Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 28 Αυγούστου

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 28 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Κάντε εσείς το πρώτο βήμα και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Μπορεί οι αυτοπεριορισμοί να σας μπλοκάρουν, αλλά η διάθεσή σας να απελευθερωθείτε ενεργοποιείται. Δεν σας πιέζει κανείς και από εσάς εξαρτάται να κάνετε κάτι για να πάψετε να αισθάνεστε θύμα.

ΤΑΥΡΟΣ: Βρίσκεστε σε μια φάση αλλαγής των πεποιθήσεων και των νοοτροπιών σας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Χρειάζεται να είστε περισσότερο διαλλακτικοί, να αποφεύγετε τις συγκρούσεις και να μη μεταφέρετε την καθημερινή πίεση της δουλειάς στη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να πετύχετε αυτά που θέλετε συγκεντρώστε τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Με κατανόηση και αγάπη, βρείτε μαζί με τον σύντροφό σας κοινούς δρόμους να πορευθείτε. Πριν αντιδράσετε αρνητικά σε λόγια που θα σας μεταφέρουν κάποιοι, σκεφτείτε γιατί το κάνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην τα βλέπετε όλα υπό το πρίσμα της λογικής και ξεχνάτε να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Αποφασίστε να κάνετε μια συζήτηση που εκκρεμεί και δεν χωράει άλλη αναβολή. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και μην αμελείτε τη φυσική σας κατάσταση.

ΛΕΩΝ: Οι ενέργειές σας έχουν εκνευρίσει κάποιους συναδέρφους σας, γι' αυτό μην αγνοείτε τις υποδείξεις τους. Προς το παρόν, μη βασιστείτε σε οικονομική στήριξη από το συγγενικό περιβάλλον σας. Υπερασπιστείτε τα δίκαια αιτήματά σας και μην κρύβεστε πίσω από τις ανασφάλειές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρχίστε τη διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης για να υπάρξει βελτίωση στις συναναστροφές σας. Διατηρήστε τις απαιτούμενες ισορροπίες στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Οι σπασμωδικές αντιδράσεις σας δεν βοηθούν τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά.

ΖΥΓΟΣ: Ακούστε με προσοχή όσα έχουν να σας πουν οι άμεσοι συνεργάτες σας. Αν το ενδιαφέρον κάποιων δικών σας ατόμων γίνεται φορτικό και ενοχλητικό, πρέπει να τους το δείξτε εγκαίρως. Μην πιέσετε αγαπημένα σας πρόσωπα να δεχτούν αυτά που εσείς επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεκαθαρίστε με τους συνεργάτες σας το ποσοστό ευθύνης που αναλογεί στον καθένα σας. Θα ανακαλύψετε πως περιμένουν από εσάς περισσότερη υπευθυνότητα και υπομονή. Μη μεταφέρετε τα επαγγελματικά σας προβλήματα στην προσωπική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε πίσω καταστάσεις που σας προκαλούν ανασφάλειες, αλλάζοντας τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας. Οταν ένας τομέας σας δεν πάει και τόσο καλά, πρέπει να κάνετε ανακατατάξεις. Μη γκρινιάζετε για τις αντιξοότητες που εμφανίζονται, αλλά διορθώστε τις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι μικρές παγίδες που διαισθάνεστε εντοπίζονται στην ασυνεννοησία στις σχέσεις σας. Διευκρινίστε εκ νέου ορισμένα ασαφή σημεία, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Αποφύγετε πείσματα και περίεργες αντιδράσεις για να μην πέσετε σε αντιφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε τα αρνητικά θετικά με διπλωματία, εξυπνάδα και ευέλικτες κινήσεις. Απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας βαραίνουν και σας εξουθενώνουν ψυχικά. Οι προσωπικές σχέσεις σας θέλουν ακόμα δουλειά, αλλά και να καλλιεργηθεί η εμπιστοσύνη σας στους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι επαφές σας θα γίνουν ουσιώδεις και θα νιώσετε περισσότερο αισιόδοξοι και ανανεωμένοι. Πειστείτε ότι μπορείτε να κάνετε κάτι ποιοτικό και δυναμώστε τη θέση σας. Κινηθείτε ανεξάρτητα για να επιλύσετε επαγγελματικά ζητήματα και να ακολουθήσετε νέες δραστηριότητες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα