Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 22 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Μια που τα οικονομικά προβλήματα ό,τι και να κάνετε δεν πρόκειται να τελειώσουν, βρείτε πάλι τη διάθεση να φλερτάρετε και να νιώσετε όμορφα. Οι σκέψεις σας για τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να διαφοροποιούνται, αλλά δεν θα καταλήξετε σε σαφή συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και μην αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις απ' αυτές που έχετε. Επαναστατήστε και καταργήστε ό,τι σάς είναι πλέον ρουτίνα. Εκφράστε στα οικογενειακά σας πρόσωπα τις αντιρρήσεις που έχετε για κάποιο κληρονομικό θέμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή στο παρελθόν έχετε στηρίξει κάποια άτομα δεν σημαίνει ότι πρέπει να ελπίζετε ότι θα βοηθηθείτε από αυτά. Θυμηθείτε ότι ο καθένας πάει με το μέρος του ισχυρότερου. Μην επωμιστείτε αποτελέσματα αποφάσεων που έχουν πάρει άλλοι και με τα οποία εσείς δεν είστε σύμφωνοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο πανικός, η ένταση και οι υπερβολές στη συμπεριφορά σας δεν σας βοηθάνε, αντίθετα σας σπρώχνουν σε επιπόλαιες και βιαστικές κινήσεις, που θα πλήξουν τον οικονομικό σας τομέα. Για να στηρίξετε τις προσπάθειές σας, θα πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ: Αντί να αρχίσετε ανταγωνισμό με τους συνεργάτες σας, προσπαθήστε να εντυπωσιάσετε τους ανωτέρους σας με την εργασία σας. Το μόνο που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα είναι να βρείτε μια δημιουργική διέξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εντονα θα ασχοληθείτε με τα συναισθηματικά σας, γιατί δεν έχετε κατασταλάξει αν πρέπει να δώσετε τέλος σε μια σχέση που κρατάει χρόνια και είχε αρκετές καλές στιγμές. Βρείτε ριζικές λύσεις για εργασιακά σας προβλήματα και μην «μπαλώνετε» καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Οι προβληματισμοί που έχετε στα επαγγελματικά σας θέματα έχουν καταντήσει μονότονοι και θα πρέπει να βρείτε διεξόδους προτού να είναι πολύ αργά. Η αβεβαιότητα για τη σωστή εξέλιξη των επαγγελματικών σας θα αρχίσει να γίνεται βασανιστική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν αλλάζουν τα σχέδιά σας, μην εκνευρίζεστε και μην τα βάζετε με λάθος άτομα. Ηρεμήστε για να δείτε τις ανάγκες των άλλων που τους υποχρεώνουν σε περίεργες συμπεριφορές. Η υπέρμετρη καταναλωτική σας μανία θα χειροτερέψει την οικονομική σας κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ελέγξτε προσεκτικά μια πληροφορία που θα πάρετε για να μη γίνει η αιτία να καταστραφεί μια φιλική σας σχέση και προσέξτε την υγεία σας, γιατί το άγχος σάς έχει εξαντλήσει. Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα με τόλμη και ρεαλιστικές λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να καταλάβετε τις αντιρρήσεις των άλλων, χωρίς να έχετε επιθετική διάθεση και μην αφήνετε τη διαίσθησή σας να σας σπρώχνει στην απαισιοδοξία, εάν θέλετε να πάρετε απαντήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε κάποια ξαφνικά έξοδα που θα προκύψουν στον εργασιακό σας χώρο διατηρήστε την ψυχραιμία σας και δείτε πώς θα μπορέσετε να μειώσετε τη ζημιά. Μην επιτρέψετε σε διαφωνίες να γίνουν εμπόδιο σε άλλους τομείς της ζωής σας, που πάνε καλά.

ΙΧΘΥΕΣ: Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά περίεργη, γι' αυτό αποφασίστε ποιες θα είναι οι προτεραιότητές σας, ώστε να μπορέσετε να είστε συνεπείς και μάχιμοι. Μη ρισκάρετε με ριψοκίνδυνες και αβέβαιες επενδύσεις και μην εκτίθεστε σε χώρους τους οποίους δεν γνωρίζετε καλά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα