Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 12 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε το θάρρος και πειραματιστείτε στα θέματα που σας αφορούν. Αν χρειαστεί, αλλάξτε τακτικές που ακολουθείτε σε ορισμένα σημεία, όχι όμως με θεωρητικές σκέψεις. Μην επιτρέπετε να αναβάλουν οι άλλοι τα σχέδια που έχετε προγραμματισμένα.

ΤΑΥΡΟΣ: Χρειάζεται να κινηθείτε και να δράσετε άμεσα, εφόσον σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές για να σας έρθουν τα πράγματα ευνοϊκά. Δεν ωφελεί να κάθεστε άπραγοι και να τα περιμένετε όλα από την τύχη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι έξυπνες διαβουλεύσεις βοηθούν να μην ξεσπάσει πόλεμος στις σχέσεις σας, καθώς κάποια οικονομικά ζητήματα θα προκαλέσουν αρκετά προβλήματα. Οι άστοχες ενέργειες που έγιναν στο παρασκήνιο μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε σωστοί στη συμπεριφορά σας και να μη δίνετε λαβές για σχόλια και εντάσεις. Η μέρα σάς κάνει λίγο ευάλωτους και δεν μπορείτε να ενεργήσετε από θέση ισχύος. Κρατήστε τον περιορισμένο και πολύτιμο χρόνο σας και μην τον σπαταλάτε με ανούσιες συζητήσεις.

ΛΕΩΝ: Ελέγξτε τι έχει αλλάξει στις υποθέσεις σας με υπευθυνότητα και μην είστε αιθεροβάμονες. Μπορεί στη θεωρία τα πράγματα να φαίνονται καλά, αλλά στον δρόμο σας υπάρχουν και κάποιες παγίδες. Μια συνάντηση θα σας φέρει κοντά σε ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για την εξέλιξή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν πειράζει αν απομονωθείτε για λίγο, αρκεί να κάνετε κάτι για να δυναμώσετε. Οι μεγάλες εξαρτήσεις και οι ανάγκες που έχετε κάνουν τους άλλους να σας εκμεταλλεύονται. Διαμορφώστε την κατάσταση από τώρα, ώστε να δουλέψει για εσάς αργότερα.

ΖΥΓΟΣ: Εάν πάρετε απόφαση να εξυγιάνετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας και να βάλετε μια τάξη, ως διά μαγείας θα εμφανιστούν ευκαιρίες που θα βοηθήσουν στο έργο σας. Ασχοληθείτε και βάλτε τέλος σε μια οικογενειακή υπόθεση που σας έχει κουράσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εχει σημασία να κάνετε εκείνες τις κινήσεις που θα σας προσφέρουν σιγουριά και ασφάλεια. Δείτε τη ζωή κάτω από άλλο πρίσμα και μην εμμένετε σε λεπτομέρειες. Δείξτε τα κρυφά ταλέντα σας και παράλληλα τονίστε την προσωπικότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε έναν νέο τρόπο επαγγελματικής πορείας και να καθορίσετε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινείστε. Τακτοποιήστε το συντομότερο δυνατόν υποθέσεις που σας έχουν αγχώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην ενεργείτε αποκομμένοι από τους άλλους και να είστε πάντα ενήμεροι. Να θυμάστε ότι η βιασύνη στα οικονομικά σας τα λιγοστεύει, ενώ η υπομονή τα πολλαπλασιάζει. Κινηθείτε μόνοι σας και μην περιμένετε από τους άλλους να σας δώσουν αυτά που αξίζετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέξτε να μην αναλάβετε υποχρεώσεις υπεράνω των δυνάμεών σας, καθώς οι προοπτικές θα είναι καλές και οι οικονομικές συμφωνίες που έχετε κατά νου θα ευνοούνται. Προσέξτε τα λόγια που ακούγονται ή που λέτε σε άτομα που έχουν σχέση με το άμεσο περιβάλλον σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Προτάσεις θα υπάρξουν και μάλιστα πολλές, γι’ αυτό αποφύγετε τις βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις και φροντίστε να λειτουργείτε με ανοιχτό μυαλό. Πάρτε με τη βοήθεια της αλάνθαστης κρίσης σας αποφάσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε και πάλι ζωντανοί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα