Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 16 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για την αύξηση των εισοδημάτων σας. Προσπαθήστε να δείτε τις σκέψεις που κάνει κάποιος που σας πλησιάζει ευγενικά. Οι κοινωνικές συναναστροφές θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν έχετε σημαντικές διαφορές με τον σύντροφό σας και αν απομακρύνεται, αυτό οφείλεται σε διάφορες επαγγελματικές καταστάσεις που αντιμετωπίζει. Είναι αναγκαίο να ωριμάσετε μέσα από τις εμπειρίες που έχετε αποκομίσει τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να είστε δίκαιοι πρέπει να αναγνωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ότι στέκονται κοντά σας όχι μόνο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Μπορεί μια επαγγελματική αλλαγή να σας αγχώσει, αλλά αργότερα θα διαπιστώσετε πως ήταν προς όφελός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε στη θέση τους κάποια πράγματα προχωρώντας σε ουσιαστικές συζητήσεις. Βρεθείτε παρέα με ανθρώπους ικανούς να σας φτιάξουν τη διάθεση και την ψυχολογία. Προσδιορίστε και αναλύστε σε μια επαγγελματική συζήτηση τις δικές σας θέσεις.

ΛΕΩΝ: Η αισιοδοξία του συντρόφου σας κάνει κι εσάς να βλέπετε τα πράγματα με καλύτερη διάθεση. Βάλτε φρένο στις υψηλές απαιτήσεις σας και μη ζητάτε διαρκώς περισσότερα. Πριν ανοίξετε νέα κεφάλαια στη ζωή σας, φροντίστε να έχετε κλείσει τα προηγούμενα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν το αντικείμενο της εργασίας σας δεν σας ευχαριστεί, βρείτε τρόπο να το αλλάξετε. Ανανεώστε ό,τι δεν σας ικανοποιεί και σας κουράζει στην καθημερινή σας ζωή. Προβείτε στις απαιτούμενες ενέργειες που θα σας οδηγήσουν στους επιθυμητούς στόχους.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας, γιατί η σχέση σας τον τελευταίο καιρό μοιάζει να ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί. Αναμένεται να σημειωθεί αύξηση των εσόδων σας, γεγονός που θα σας βγάλει από την ανασφάλεια που νιώθετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί τα προβλήματα του συντρόφου σας να μη σας αφορούν, αλλά αφού είστε μαζί πρέπει να τα ακούσετε με τη δέουσα προσοχή. Αλλωστε, αγάπη, τρυφερότητα και ό,τι άλλο χρειάζεστε για να νιώσετε ασφάλεια σας τα προσφέρει απλόχερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αντί να προκαλείτε την τύχη σας, δείξτε ψυχραιμία και υπομονή. Για να μη ζείτε σε πεδίο μάχης, αποφύγετε τους καβγάδες και τις διαφωνίες. Για να αποφύγετε τυχόν αδιέξοδα να έχετε έτοιμες εναλλακτικές λύσεις στα επαγγελματικά σας θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο χρόνος θα αποδείξει την αξία σας και θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε κάποιες από τις σχέσεις σας που έχουν διαταραχθεί. Μην αμελήσετε ζητήματα καριέρας που πρέπει να συντονιστούν σύντομα για να αποδώσουν στο μέλλον καρπούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήνετε τον εγωισμό και το πείσμα σας να σας γυρνάνε στο παρελθόν. Αποφύγετε να υπερασπιστείτε άτομα που δεν τα γνωρίζετε καλά. Επειδή έχετε ακόμα πολλά να δώσετε, μην απελπιστείτε με την πρώτη αναποδιά που θα σας συμβεί.

ΙΧΘΥΕΣ: Καθησυχάστε το ταίρι σας που ανησυχεί με τις τάσεις ανεξαρτησίας που σας έχουν πιάσει τελευταίως. Προτιμήστε να μείνετε σιωπηλοί με ανθρώπους που έχει αποδειχθεί στο παρελθόν ότι δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους με βάση τη λογική.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα