Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 13 Σεπτεμβρίου

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 13 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Εάν ερευνηθούν διλήμματα και εμπόδια, θα λυθούν όλα με λιγότερο κόπο. Ορισμένες αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο θα σας δώσουν ευκαιρίες για να εξελιχθείτε. Μη μένετε στάσιμοι σε αυτά που γνωρίζετε πολύ καλά, αλλά κυνηγήστε αποφασιστικά τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ζητήστε τη βοήθεια του συντρόφου σας για να αποφορτιστείτε από τα δικά σας προβλήματα. Για να θεραπευτούν τα τραύματα στην εμπιστοσύνη του, χρειάζονται προσπάθειες από την πλευρά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην εξαντλήσετε την ενέργειά σας σε κουραστικές συζητήσεις που δεν οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα. Για να είστε πιο φυσιολογικοί στις ενέργειές σας, αφήστε να δουλέψει η λογική σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναζητήστε καλύτερες παρέες αν θέλετε να νιώσετε πιο δημιουργικοί στον χώρο σας. Σιγουρευτείτε για αυτούς που σας περιβάλλουν προτού βρεθείτε εκτεθειμένοι. Πρέπει οπωσδήποτε να βρείτε χρόνο, ώστε να ζήσετε μια φλογερή συναισθηματική σχέση.

ΛΕΩΝ: Οι επιθυμίες σας ξεπερνούν την αχαλίνωτη φαντασία σας και θα πρέπει να σκεφτείτε πιο γήινα. Μην κρύβετε τα αισθήματά σας και μην πηγαίνετε συνέχεια κόντρα. Δώστε παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας για να μπορέσει να καλύψει τις βασικές του ανάγκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποδεχτείτε λάθη και αδυναμίες, ώστε οι σχέσεις σας να ισορροπήσουν. Μη ρίχνετε τις ευθύνες στους άλλους, ειδικά όταν φταίτε και εσείς. Εξισορροπήστε το συναίσθημα με τη λογική, για να μπορέσετε να είστε φυσιολογικοί στις ενέργειές σας.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε μια μικρή απόδραση από τη μιζέρια και περάστε όπως εσείς επιθυμείτε. Ποτέ μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να τα κάνετε πραγματικότητα. Με τον ενθουσιασμό σας θα μπορέσετε να δείτε κάποιες νέες προοπτικές στη δουλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξιοποιήστε γνωριμίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε οικονομικές υποθέσεις σε κρίση. Προβείτε σε γενικές εκκαθαρίσεις και μην αφήνετε καταστάσεις να νοσούν. Οι βεβιασμένες κινήσεις δεν θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε το χαμένο έδαφος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη, χειριστείτε πρακτικά τις γνώσεις και τα ταλέντα σας. Ανανεώστε τις φιλίες και τις επαφές σας με ανθρώπους που σας εκφράζουν και σας ταιριάζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν πρέπει να μπείτε σε σκέψεις εξαιτίας μιας κατάστασης από το παρελθόν. Μη διασκορπίζετε τις δημιουργικές σας δυνάμεις εδώ κι εκεί, γιατί θα τις χρειαστείτε. Υπάρχουν ακόμη περιθώρια για αναβάθμιση, οπότε μη διστάσετε να προβείτε σε αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να μειώσετε το κενό που υπάρχει στην επικοινωνία σας. Είναι καλύτερο και προτιμότερο να μιλήσετε ξεκάθαρα για αυτά που νιώθετε ή σκέφτεστε. Εάν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες που σας αγχώνουν, τακτοποιήστε τες άμεσα.

ΙΧΘΥΣ: Για να είστε περισσότερο αγαπητοί, προσπαθήστε να είστε πιο ρεαλιστικοί στην κρίση σας. Κάντε τις δουλειές σας με τάξη για να δείτε να τελειώνουν το ταχύτερο δυνατόν. Οι συνεργάτες σας θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα