Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 17 Αυγούστου

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 17 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Περιοριστείτε στα μικρά και σταθερά βήματα, οργανώνοντας παράλληλα τα σχέδιά σας, αφού βρίσκεστε σε γόνιμη φάση και οι συμπάθειες που έχετε σίγουρα είναι αρκετές. Επικεντρώστε τις σκέψεις σας σε θέματα που θέλετε να διευθετήσετε και όλα θα πάνε καλά.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην παρασυρθείτε σε βεβιασμένες αποφάσεις, επειδή κάποιες στιγμές θα έχετε το αίσθημα ότι έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και πρέπει να τρέξετε. Δώστε στους συνεργάτες σας να καταλάβουν την αξία και την προσφορά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ανάκαμψη που περιμένατε σε όλους τους τομείς έρχεται και είστε αρκετά δυναμικοί ώστε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Βρείτε χρόνο για χαλάρωση και αυτοσυγκέντρωση, ώστε να μη σας φανούν τα εύκολα, δύσκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην προβείτε σε οικονομικά ανοίγματα που είναι πέρα από τις δυνατότητές σας και μη ζητήσετε πολλά από τους άλλους, γιατί θα έχετε σκαμπανεβάσματα. Να παρακολουθείτε τις εξελίξεις και να φροντίζετε να ενημερώνεστε, ώστε να δράσετε την κατάλληλη στιγμή.

ΛΕΩΝ: Η λογική θα συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία με τη διαίσθησή σας και θα μπορέσετε, αναμφίβολα, να καταφέρετε αξιόλογα πράγματα σε όλους τους τομείς. Κατασταλάξετε σε αξίες που μπορούν να σας προσφέρουν καλύτερες δυνατότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα δεν προσφέρει ευκαιρίες μόνο σε υλικό και πρακτικό επίπεδο, αλλά βοηθάει να κρίνετε και να ξεκαθαρίσετε σημαντικά τις σχέσεις σας με τους γύρω σας. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που ζητάτε για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Οι προοπτικές για τα επαγγελματικά σας σχέδια παίρνουν καλό δρόμο και τώρα που θα διαμορφωθούν καλύτερες συνθήκες θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε κατάλληλα. Μην ασχοληθείτε με υποθέσεις που θα σας μπερδέψουν και προσωπικά, και στις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλτε σε μια τάξη εργασιακά και οικονομικά θέματα, και ξεκαθαρίστε συνεργασίες, χωρίς όμως να παραμελείτε τη συναισθηματική σας ζωή ή τον σύντροφό σας. Μη ντραπείτε να ζητήσετε βοήθεια και συμβουλές για κάτι που θέλετε να ξεκινήσετε και δεν ξέρετε πώς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καινούργιες επιλογές μπορούν να καλύψουν ένα μεγαλύτερο κομμάτι του τομέα που σας απασχολεί, αλλά οι γνωριμίες ή οι αναθερμασμένες σχέσεις έχουν κάτι να σας προσφέρουν. Από τα τόσα αποθέματα ενεργητικότητας που έχετε, διοχετεύστε ένα μέρος στον εργασιακό σας χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα καθιερωμένα μπορούν να ανατραπούν, ενώ θα δείτε καινούργιες προτάσεις να εκπληρώνουν τις προσδοκίες σας. Εάν η θετική σας ενέργεια πέσει, κάντε μια βόλτα για να γεμίσετε πάλι τις μπαταρίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή πολλά πράγματα θα παιχτούν στο παρά πέντε, μην επιχειρήσετε μεγάλα άλματα στον τομέα που σκέφτεστε, αν δεν έχετε έτοιμο το δίχτυ ασφαλείας. Μπορεί οι ραγδαίες εξελίξεις να σας κουράσουν, αλλά θα είναι για δικό σας καλό και μόνο.

ΙΧΘΥΕΣ: Τις ελλείψεις που έχετε σε οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα θα μπορέσετε να τις καλύψετε, αν σκεφτείτε λίγο πιο ρεαλιστικά και αντικειμενικά. Ξεκολλήστε από αρνητικές καταστάσεις και ανοίξτε τα φτερά σας στο μέλλον.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα