεια από εκεί που μπορείτε να την έχετε. Οι εκπλήξεις δεν είναι πάντα ευχάριστες, αλλά μη λυπάστε, γιατί ξεκαθάρισε ό,τι δεν είχε νόημα στη ζωή σας. Αν είστε κουρασμένοι η αγχωμένοι, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για εργασιακά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Ζητώντας λιγότερα θα πάρετε περισσότερα από τις σχέσεις σας. Μην υποτιμάτε το παρασκήνιο που υπάρχει στον εργασιακό χώρο, αλλά μην το υπερτιμάτε κιόλας. Μη δείχνετε εμπιστοσύνη σε άτομα που γνωρίσατε τώρα και σας είπαν μεγάλα και όμορφα λόγια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα