Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 4 Σεπτεμβρίου

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 4 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Θα αντιληφθείτε πως το πιο δύσκολο απ' όλα είναι να είστε ο εαυτός σας, αλλά είναι και το πιο ουσιαστικό. Με καλή πίστη στις αδυναμίες των άλλων και τονισμένο το εγώ σας, θα βελτιώσετε την επικοινωνία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα νιώσετε συναισθηματικά ολοκληρωμένοι και αυτό θα σας χαρίζει ηρεμία και δύναμη. Θα σας βγει αυθόρμητα ένα μεγάλο παράπονο που θα αφορά πόσο οι άλλοι σάς καλύπτουν. Αφιερώστε χρόνο στα εργασιακά σας θέματα και συνεργαστείτε καλά με τους άλλους στον επαγγελματικό χώρο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσαρμοστείτε στα δεδομένα, ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Απολαύστε τη γαλήνη και την αρμονία ανάμεσά σας, αφού τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την τέλεια σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ικανότητά σας να πείθετε τους άλλους θα συνεχίζει στα ίδια επίπεδα. Ηρθε η ώρα να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις σε ό,τι αφορά τον συναισθηματικό τομέα. Η περίοδος αναζήτησης και αποφασιστικότητας που περνάτε θα έχει αίσιο τέλος.

ΛΕΩΝ: Τηρήστε πειθαρχία στο θέμα των οικονομικών σας, αποφεύγοντας οποιαδήποτε σοβαρή συναλλαγή. Ξεκινήστε τη δράση στα επαγγελματικά σας σχέδια, για να έχετε αποτελέσματα. Προχωρήστε ακάθεκτοι για νέες κατακτήσεις, τώρα που έχετε όλα τα εφόδια και την πείρα που σας χρειάζεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν παραμείνετε απόμακροι και αποστασιοποιημένοι, θα αντιμετωπίσετε κρίσεις ζηλοτυπίας. Διατηρήστε ακμαίες τις δυνάμεις σας και να είστε σε καλή ψυχολογική διάθεση, ακόμη και στα δύσκολα. Ενισχύστε τη δημιουργικότητά σας αλλά και τις συναλλαγές σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να συγκεντρώσετε τη δύναμη που σας λείπει. Δείξτε το πραγματικό σας πρόσωπο, χωρίς κανέναν ενδοιασμό ή αναστολή. Χρησιμοποιήσετε για εργαλεία σας την υπομονή και το θάρρος και υλοποιήστε τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποκαταστήστε τα μεγάλα κενά που έχουν δημιουργηθεί σε ορισμένες σχέσεις σας. Θα κουραστείτε από την προσπάθεια να πείσετε για τις καλές σας προθέσεις. Εκεί που θα εξαντλούνται οι αντοχές σας, θα ενθαρρύνεστε από τη θετική ανταπόκριση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παρά την αγωνία που θα έχετε, ορισμένες θετικές εξελίξεις θα σας ικανοποιούν. Υστερα από επίπονες και μακροχρόνιες προσπάθειες, θα κερδίσετε την αναγνώριση που επιθυμούσατε και θα ξεφύγετε από έναν κλοιό ατόμων που εμποδίζει την ψυχολογική σας ωρίμανση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καινούργια στοιχεία του χαρακτήρα σας που ήταν μπλοκαρισμένα θα αρχίσουν να βγαίνουν προς τα έξω. Αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεστε και αντιμετωπίζετε τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάρτε τη μεγάλη απόφαση να κάνετε τον απολογισμό σας, ώστε να διαπιστώσετε τι απορροφά την ενέργειά σας. Εχετε μεγάλη δυσκολία στο να πάρετε από τους άλλους ενέργεια για να εμψυχωθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Ανακαλύψτε την όμορφη πλευρά της ζωής και πάρτε μικρές δόσεις ευτυχίας. Ξυπνήστε μέσα σας το κέφι για δημιουργία ή για καινούριες σχέσεις και σκεπτόμενοι θετικά μπορείτε να προβείτε και σε επαγγελματικά ανοίγματα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα