Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 31 Ιουλίου

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 31 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Δραπετεύστε από την καθημερινότητα και ξεφύγετε απ' ό,τι σας πιέζει και σας αγχώνει. Δεν θα υπάρχουν εγγυήσεις για τα έσοδά σας, αλλά θα αυτοσχεδιάζετε επιτυχώς κι έτσι θα αποκτήσετε αργά και σταθερά τα χαμένα χρήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Πάρτε την απόφαση να απομακρυνθείτε απ' ό,τι σας κουράζει και φροντίστε να διασκεδάσετε, να αναζωογονηθείτε και να ανανεώσετε ακόμα και τους πιο νευραλγικούς τομείς της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποβάλετε κάθε σκέψη που σας ταλαιπωρεί σε θέματα του επαγγελματικού τομέα. Στον οικονομικό τομέα δεν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν συνεχίσετε να ενεργείτε με την ίδια τακτική εγωισμού, δεν θα καταφέρετε να ισορροπήσετε. Ζητήστε από αγαπημένα σας πρόσωπα να σας βοηθήσουν να βγείτε από τη δύσκολη θέση όπου βρίσκεστε.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να δείξετε τις πραγματικές σας προθέσεις αν θέλετε να σας καταλάβουν σε βάθος. Τα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα θα επηρεάσουν τις φιλικές σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρακολουθήστε τις εξελίξεις των γεγονότων χωρίς να παίρνετε θέση προς το παρόν. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία και θάρρος μια επαγγελματική ευκαιρία που θα σας δοθεί.

ΖΥΓΟΣ: Θα υπάρχει αναστάτωση στη συναισθηματική σας ζωή και θα πρέπει να βρείτε τρόπο να διαφυλάξετε τη σχέση σας, ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα σας δοθούν ευκαιρίες να προωθήσετε την καριέρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν θα λείπουν οι αντιπαραθέσεις με φιλικά άτομα και ίσως βγει στην επιφάνεια η τάση σας να καταπιέζετε εκείνους που δηλώνουν φίλοι σας, μόνο και μόνο για να κρύψετε την ανασφάλειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι προσωπικές και φιλικές σχέσεις σας θα κυλούν σε ήρεμο και ευχάριστο κλίμα, σε αντίθεση με τις επαγγελματικές, όπου θα υπάρχουν εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι καθυστερήσεις και οι παρανοήσεις θα εμποδίζουν ό,τι καινούργιο προκύπτει στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντισταθείτε στους περιορισμούς που σας θέτουν οι άλλοι με μεγάλη δόση διπλωματίας. Μην κάνετε δηλώσεις που μπορεί να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην επιτρέψετε οι φιλοδοξίες των γύρω σας να υπονομεύουν τη δική σας ζωή. Αποφύγετε την παρέα με άτομα που σας χαλούν τη διάθεση και σας κάνουν να τα βλέπετε όλα μαύρα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα