Τι λένε τα άστρα για τον Αύγουστο 2018;

Τι λένε τα άστρα για τον Αύγουστο 2018;

Και να που μπήκαμε στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, ο οποίος δείχνει πιο καλόβολος και ευγενικός απέναντί μας, αφήνοντάς μας να χαρούμε τη θάλασσα, το βουνό ή ό,τι επέλεξε ο καθένας μας για τις διακοπές του. Ας δούμε, λοιπόν, τι μας επιφυλάσσουν οι πλανήτες για τον Αύγουστο.

-Ο Ερμής από τις 26/7 είναι ανάδρομος στον Λέοντα και θα παραμείνει μέχρι και τις 20/8. Από εκεί και ύστερα, θα πάρει πάλι φόρα και θα δώσει σε εσάς τα Λιοντάρια, αλλά και τους... όμοιούς σας σταθερούς, Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους τη δυνατότητα να «τρέξετε» σχέδια και υποθέσεις σας που ήταν σε αναμονή, να πάρετε αποφάσεις, ακόμα και να ξεκινήσετε τώρα τις διακοπές σας, αν όλο τον υπόλοιπο καιρό δεν καταφέρατε να ξεκουραστείτε. Πάντως είναι η κατάλληλη εποχή για να οργανώσετε την τακτική σας και να δείξετε σε όλους τα ταλέντα σας. Από κοντά, εσείς Καρκίνοι και Αιγόκεροι, με την επάνοδό σας, μπορεί να δείτε το ταμείο σας να είναι μείον και να στενοχωριέστε, αλλά έχετε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αυξήσετε τα χρήματά σας, βρίσκοντας τρόπους τολμηρούς μεν, αποδοτικούς δε ή αποδεχόμενοι μια πρόταση διόλου ευκαταφρόνητη. Κι από σεξ όμως αναμένεται... μια γενναιοδωρία!

- Ο Άρης θα συνεχίσει την ανάδρομη πορεία του, μάλιστα με τόση όπισθεν που έχει βάλει θα ξεφύγει τελείως από τον Υδροχόο και θα φτάσει στις 13/8 στον Αιγόκερω. Πόνεσε λίγο εσάς τους παρορμητικούς, είναι λογικό, γιατί νομίσατε ότι τον ξεφορτωθήκατε, αλλά μην σκιάζεστε όλοι, θα πιάσει μόνο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που είναι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες των συγκεκριμένων ζωδίων. Οι υπόλοιποι μπορείτε να αναπνεύσετε ελεύθερα. Εσείς πάλι που προσβάλλεστε από την... Άρεια νόσο καλό θα ήταν να μαζέψτε τις δυνάμεις σας, να οργανωθείτε καλύτερα και να δείτε τι δεν κάνατε καλά, αποφύγατε επιμελώς ή ξεχάσατε το προηγούμενο διάστημα για να το διορθώσετε. Δίδυμοι και Τοξότες, αν έχετε και εσείς οικονομικά ή ερωτικά υπόλοιπα, κλείστε τα τώρα που... γυρίζει. Στις 29/8, ο πλανήτης της δράσης θα επανέλθει σε ορθή φορά και από εκεί και πέρα, όλα θα ξαναπάρουν το δρόμο τους, χωρίς περαιτέρω εμπόδια και καθυστερήσεις.

- Η Αφροδίτη στις 7/8, 2:27 πμ εγκαταλείπει τη μετρημένη, τακτική και συνεσταλμένη Παρθένο, ντύνεται στην πένα, παρφουμαρίζεται και πηγαίνει στον Ζυγό, σίγουρη ότι με αυτόν θα περάσει πολύ καλύτερα. Το βέβαιο είναι ότι οι... παρορμητικοί, που έχετε ζοριστεί κάπως, θα την υποδεχτείτε με ανοιχτές αγκάλες. Εσείς οι Ζυγοί, πρώτοι απ’ όλους, με τη συνδρομή της θα βγάλετε όλη τη χάρη και τη γοητεία που διαθέτετε, θα γίνετε το περιζήτητοι, ενώ η πιθανότητα για σχέση αν είστε μόνοι, είναι πιο μεγάλη από ποτέ. Αλλά κι εσείς Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα πάρετε τα δωράκια σας, με το ταίρι σας να είναι πιο γλυκό από μέλι, αλλά και την αρμονία που θα επικρατεί στο οικογενειακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον. Αφήστε που θα σας δοθεί η δυνατότητα να φτιάξετε ένα σπίτι, κουκλί. Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες ποιος σας πιάνει! Σεξουαλικά και οικονομικά σκίζετε! Και να οι γνωριμίες οι καλές, και να ο έρωτας να σας χτυπά την πόρτα και να τα χρήματα να αυξάνονται κατά τι. Μια χαρά!

-Στις 11/8/2018, 12:57 πμ, στις 18° 41’ Λέοντα έχουμε τη Νέα Σελήνη που συνοδεύεται από την τελευταία μερική Έκλειψη Ηλίου για φέτος και στην πιο light της εκδοχή, αφού δεν έχει κανέναν πλανήτη δίπλα της ή πάνω της! Ίσως (έως πολύ πιθανό) δώσει τη δυνατότητα, σε σας κυρίως τα Λιοντάρια, που είδατε τις... μετοχές σας να πέφτουν κατακόρυφα το προηγούμενο διάστημα, να σταθείτε όρθιοι, να ανακτήσετε ηθικό και περηφάνια, αν όχι να κάνετε το μεγάλο άλμα προς τα μπρος. Το θέμα είναι να μαζέψετε όλα τα ψυχικά σας αποθέματα και να βάλετε στόχο την υπέρ σας ανατροπή του παιχνιδιού. Μια έκλειψη άλλωστε πάντα είναι ικανή για τα χειρότερα και τα καλύτερα, αρκεί να ξέρουμε να τη «χρησιμοποιούμε» κι όχι να αφηνόμαστε έρμαια της τύχης. Εσείς οι Ταύροι, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι κάντε τις αλλαγές που χρειάζονται, στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας! Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο! Επηρεάζεστε κι εσείς Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί κυρίως σε ερωτικά και οικονομικά θέματα και μάλιστα το κύμα μεταβολών, αναπροσαρμογών και μεταρρυθμίσεων μπορεί να σας ωφελήσει τα μάλα, μην πούμε ότι πρόκειται για Την ευκαιρία και φανούμε υπερβολικοί!

Πότε έχει Ηλιακή και πότε Σεληνιακή έκλειψη το 2018

-Στις 23/8, 07:08 πμ, ο Ήλιος περνά στην Παρθένο και κάπως έτσι, μας αρέσει - δε μας αρέσει, θέλουμε-δε θέλουμε, θα συνειδητοποιήσουμε ότι οδεύουμε ολοταχώς προς το τέλος του καλοκαιριού! Τα κεφάλια σιγά-σιγά θα μπουν μέσα, οι επιστροφές από τις διακοπές θα αρχίσουν να αυξάνονται και οι περισσότεροι θα γυρίσουν στα πόστα τους. Η οργάνωση για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει τώρα, τα πλάνα θα σχεδιαστούν για να μπουν σε εφαρμογή και το πρόγραμμα επιστρέφει στη ζωή μας. Εσείς οι Παρθένοι βέβαια πρόβλημα δε θα αντιμετωπίσετε, αφού είναι στη φύση σας όλα αυτά, ίσα-ίσα που θα οδηγήσετε τα πράγματα προς την οδό που σας εξυπηρετεί και θα αποδείξετε τις ικανότητές σας. Όσο για τους υπόλοιπους μεταβλητούς, Δίδυμους, Τοξότες και Ιχθύες ένα συμμάζεμα, ένα ξεσκαρτάρισμα, ένα καθάρισμα στην συντροφική, οικογενειακή ή επαγγελματική σας ζωή σας χρειάζεται επειγόντως. Και σεις Λιοντάρια και Υδροχόοι μάλλον ήρθε η ώρα του υπολογισμού. Να μετρήσετε κέρδη και ζημιές, οικονομικές και ερωτικές και να δείτε πώς θα πορευτείτε από δω και πέρα. Ταύροι και Αιγόκεροι ευνοείστε αρκετά στο σύνολο των υποθέσεών σας. Βάλτε το μυαλό να δουλέψει.

- Στις 26/8, 14:56 μμ έχουμε την Πανσέληνο του μήνα, στις 3°12’ των Ιχθύων, μια ρομαντική κι ατόφια, χωρίς προσμίξεις ξένων σωμάτων (εκλείψεις και δύσκολες όψεις πλανητών) Πανσέληνος που μας επιτρέπει να αφήσουμε τη φαντασία μας να μας παρασύρει και την ψυχή μας να αγαλλιάσει. Με τη θετική παρουσία του Κρόνου, μάλιστα, θα βοηθηθείτε εσείς οι Ιχθύες για να βρείτε τρόπο να υλοποιήσετε κάποια όνειρά σας ή να ικανοποιήσετε μια επιθυμία σας, κυρίως όμως να μην τρέφετε ψευδαισθήσεις για οτιδήποτε αφορά στην προσωπική σας ζωή. Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, αυτό ισχύει και για σας! Αν θέλετε να ζήσετε το... θαύμα, στη σχέση, στο σπίτι ή τα επαγγελματικά σας, θα πρέπει πρώτα να πιστέψετε βαθιά και συγχρόνως να σκύψετε το κεφάλι και να εργαστείτε αρκετά. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Καρκίνοι και Αιγόκεροι το συναίσθημα σας παρασύρει, αλλά οι εμπειρίες που θα νιώσετε θα είναι μοναδικές και δε θα το μετανιώσετε, αρκεί να πατήσετε το «pause» και όχι το «off» στο μυαλό σας.

astrology

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα