Ζώδια: Προβλέψεις δευτέρας 13 Αυγούστου

Ζώδια: Προβλέψεις δευτέρας 13 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Παρά τις εντάσεις που θα υπάρχουν, ανήκετε στους τυχερούς και θα δείτε πολλά από τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα και να προχωρούν με τάχιστους ρυθμούς. Οργανώστε έτσι τον χρόνο που απαιτεί η εργασία σας, ώστε να βρίσκετε πιο δημιουργικές ενασχολήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί με τις επιλογές σας σε σχέδια και οικονομικές επεκτάσεις, καθώς τα επαγγελματικά σας θα βρίσκονται για άλλη μία φορά στη δίνη του κυκλώνα. Από το να επωμίζεστε όλο το βάρος του εργασιακού χώρου, φροντίστε να εκπαιδεύσετε και τους άλλους γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή λατρεύετε τα ταξίδια και τις συνεχείς μετακινήσεις, φροντίστε αυτό το διάστημα να τα χορτάσετε, με βασική προϋπόθεση να έχετε βρει την κατάλληλη παρέα. Βάλτε στη ζωή σας περισσότερο πάθος και διοχετεύστε το στην προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οσο και αν προσπαθήσετε αυτήν την περίοδο να αποφύγετε τις εντάσεις, δεν θα το καταφέρετε και σας περιμένουν πολλές και διάφορες εκπλήξεις, όχι απαραίτητα δυσάρεστες. Για να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας, βρείτε λίγο χρόνο για να απομονωθείτε.

ΛΕΩΝ: Αναζητήστε καινούργιους τρόπους προσέγγισης, για να μη χάσετε από κοντά σας κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα και δώστε όλο το βάρος στις διαπροσωπικές σχέσεις. Κατασταλάξτε στα συναισθήματά σας και μην τα βάζετε με ανθρώπους που δεν σας φταίνε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το πιο πιθανό είναι να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα και να ξεκινήσετε μια σχέση γεμάτη ένταση και πάθος, αλλά προσέξτε, γιατί ίσως να μην έχει τη διάρκεια που θέλατε. Φροντίστε να δημιουργήσετε γερές βάσεις σε ό,τι ξεκινήσετε τώρα, επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

ΖΥΓΟΣ: Οι εντάσεις που θα κυριαρχούν στο οικογενειακό περιβάλλον δεν θα σας επιτρέψουν να σκεφτείτε σωστά και να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις για τα θέματα που σας απασχολούν. Μην επιχειρήσετε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, γιατί δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πριν κλείσετε συμφωνίες και πριν βάλετε τις τελικές υπογραφές, μελετήστε για άλλη μία φορά τους όρους των συμβολαίων που πρέπει να υπογράψετε. Για να μην ταλαιπωρηθείτε χωρίς ουσιαστικό λόγο, βάλτε όρια σε όσους σας περιστοιχίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην τα βάζετε συνέχεια με τον εαυτό σας για όσες αναποδιές τυχαίνουν στον επαγγελματικό χώρο, ενώ ίσως να είναι συνυπεύθυνοι και κάποιοι συνεργάτες σας. Διαλέξτε μόνοι σας αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει και μην παρασύρεστε από τους γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να συνηθίσει τη νέα τάξη πραγμάτων που έχει διαμορφωθεί στη ζωή σας και μην τον πιέζετε για θεαματικές αλλαγές. Παρακολουθήστε σεμινάρια, εάν θέλετε να εμπλουτίσετε τις επαγγελματικές γνώσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο της ζωής σας και οι φίλοι σας είναι κοντά σας, για να προωθήσουν μαζί με εσάς κάθε μακρόπνοο σχέδιό σας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα