Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 27 Αυγούστου 2018

ΚΡΙΟΣ: Αν δεν οριοθετήσετε τις πραγματικές ανάγκες σας, οι ξαφνικές αλλαγές που θα εμφανιστούν στη ζωή σας μπορεί να πάρουν δραματική πορεία για το παρόν και το μέλλον σας. Συνεργαστείτε σε όλα τα επίπεδα και νιώστε την αισθηματική κάλυψη που αναζητούσατε.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να προστατευτείτε στο μέλλον παρατηρήστε τις καταστάσεις που σας ενοχλούν. Η λογική σκέψη θα είναι ο μόνος τρόπος για να καταλάβετε τον σύντροφό σας και να ισορροπήσετε τη σχέση σας. Τολμήστε αλλαγές που θα σας δώσουν χαρά και ελπίδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ ευχάριστη, αν θέλετε να πραγματοποιήσετε οικογενειακές συναντήσεις, αρκεί να μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας για να αποφύγετε λάθη. Δώστε με τις πράξεις σας μαθήματα στους άλλους, επιστρατεύοντας επιμονή και υπομονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί οι εξελίξεις στον επαγγελματικό χώρο να μην είναι όσο ευχάριστες θα περιμένατε, αλλά θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και νέους συνεργάτες στο πλευρό σας. Αν κάποιοι δεν σας αφήνουν να νιώσετε πιο χαλαροί, εκφράστε τα παράπονά σας.

ΛΕΩΝ: Με το να γυρνάτε τις σκέψεις σας στο παρελθόν για να πετύχετε τους μελλοντικούς στόχους σας είναι σίγουρο πως θα επαναλάβετε τα ίδια λάθη, ίσως και μεγαλύτερα. Ενταχθείτε σε κοινωνικές ομάδες, όταν βλέπετε πως τα μέλη της ταιριάζουν περισσότερο στα γούστα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα θα είναι καθοριστική για τις εξελίξεις σε αρκετούς τομείς της ζωής σας και προβλέπεται ότι θα είναι ακριβώς αυτές που επιθυμείτε. Η εμπιστοσύνη που θα έχετε στον εαυτό σας θα είναι μεγαλύτερη, αλλά ακόμα έχετε δρόμο μπροστά σας να διανύσετε.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε τις βιαστικές και παρορμητικές κινήσεις, αν θέλετε οι ενέργειές σας να είναι περισσότερο επαγγελματικές και ακολουθήστε πρωτότυπες επενδυτικές στρατηγικές. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν μέσα από τις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε την κούραση από την εργασία σας και να εκτονώσετε το άγχος σας είναι να μην επιτρέπετε σε μικρά πράγματα να επηρεάζουν τη διάθεσή σας. Νέες συνεργασίες θα σας δοκιμάσουν, αλλά θα σας δώσουν και νέες στρατηγικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη δείχνετε αδιαφορία για τα άτομα που σας περιβάλλουν, γιατί είναι εύκολο να καταστρέψετε τη γνώμη που έχουν διαμορφώσει για εσάς. Η επιπολαιότητα στις κινήσεις σας δεν θα σας βοηθήσει να φτάσετε στους στόχους σας, αντιθέτως θα φρενάρει την εξέλιξή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μιλήστε ανοιχτά για τα προβλήματα που υπάρχουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και μην κρύβεστε πίσω από ανούσιες δικαιολογίες και ψέματα. Αφού η συμπεριφορά που ακολουθείτε δεν σας συμφέρει, πάρτε την απόφαση και αλλάξτε τη ριζικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εξηγήστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα πως θέλετε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας, και μην τους κάνετε να ανησυχούν. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο πολύ μπορείτε ρεαλιστές και αντικειμενικοί σε αυτά που σας συμβαίνουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Πριν πάρετε οποιαδήποτε οριστική απόφαση για το μέλλον σας σκεφτείτε σοβαρά όλες τις εκδοχές, ώστε να μη δημιουργήσετε προβλήματα σε μια ήδη τεταμένη σχέση. Τολμήστε αποφασιστικές αλλαγές και μην αφήνετε τους άλλους να σας παίρνουν τον αέρα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα