Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 30 Αυγούστου

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 30 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Οργανώστε περισσότερο τις γνωριμίες σας και φροντίστε να είστε πιο ουσιαστικοί στις συναλλαγές σας, ώστε να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη. Τα προβλήματα  που υπάρχουν στις σχέσεις και στις υποθέσεις σας θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποια θέματα σάς αναγκάζουν να τρέχετε και να τους δίνετε απόλυτη προτεραιότητα. Χρειάζεται να δείτε τα πράγματα ανεπηρέαστοι και να αποφύγετε να ταυτιστείτε με αρνητικά συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κοιτάξτε μπροστά και μη γυρίζετε σε καταστάσεις που είναι φθαρμένες. Αν χρειάζεται να βάλετε σε σειρά αυτό που έχετε δημιουργήσει, δουλέψτε περισσότερες ώρες. Να είστε πιο διαλλακτικοί για να πετύχετε και όχι να φτάνετε στα άκρα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προστατεύστε τα επαγγελματικά δικαιώματά σας και εξετάστε τις λεπτομέρειες, καθώς στο μέλλον θα αποδειχτούν πολύτιμες. Η ανυπομονησία σας είναι τεράστια, αλλά πρέπει να περιμένετε για να ολοκληρωθούν κάποιες διαδικασίες.

ΛΕΩΝ: Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για τον επαγγελματικό τομέα και αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες. Τα ευχάριστα και οι ανατροπές που θα σας προσφέρουν σταθερά βήματα ανανέωσης θα ξυπνήσουν και πάλι τις αισθήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη χαλάσετε χρήματα για την κοινωνική προβολή σας, αλλά δώστε μόνιμες οικονομικές λύσεις. Οι αναθεωρήσεις των στόχων σας δεν φέρνουν άμεσες αλλαγές προς το καλύτερο. Δείτε τα αποτελέσματα των ενεργειών σας και προβείτε στις απαραίτητες διευθετήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Ακούστε με μεγάλη προσοχή αυτά που σας συμβουλεύουν οι φίλοι σας και μην είστε τόσο πεισματάρηδες. Για να μπορέσουν να λυθούν τα προβλήματα της οικογένειάς σας, πρέπει να αφοσιωθείτε σε αυτά. Τα οικονομικά σας θα είναι απρόβλεπτα, γι’ αυτό ρευστοποιήστε ό,τι δεν αποδίδει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είστε πραγματικά πολύ τυχεροί, αφού προτού ακόμη εκφράσετε τις επιθυμίες σας θα ικανοποιούνται. Από το να πληγώνετε συνέχεια το ταίρι σας, προτιμήστε να κάνετε εξόδους που αρέσουν και στους δυο σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πολλές έννοιες που έχετε δεν σας επιτρέπουν να βρείτε ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματά σας. Αν θέλετε να λειτουργήσει η σχέση σας, προσπαθήστε να γεφυρώσετε τις διαφορές σας. Δεν αποκλείεται τα πράγματα που σας ενθουσιάζουν να προκαλέσουν και εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκτονώστε ουσιαστικά τα καταπιεσμένα συναισθήματά σας και ζυγίστε τα δεδομένα προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Επειδή υπάρχουν και άλλες καταστάσεις, βάλτε μέτρο στη ζωή σας και μην τα βλέπετε όλα μαύρα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην κάνετε περιττά έξοδα και άσκοπες σπατάλες, που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Εάν θέλετε πραγματικά να πετύχετε τους στόχους σας, βελτιώστε τις επαγγελματικές σχέσεις σας. Να είστε πιο διπλωμάτες στις κινήσεις σας και να μην επιβάλλεται με το ζόρι αυτά που θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Σταματήστε να ξεσπάτε με βίαιες αντιδράσεις, διότι θα σας χαρακτηρίσουν άσχημα οι άλλοι. Διαλέξτε μέρος για να διασκεδάσετε με τους φίλους σας, ώστε να κατανικήσετε τον εκνευρισμό σας. Αφήστε στην άκρη τους ηρωισμούς και βάλτε όρια σε όσα θέλετε να πετύχετε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα