Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 7 Αυγούστου

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 7 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Εάν υπάρχουν κάποιοι που σας αμφισβητούν, δώστε τους πιο πειστικές αποδείξεις. Μην πειραματίζεστε με φιλικές σχέσεις που έχουν αποδείξει εδώ και καιρό ότι είναι ανθεκτικές.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην το βάζετε κάτω αν οι προσπάθειες να πείσετε κάποιον συνεργάτη σας αποδειχθούν άκαρπες. Εάν οι άλλοι σας καταπιέζουν με τις απόψεις τους και σας εκμεταλλεύονται, απλά μην τους το επιτρέπετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη χαρίζεστε σε κανέναν και αφήνετε στην άκρη τον αγώνα σας για καταξίωση. Προβείτε σε αντικαταστάσεις, εάν κάποιες σχέσεις σας έχουν υποστεί ζημιές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ασχολούμενοι με τον χώρο σας, θα αισθανθείτε ψυχικά ανανεωμένοι και με εναλλακτικές λύσεις θα βγείτε νικητές. Μετριάστε την ένταση ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας και περάστε μαζί όμορφες ημέρες.

ΛΕΩΝ: Προτιμήστε να πείτε ευγενικά στους συνεργάτες σας τι είναι εκείνο που σας ενοχλεί. Οσες αξίες δεν σας αντιπροσωπεύουν βγάλτε τις από τη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να είστε πιο συντηρητικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας, πριν βρεθείτε ξεκρέμαστοι. Το να περιμένετε βοήθεια από φίλους που έχουν ακόμα πιο πολλά προβλήματα από εσάς είναι ανούσιο.

ΖΥΓΟΣ: Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας. Μη βγάζετε συμπεράσματα από κακόβουλα σχόλια κάποιων που επιδιώκουν να τα μάθετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να βρείτε πρακτικές λύσεις στα εργασιακά σας θέματα δεν χρειάζεται να είστε ισχυρογνώμονες. Φροντίστε να αντιληφθείτε έγκαιρα τη σημασία που έχουν κάποια πρόσωπα στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφασίστε να κάνετε μια συζήτηση με τον σύντροφό σας, που θα δώσει νέα πνοή στη σχέση σας. Μην κολακεύεστε από άτομα που σας πλησιάζουν, γιατί πιστεύουν ότι τους είστε χρήσιμοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φερθείτε όσο πιο καλοπροαίρετα μπορείτε σε χώρους που δεν γνωρίζετε. Εάν θέλετε τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά, αφήστε στην άκρη νευρωτικές αντιδράσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε προτεραιότητα στις ανάγκες του εργασιακού σας χώρου που σας αγχώνουν περισσότερο. Οταν θεωρείτε τις αποφάσεις σας τελεσίδικες, εννοείται πως δεν μπορείτε να αφήνετε και αμφιβολίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Χειριστείτε τις υποθέσεις σας με διπλωματία και κρατήστε την προσωπική σας ζωή σωστά διασφαλισμένη, για να μη δώσετε αφορμές για σχόλια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα