Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 6 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Η τάση σας για απομόνωση θα γίνει αισθητή από το περιβάλλον σας. Παραμείνετε διαλλακτικοί με τους φίλους σας και προσπαθήστε διακριτικά να υπερασπίσετε τη θέση σας. Βελτιώστε τις συνθήκες στον εργασιακό χώρο σας και απαιτήστε κάτι καλύτερο.

ΤΑΥΡΟΣ: Για πράγματα που δεν θα μπορέσετε να υλοποιήσετε είναι προτιμότερο να μη δίνετε υποσχέσεις. Η διαίσθηση μπορεί να σας δώσει λύσεις σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Φτιάξτε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και περάστε μια όμορφη βραδιά στο σπίτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας μέσα από την εξέλιξη των σχέσεών σας, τόσο των προσωπικών όσο και των κοινωνικών. Θα σας απασχολήσουν ποικίλα σήμερα θέματα και θα πρέπει σε όλα να έχετε τις σωστές αντιδράσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπερασπιστείτε το δίκιο σας και ό,τι σας αξίζει να έχετε, ενώ παράλληλα φροντίστε να επουλώσετε πληγές που δεν έχουν κλείσει στις σχέσεις σας. Ανακαλύψεις, απομυθοποιήσεις αλλά και ο φόβος του απροσδόκητου θα παίζουν με την ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ: Ερχονται σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για να τις εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Η καλή διάθεση είναι εγγύηση για να περνάτε καλά, αλλά όχι για να ριψοκινδυνεύετε σε που είναι πολύ σημαντικά για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε να δεσμευτείτε με υποχρεώσεις που δεν σας προσφέρουν τίποτα, αντίθετα σας καταπιέζουν. Φροντίστε να είστε ενημερωμένοι για όλα τα δεδομένα. Για να νιώσετε πιο ασφαλείς για το μέλλον σας, να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι ξαφνικές ανατροπές στα σχέδιά σας θα σας κάνουν να αλλάξετε πορεία σε ένα επαγγελματικό ζήτημα. Μην επιτρέπετε σε όσους σάς περιβάλλουν να σας καταπιέζουν. Βρείτε νέες, δημιουργικές ασχολίες για να ξεφύγετε από το άγχος της καθημερινότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και μη τα βάζετε με άτομα που σχετίζονται με τον εργασιακό χώρο σας. Τολμήστε να κάνετε αυτά που ονειρεύεστε και δείτε το μέλλον με αισιοδοξία. Βρείτε ευκαιρίες να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε με τον σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια μοναδική εμπειρία μπορεί να σας φέρει μια νέα περιπέτεια με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Για να νιώσετε πιο όμορφα κάντε κάποιες αλλαγές στον χώρο όπου ζείτε. Βρείτε χρόνο να απομονωθείτε για να βάλετε τάξη στις σκέψεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σε μια καλή συνεργασία που έχετε διαμορφώσει μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις. Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική εξέλιξή σας. Αντιμετωπίστε με διπλωματία και ευελιξία όσα συμβαίνουν γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ισως η ίδια η ζωή να είναι απρόβλεπτη, ωστόσο η μέρα μπορεί να δώσει ώθηση και σταθερότητα στα σχέδιά σας. Κοινωνικότητα, δημοσιότητα, σχέσεις και συνεργασίες είναι τομείς που θα σας προσφέρουν οφέλη και θα σας γεμίσουν ικανοποίηση.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε όσους σας πλησιάζουν με δόλο και απολαύστε την παρέα των φίλων σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ερωτευτεί, αποφεύγοντας, πάντως, τις ακρότητες. Επιλέξτε προσεκτικά τους συνεργάτες σας για να μη σας αποσυντονίσουν κάποια ζητήματα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα